**Zmeurici de iulie-august 2009 (34)**

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

THEEA- uite aici:

blogul lui NOCE:

http://happy-mami.blogspot.com/

blogul lui MQQM:

http://pepitzel.blogspot.com/

blogul Motanei:

http://dahnah.blogspot.com/

Si blogul meu:

http://mylifewithbryce.blogspot.com/

Cam astea sunt blogurile fetelor de pe aici care practica autodiversificarea, din ce stiu eu. Sa ma ierte fetele care practica acesata metoda si de care nu am stiut sa pomenesc.

Bafta si o sa vezi ce placere e sa autodiversifici,

Pupici,

Clara- mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Doamne ce noapte am avut. nu vroia nici tzitzi...dintele stat sa iasa si nu vrea...in dim. asta nu m-am uitat la el in gura. Vorbesc de incisivul central de sus dreapta...acolo e buba. Il dau cu orajel si urla ca spartul...zici ca mai rau fac.

Ieri prin parc cu copiii, azi la fel, maine la fel...de luni am vazut ca iar vin ploi, asa ca profitam.

mQQm mi-ai inseninat ziua cu pozele voastre. sunt absolut minunate, sunteti o familie de vis...nici nu stiu ce sa mai zic, ca au zis fetele destul. D-na tare bine arati, felicitarile mele.
Pepitzel cred ca a fost fermecat de tot pe acolo si super cuminte. zici ca si-a luat portia de sare? ha-ha-ha.
Auzi costul ala intreg e bun la ceva? ma tenteaza si pe mine pt. Edi si tot oscilez...eu vreau cu bureti dintr-aia sa-l tina la suprafata...
Andreea stai linistita ca nu e febra mare si daca are si diaree e clar ca sunt dintisorii. de fapt diaree se considera dupa 6 scaune moi/zi, asa mi-a zis pediatra. Nu-i baga smecta si alte prostii deocamdata.
Tanimi m-am uitat ieri la toate pozele voastre. mai ce casa frumoasa dar mai ales gradina, are bunica. eu nu as mai pleca de acolo.
Monitza imi parea rau ca nu ti-au intrat banii, mie da, doar aloc. nu.
Noroc ca am intrat in contul comun, asa am vazut si pozele puse de Valyy. e mortalisima Gloriuta, ce tinute de vis avem si vad ca-i place si ei in jumper.
Monica felicitari pt. primul dintisor! si plimbarici multe in romanica.
Thea bafta cu autodiversificarea, poate asta i se potriveste mai bine, daca plangea numai cand vedea linguritza...iubita mica.
Meleea insanatosire grabnica, of bietul Al;ex.
Anemona pe viitor iti iei si tu mancarica cu tine, si ati rezolvat problema. eu sunt imuna la sfaturi, ma enervau pe vremea cand era Marco mic, acum imi trec pe langa ureche.

la cat mai multe lunitze:
Codrin Ioan, Maya Raisa, Marie Cleopatra si Clara Maria

, fug ca s-a trezit gasca.
weekend fain.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Am vazut si eu pozele lui Mqqm! Ce frumooos! Si ce mamica frumoasa! As vrea si eu asa silueta! Acum am scuza ca e racoare si nu ne dezbracam in costum de baie, dar intr-o luna-doua ... Pepitzel s-a facut un frumos, deja arata a baietel, nu mai e bebe. D. e o domnisoara superba!

Am fost si noi ieri pe plaja, aici, la mamaia. E frumos, nu se compara cu dominicana, dar e buna de-o plimbare in loc de parca. Vi-l prezint pe Filip la nisip


va pupam, mai citim diseara, sper!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Vreau sa va spun ca nu imi vine sa cred ce mari sunt zmeureii! M-am uitat la pozele lui mQQm (superbi, dar s-a spus cam tot ce era de spus ), la Filip de Noce in leagane si pur si simplu nu pot sa cred. Ma uit eu si la Vladimir, dar pe ele parca refuz sa il vad asa de mare.

Noi pe vremea asta frumoasa suntem in continuare avariati. Cu Vladimir ma pregatesc sa merg la doctor, ca nu imi place de loc cum e, iar Stefan are otita, mititelul, m-au chemat joi de la gradi sa vin sa il iau ca plange rau ca il doare urechea. Mie inca nu mi-a trecut raceala si ma doare capul ingrozitor.

Dar macar bine ca a venit primavara .


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:



ClaraJ multumesc din suflet

Voi le dati ceva bebeilor cand au nasul infundat??? A mea a inceput sa si tuseasca de aseara asa ca azi i-am dat stodal dar am vazut ca contine zahar o fi bine????


cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Am primit un articol pe mail de la grupul de mamici din care fac parte si m-am gindit sa-l impartasesc si cu voi in cazul in care vreuna din mamici foloseste acest gen de scaun de masa. Acum, nu trebuie sa-l aruncati, dar doar fiti atente:

http://www.csmonitor.com/Money/new-economy/2010/0318/Graco-high-chair-recall-What-you-need-to-know

Pupici,
Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan -18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

alinutza imi amintesc ca citisem in tp sarcinii despre homemade baby formula si era alternativa cu lapte de capra si parca da, zicea ca astuia ii lipseste ceva, B-uri sau de genul. oricum erau interesante retetele alea pe-acolo, co Omegi, uleiuri si nu mai stiu ce. Nu faci o incercare? Eu cred ca i-as da Dariei daca ar fi cazul, macar de curiozitate (probe pe copii, haha!)

mQQm mumosi toti, nu mai repet si eu sa fiu redundanta, pupici!

Soare am si eu, numa ca fara apa si nisip, uof, mai bine ma mut in alt oras mai exotic asa.
Da, la noi e vara acum... adik vara romaneasca pt. ca acusi de prin mai vine vara de aia insuportabila de nu poti iesi la plimbare decat la 9 seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:



offff a trecut inca o noapte alba cu urlete si treziri la 20min, e super infundat, am ajuns azi la bucuresti la grigore alexandrescu si suntem bine nu e cazul de antibiotic, avem rosu in gat...de la gripa dar cica nu e mare lucru , eu eram cu foita cu orele si temperaturile si doc s-a uitat asa un pic si cica nu e mare lucru...ca nu e temp mare , ne-a zis sa continuam cu antitermice si niste picaturi sa le pun in nas colargil se numesc cica mai intaresc mucisorii , nu stiu prea multe despre ele intru acum sa ma documentez.

erau asa multi copii in sala de asteptare si toti muciosi si cu tuse si mi-a fost asa rusine ca pe noi ne-a bagat in fata si oamenii saraci asteptau la rand . erau uimite ca am venit de la calarasi cu copilul la buc. ,dar daca aici nu mi-a raspuns nici macar un doc la tel sambata.... ,mi-a fost teama sa nu fie o infectie mai grava sau sa aiba ceva la plamani.

despre novocalmin mi-a zis sa ii dau doar in cazul in care febra trece de 39,5 in conditiile in care i-am dat si nurofen /panadol si nu cedeaza deloc.
ma duc sa mai scormonesc pe net




http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

pardon colargol le zice



http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

'Neatza, mamici!
Meleea, multa sanatate lui Alex! Ce bine ca nu v-a dat dr antibiotic. Da Doamne sa ii treaca repede fara.

Se vede ca a venit primavara, nu mai da nimeni pe forum, hihi...
Am fost si noi ieri la plimbareala si ne-am aerisit creierii, planuim sa stam si azi ceva ore bune, sper sa tina vremea cu noi.
Ma duc sa pun de , va astept cu ea fierbinte! Azi mi-a dat David trezirea la 6 si 10. Nu pot sa-i schimb programul si pace...poate mai la vara cand o sa-l tin mai mult afara o sa reusesc sa-l culc pe la 9 sa se trezeasca si el la 7-8...i wish...

Sa aveti o zi extraordinara azi!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput