Bobocei de sept-oct 2008 (274) Hristos a inviat!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hristos A Inviat!

Ne-am intors si noi de la socri,in format de 3..Andy a vrut sa ramana acolo,nu-mi place fara el..da; lui ii e ff bine la bunici.

Va doresc sarbatori fericite in continuare! tuturor.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Hristos a inviat!

Am mancat atat de mult ca imi e lene sa scriu
Dar a fost super, s-au alergat copii toata ziua prin curte pe al nasi, a fost o sarbatoare frumoasa! Pacat ca maine ploua, ca ne adunam iarasi si ar fi fost dragut sa alerge copii in continuare

babytza imi pare rau ca ati avut atatea necazuri astazi Unghiile alea frumoase le poti face doar daca unghia naturala e lunga sau se pot face pe unghie scurta?
Mimihoo dupa virusul asta sper sa nu se imbolnaveasca la gradi dupa primele zile I-ai facut analizele Sofiei?
Nushulica, de la plafar poti lua tincturile. Dar ti-am scris gresit- doza care i-am dat-o a fost de 1 ml x 2/zi
Luminita mie toti doctorii mi-au spus ca poate ramane o tuse recurenta care sa dureze chiar si o luna de zile. La Mihnea trecusera aproape 2 luni cand am ajuns la homeopata. Ne-a dat tratament 3 saptamani cu ceva bilute (pulsatila, apis si beladona parca) si in paralel tinctura de coacaz negru /tinctura de calin / ulei de peste si vitamina c.
Tincturile i le dadeam 1 ml x 2/zi. Vitamina C 10 picaturi /zi si uneli de peste o pastiluta(i-am luat ceva din gama martieni omega3).
Eu zic ca poti sa le dai partea de tincturi/ulei fara nicio problema, nu are ce sa le faca rau. Daca nu le trece si vrei tratamentul homeopat iti pot da nr doctoritei mele (dozele si remediile difera de la persoana la persoana)
La noi evolutia a fost urmatoarea: la o saptamana dupa ce am inceput tratamentul au revenit toate simptomele cu muci si tuse la greu, in 3 zile au trecut si de atunci nu a mai ramas cu tuse atunci cand a racit.

Gata, ba bag la nani ca maine o luam de la capat

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Hristos a inviat!
Va dorim si noi un Paste linistit alaturi de cei dragi!Felicitari mamicilor ,Nerantula,,Nikolici,Abe,Joy,sarcina usoara si la termen!
De asemeni bafta si celor ce asteapta sa vina barza,Piolica ,nu mai stiu de altcineva
Babytza,ma bucur ca e bine David,am citit cu sufletul la gura postarile,(am vrut sa scriu,dar pentru ca nu fac asta constant,am ezitat ),ati trecut prin ceva incercari
Luminita,hunii,ma bucur ca s-au acomodat la gradi
Gaia,esti supersimpatica cum povesteti din casaAm vazut poze cu boboceii,care mai de care mai frumosi(Anamona,m-ai facut curioasa cu pozele,as fi vrut sa le vad,dar n-am parola de la mailul comun si n-am mai indraznit sa cer)Va citesc constant,cu scrisul nu reusesc sa fiu la fel de constanta,dar postarile voastre mi-a folosit in multe situatiiSi ca tot e inca caldut subiectul cu giardia,eu,fiind asa mai dinafara,sa zic,consider ca ar trebui ca tu,Lidia,sa recitesti ultimele pagini si sa incerci sa te pui in pielea celor pe care i-ai ranit cu acuzatiile aduse.daca vei reusi sa faci asta,poate vei lua decizia cea mai inteleapta ...Va pup si sunt pe aproapeAaa,doua vorbe despre noi:Ioana e bine,inca suge seara si noaptea(caci se mai trezeste o data sau de mai multe ori in alte nopti),nu e prea vorbareata(mama e cuvantul de ordine pentru majoritatea lucrurilor,bunica e mama,tata e mama etc),stie cum fac diverse animale,intelege tot,deci nu-mi fac probleme ca e ceva in neregula,De altfel si Alex pe la 2 ani si-a dat drumul la vorba si acum ....De dormit ,dormim amandoua,patutul e pentru a sta cateva minute dupa baita de seara,timp in care eu ma demachiez si mai strang cate ceva din camera,de mancat,hmmm,zile si zile,oricum nu ii plac fructele si legumele si asta nu prea imi convine,mai insist ,in sensul ca mai fac ceva jucarii sa mai pape cateva lingurite(stiu ca nu e corect sa insist,dar neuronul e de vina,tre sa am si eu o hiba)
Alex merge la gradi,e bine,incepe sa spuna si pe acasa cantecele,mai aiurea ca ia mancarea copiilor(sunt care mai vin cu cornuri,napolitane si alte asemenea cu care nu sunt de acord),dar sunt perioade si perioade,in ultimul timp e mai bine,oricum ii dau cam ce stiu ca ii place + ca ii mai pun si eu uneori cate un cub de ciocolata sau altceva de magazin(dar care stiu ca e mai ok decat cornurile cu cioco,care sunt o bomba dupa parerea mea).
Ce sa mai,e frumos cu 2 copii,asa imi sunt de dragi cand ii vad cum se joaca,cum se privesc(exceptand momentele de cearta,destul de rare),cum se hilizesc...aoleu,ce m-am intins,e tarziu,maine mergem din nou in vizita ,la ai mei de data asta.va pup pe toate!
Un Paste fericit!
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Va invit la o cafea calda si mult pepsi pentru doritoare Dau si un cornulet cu lapte pentru pofticioase

Paula eu am unghiile scurte acum. Par mai lungi pentru ca am french , dar ele sunt taiate destul de scurt. Merge si pe unghii mai scurte. Dar important este ca unghia sa nu fie pilita pe rotund , ca atunci nu merge, nu iese asa french-ul daca e si scurta si rotunda.

julax ma bucur ca ai mai scris despre voi Si cand ai ceva de scris, o parere, o intrebare, nu mai gandi asa , ca ai scris mai rar si parerea ta nu isi are locul ca nu conteaza cat de des/rar ai scris aici. Ti-am trimis Pm cu parola de la cont
Te mai asteptam cu vesti despre voi cand ai timp

Aseara, pe drum la intoarcere din parc tati se tot apleca sa il pupe. Ii spunea sa ii dea un pupic si soricelul deschidea ciocul sa fie pupat. Apoi il pupam eu ca se uita la mine ca e randul meu Si dupa ce am repetat asta de vreo 3-4 ori , ne-am pupa noi astia mari (adica io cu ta-su) Iar David care era geana pe noi ne-a trimis un pupic zgomotos in aer Ne-a terminat pe amndoi cu faza asta Ne-am oprit razand si el s-a prins ca la el facem asa si a mai reptat de cateva ori pupicul Nu mai avea loc de el ce ii placea cum ne uitam la el ca prostii

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
multmuesc de , babytza
mortal soricelul!!! eu tot mai astept filmuletul ala din parc!!

julax, de cand nu te-am mai vazut!!!!! ma bucur ca sunteti bine si copiii se inteleg! eu am tot felul de ganduri legate de bb2, oare daca ma gandesc tot timpul la asta, inseamna ca-mi doresc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ieri a fost o zi superba! am fost la "naciu" si am stat numai afara in curte, la tzara. R a fost adoptat ba de fata nasilor, ba de prietena baiatului nasilor, care e specialista in ale copiilor, m-am convins! R a fost captivat de ea, l-a distrat, i-a dat sa manance, l-a lasat sa manance singur, i-a dat un pahar, de sticla, evident, cu citronada si R a baut singur, inainte de fiecare inghititura dadeau noroc...eu nu am existat! il intreba: "vrei sa mai speriem cocosul?" si R, cu gura pana la urechi:"da!", apoi rasete si chiuituri, de ti-era mai mare dragul sa-i privesti.
exista si astfel de persoane, cu har, cu rabdare pentru copii altora si am invatata multe de la ea, in cele cateva ore cat am stat acolo, doar privind-o. era foarte clar ca-i placea sa se joace si cred ca eu cam uit sa fac asta...


LE: R a mancat de toate si cantitati industriale. a mancat drob de miel, ciorba de bureti de miel (cred ca burta mielului), sarmale de porc si tort diplomat. friptura nu i-am mai dat, ca nu putea sa roada carnea. printre astea muulta paine, apa si citronada


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Adevarat a-nviat!

Neata si de la noi!Am avut si noi o zi frumoasa ieri, in curte in vizita la o prietena a mamei.
A fost foarte frumos si o sa repetam experienta cand o sa revine vremea frumoasa!


Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)



Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Hristos A Inviat!!!!
Ne-am intors si noi aseara din plimbare...a fost frumos...Mark a alergat pana a facut bataturi la picioare am plecat de acolo in sosete ca nu mai suporta nici un fel de pantofi in picioare mititelul....
Invierea am privit-o de pe geam, pentru ca am fost cazati exact langa biserica si se vedea si auzea totul perfect....tati si ceilalti au coborat...eu a trebuit sa ma "sacrific" si sa raman cu pruncul....
Mancarea mi-a iesit bine anul asta...asa...putina cata am facut...drept pnetru care am mancat cat o purcica si din traista mea si din cea a parintilor, a lui sora-mea etc (pt ca am fost plecati o gasca mai marisoara)
tuturor, revin mai tarziu...merg sa mai despachetez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mai pe la sfarsit e pupacios



Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Neatza! Multumim de cafea... intotdeauna am nevoie. Copiii deocamdata se scoala tot ca in zilele normale si in cele de sarbatoare.
Daca se culca devreme... e normal...nu???

Noi plecam la mama, asa ca mai intru pe seara.


Paula, te rog spune-mi si mie cum ii dai coacaz si calin? sunt hidralcoolice, si ai mei se ineaca si tusesc de se sufoca de cate ori de dau...

Noi aveam in schema coacaz si calin, 10 zile, apoi pauza 10 zile si iar 10 zile... apoi 10zile pe luna.
Chestia e ca observ ca de cate ori incepem administrarea, Teo o pune de o "viroza". Ce-o fi asta?!?!

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput