experiente mistice(2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cici spune:

3x3
Ce sa spun? Sunt impresionata si am emotii pentru ca: iti multumesc !
Adica mi s-a facut pielea de gaina.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

indiferent ce cale alege egoul in calatoria lui spre cunoasterea lui Dumnezeu, decizia de a fi pornit pe cale este cea ami importanta ca incarcatura mistica. este o decizie, este o forta accesata de ego prin decizie! este un drept al fiecaruia de a crede in ce doreste el, si cum vrea el. este parte din calatoria lui.cu cat se va apropia mai mult de realitatea divina cu atat se va decanta samanta de neghina. fiecare are calea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

3x3, am revenit nu cu un vis ci cu cuvintele puiului meu. Are 3 ani si 8 luni si acum 2 seri i-am spus prima data rugaciunea Tatal nostru cu glas tare, iata cum a decurs:
eu: "tatal nostru care esti in Ceruri..."
el: "tatal meu care esti cu mine..."
eu: "vie Imparatia Ta..."
el: "vie imparatia ta care face parte din mine..."
eu: "faca-se voia Ta..."
el: "care este si voia mea..."
...
Nu pot sa spun ca m-a socat (pentru ca nu ma socheaza nimic la copilul meu, mai ales pe partea spirituala) ci am ramas foarte placut impresionata. Mentionez ca despre Doamne Doamne i-am spus pana acum doar ca e cu noi si ne iubeste. De aici poate si definitia baietelului meu despre iubire: "atunci cand Dumnezeu este cu noi si ne face mai buni.."
voi reveni totusi si cu un vis al meu, acum insa s-a trezit puiutul si fug la el


http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

orice situatie tensionata din vis se va dilua in energeticul pozitiv al gratiei divine, va disparea in mos miraculos, iar egoul, fizicul va beneficia de efectele pozitive ale constientizarii divinitatii in planul subtil.
acelasi proces are loc si in realitate, in planul fizic. daca egoul admite divinitatea in mod constient, gratia divina se va materializa in sens pozitiv, constructiv, armonic pentru viata. numai ego-ul trebuie "convins".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

buna 3x3,
cume esti?,
vin s eu cu trei visuri pe care le-am avut legate de familia mea, nu le-am visat in aceeasi noapte ci la intervale diferite, orcum au ramas adanc intiparite in memoria mea,
primul vis, l-am visat pe sotul meu ne-am intalnit in vis iar sotul meau mia dat intalnire la ora 3, imi spunea vezi sa nu uiti de ora 3 e foarte important sa ne intalnim la acea ora a insistat foarte mult pe ora 3,
al doilea vis tot in legatura cu sotul meu, l-am visat ca avea foarte multe cheii insirate pe un breloc, ce mia atras atentia ca nu le tinea la centura cum se tin sau in buzunar, ci era in zona stomacului putin spre partea stanga tinute direct pe piele cand m-am uitat spre cheii am stiut instantaneu care e cheia casei noastre el a luata cheia si mai zis uite asta e cheia de la casa noasta iar eu i-am zis ca deja stiam asta nu era nevoie sa-mi spuna, el a insistat a scos cheia si mia intinso am luat-o am tinuto in mana si i-am dat-o sa o pastreze, si sa nu uit cheia de la casa noastra arata cea mai frumoasa stralucea.
al treilea vis care sa inamplat recent, am visat ca eram toti trei eu sotul si fetita si mergem pe drum, toti mergeam impreuna pe acelasi drum, sotul si fetita nu aveau nici un bagaj eu eram singura care caram un bagaj greu si mare din cel cu manere care nu poti sal tragi, si tot il schimbam de pe o mana pe alta si era foarte greu nimeni nu ma ajuta, atunci am inceput sa ma gandesc cum pot sal car fara sa mai obosesc caci eram constienta ca nu am de ales trebuie sal car mia venit o idee si am zis ce ar fi daca il pun in spate ca pe un rucsac si asa am facut imediat cum l-am pus in spate nu mai era greu chiar ma minunat uite parca nici nu e acolo, in tot acest timp nu ne-am oprit din mers chir admiram privelistea impreuna ca si cum ar fi o drumetie,
multumesc mult , sper ca esti bine


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BellaDonna

buna 3x3,
cume esti?,



... trei visuri...au ramas adanc intiparite in memoria mea.

al doilea vis tot in legatura cu sotul meu, l-am visat ca avea foarte multe cheii insirate pe un breloc, ce mia atras atentia ca nu le tinea la centura cum se tin sau in buzunar, ci era in zona stomacului putin spre partea stanga tinute direct pe piele cand m-am uitat spre cheii am stiut instantaneu care e cheia casei noastre el a luata cheia si mai zis uite asta e cheia de la casa noasta iar eu i-am zis ca deja stiam asta nu era nevoie sa-mi spuna, el a insistat a scos cheia si mia intinso am luat-o am tinuto in mana si i-am dat-o sa o pastreze, si sa nu uit cheia de la casa noastra arata cea mai frumoasa stralucea.



al treilea vis care sa inamplat recent, am visat ca eram toti trei eu sotul si fetita si mergem pe drum, toti mergeam impreuna pe acelasi drum, sotul si fetita nu aveau nici un bagaj eu eram singura care caram un bagaj greu si mare din cel cu manere care nu poti sal tragi, si tot il schimbam de pe o mana pe alta si era foarte greu nimeni nu ma ajuta, atunci am inceput sa ma gandesc cum pot sal car fara sa mai obosesc caci eram constienta ca nu am de ales trebuie sal car mia venit o idee si am zis ce ar fi daca il pun in spate ca pe un rucsac si asa am facut imediat cum l-am pus in spate nu mai era greu chiar ma minunat uite parca nici nu e acolo, in tot acest timp nu ne-am oprit din mers chir admiram privelistea impreuna ca si cum ar fi o drumetie...


gandul tau de bine este reconfortant. iti multumesc.

1. orice vis ramas in memorie cara un mesaj "tema pentru acasa" pentru ego. ce va face fiecare cu informatia energetica-onirica, este o chestiune de decizie personala. cine care ochi de vazut sa vada...va vedea, mai devreme sau mai tarziu, daca va "cerceta" .
primul vis, l-am visat pe sotul meu ne-am intalnit in vis iar sotul meau mia dat intalnire la ora 3, imi spunea vezi sa nu uiti de ora 3 e foarte important sa ne intalnim la acea ora a insistat foarte mult pe ora 3.

accentuarea mesajului pe cifra 3 face trimitere la o focalizare pe propiul potential in mod special. probabil ca viata iti va pune in fata o sarcina care va fi rezolvata daca faci aceasta focalizare interioara pe potentialul interior cu toata increderea si stapanirea de sine. tot ceea ce se va intampla va avea o semnificatie speciala pentru tine, viata ta, devenirea ta. asadar, aprinde "lampa" , stai "treaz" pentru venirea "mirelui". toate visele sunt legate unul de altul, de aceea au rams in memorie impreuna!


2.cheia este obiectul cu care in viata ai acces la lucruri inchise, ferecate, ascunse de privirile, accesul altora. accesul este privat. ca si in energetic. cheia iti da accesul la templul sufletului tau, la taine, la intelegeri dincolo de logica umana, la extinderea intelepciunii...iti da accesul la un univers care are menirea de a te ilumina, intelepti(cheia de la casa ta...casa sufletului tau, templul energetic al sufletului tau). sotul are acces la acest templu. ai luat cheia...si dat-o sotului. era cheia cu care numai tu poti inchide si deschide portile templului energetic! pentru ca ai dat aceste chei sotului, si nu le-ai oprit, vine al treilea vis care iti accentueaza mesajul ca datoria de a accesa realitatea gratiei divine in viata de toate zilele este a ta, si nu a sotului!
urmatorul vis iti da explicatia...


3. greutate, bagaj...este forma de energie grosiera pe "frecventa" materiei, situatiei din realitate. gandindu-te la sotul tau sa te ajute, de fapt ai proiectat o atitudine din visul al doilea, ai lasat in "mainile lui" puterea energetica de a decide, iar acum, doreai ca experienta de viata care era pentru tine, sa o "imparti" cu sotul, sau sa i-o dai sotului. este un siretlic al egoului de a se absolvi de responsabilitate prin prezenta celuilalt. asadar, chiar daca ai gandit doar, ai facut ceea ce trebuia sa faci, sa iti "duci crucea singura"! cu alte cuvinte, sa te mobilizezi cu toate fortele tale interioare(focalizare pe chakra3-primul vis) pentru a primi cu vericalitate, cu responsabilitate orice clipa de viata. dovada ca ai facut din punct de vedere energetic ceea ce trebuia, bagajul a devenit in mod miraculos usor...datorita ajutorului divin, pentru gestul de dreapta atitudine fata de tine ca templu in trinitatea sfanta!

daca as traduce in limbajul planului fizic mesajul final al acestor vise, as spune, primeste clipele de viata cu verticalitate, infrunta-le, ai resurse interioare(ora 3, chakra3), ele asteapta sa fie eliberate, deschise (cheia); daca vei face asta, vei avea ajutor divin, angelic in mod real , fizic, palpabil, masurabil in fapta de viata (usurinta bagajului, simtirea de usurare a bagajului-visul3). daca vei incerca sa astepti de la sotul tau suport, experienta de viata va deveni "grea" ca si bagajul din vis.
in energetic, decizia ai luat-o(de a iti duce singura bagajul)! va veni timpul sa faci pasii in planul fizic, sa faci alaturi de sotul tau tot ceea ce trebuie sa faci si viata iti cere; vei sti cand, ce, cum! ascultati inima!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

Multumesc mult 3x3,
ai pus punctul pe I cum se spune , asta simt si eu ca trebuie sa fac, nu stiu cum o sa fac dar am incredere ca la momentul potrivit voi face ce trebuie, nu as fi reusit sa deslusec fara ajutorul tau.
am mai avut un vis recent, tot in leg. cu sotul meu de data asta in apartamentul parintiilor mei inainte de divort(nu stiu de ce visez acest apt. nu e pt prima data)eram in acel apt si stiu ca am intrat in bucatarie cu sotul meu si erau doua candele aprinse si o lumanare pe peretii, sotul meu a parut surprins sa le gaseasca i-am zis cas a mamei mele si ca ea le tine nonstop aprinse ca si cum ar fi fost ceva normal pt mine atunci a batut la usa mama mea i-am deschis si a intrat in casa, imi mai aduc aminte de niste sticle mari de parmuri erau 6 la nr si eram foarte surprinsa sa le am,eram incantata si incercam pe rand sa vad cum miroase parca era real zefirul de parum

se pare ca visez cam mult in ultimul timp
sufleteste mi-am revenit binisor se pare ca si trupeste in ultimul timp ..spre bine
toate gandurile bune spre tine mult soare si voie buna iti doresc din toata inima


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BellaDonna

Multumesc mult 3x3,
ai pus punctul pe I cum se spune , asta simt si eu ca trebuie sa fac, nu stiu cum o sa fac dar am incredere ca la momentul potrivit voi face ce trebuie, nu as fi reusit sa deslusec fara ajutorul tau.
am mai avut un vis recent, tot in leg. cu sotul meu de data asta in apartamentul parintiilor mei inainte de divort(nu stiu de ce visez acest apt. nu e pt prima data)eram in acel apt si stiu ca am intrat in bucatarie cu sotul meu si erau doua candele aprinse si o lumanare pe peretii, sotul meu a parut surprins sa le gaseasca i-am zis cas a mamei mele si ca ea le tine nonstop aprinse ca si cum ar fi fost ceva normal pt mine atunci a batut la usa mama mea i-am deschis si a intrat in casa, imi mai aduc aminte de niste sticle mari de parmuri erau 6 la nr si eram foarte surprinsa sa le am,eram incantata si incercam pe rand sa vad cum miroase parca era real zefirul de parum

se pare ca visez cam mult in ultimul timp
sufleteste mi-am revenit binisor se pare ca si trupeste in ultimul timp ..spre bine
toate gandurile bune spre tine mult soare si voie buna iti doresc din toata inima


mamica lui Ana Maria


Nihil Sine Deo!


"nu stiu de ce visez acest apt. nu e pt prima data"
acolo ai lasat o parte din devenirea evolutia ta. acolo ai lasat amintiri si emotii. acolo ai construit o camaruta in sufletul tau in care pastrezi trecutul legat de viata si incercarile prin care ai trecut. faptul ca il mai visezi, iti sugereaza ideea de a intra in cel mai intim dialog cu tine insati, sa vizualizezi toate emotiile, trairile care inca te mai leaga de acele timpuri, si sa faci curatenie in camaruta: sa deschizi geamurile, sa aerisesti, sa lasi praful unor experiente sa fie purtate de briza curata a aerului...rugaciunea in cele din urma te va ajuta foarte mult, si iertarea. iertarea este una din cele mai puternice metode de taiere a legaturilor energetice dintre prezent si trecutul iluzoriu care sta "agatat" de realitatea prezenta prin hranirea emotionala a experientelor memorate: asa cum zice Calorline, "hemoragie" energetica!
felicitari! ai deschis canalele de comunicare mistica, energetica a gratiei divine pe cele 6 chakre(1-6); dovada autenitca este prezenta lumanarilor aprinse. parfumul stimuleaza simtul mirosului. iti extinzi constiinta la nivel senzorial. nu te mira daca vei avea momente cand din senin iti va mirosi a busuioc, sau aer proaspat de munte, sau alte mirosuri fine, extrasenzoriale! felicitari! esti cel mai frumos exemplu de evolutie mistica prin gest simplu de viata: prin asuparea responsabilitatii fata de tine insati, fata de familie, fata de partener, fata de viata!
descoperirea mistica autenitca se face prin examenul vietii. prin implicarea si deschiderea templului in comunicarea sfanta a treimii templului: plan fizic, plan spiritual, plan transcedental.felicitari!

vei sti ce sa faci daca vei accepta ca tot ceea ce ti se intampla in viata, bun sau mai putin asteptat, este tot vointa divina. odata ce ajungi sa amplifici comunicarea dintre planuri, materia va urma manifestarea gratiei divine din planurile spiritual si transcedental. tu trebuie sa stai de veghe (metafora miresei cu candela prinsa in asteptarea mirelui)! adica sa constientizezi determinismul divin la baza intregii tale existente. asta te va scuti de multe lupte interioare si ghida in echilibru interior prin renuntari atunci cand egoul devine anxios prin intrebarea, de ce mi se intampla mie toate astea.







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

se spune, "parintii mananca agurida si copiilor li se sprepezesc dintii".
am sa va descriu cateva fapte din situatia unei mamici care a pornit in cautarea interioara, iar rezultatul acestei cautari sincere, deschise a dus la imbunatatirea starii de sanatate a copilului ei.
o mamica are un copil cu astm si alergii. din precautie medicii il tin pe antialergice dar inca se mai cauta cauza.
a fost o perioada de viroze si copilul s-a imbolnavit. mamica mi-a trimis un email si m-a rugat sa ma rog pentru copil. m-am raugat intr-adevar intr-o seara. a fost seara in care am visat ca faceam rugaciuni si ma inaltam. mai tarziu mamica copilului mi scrie sa imi multumeasca ca m-am rugat pentru copilul ei. ea nu a stiut daca m-am rugat sau nu. insa copilasul pentru prima data nu a fost nevoie sa ia timp de 5 zile antialergice, pentru prima data intr-un an de zile.
i-am spus ca ii multumeasca lui DUMNEZEU pentru ajutorul dat. si faptul ca copilul a dat semne bune, se datoreaza ei.
am avut o discutie pe messenger, mai detaliata. i-am spus ca "contractul sacru" al copilului este sa va puna pe drumul cel cu LUMINA DIVINA. tatal, a renuntat la tigari ( copilul astmatic). mama a intrat intr-un proces de curatenie si la propiu si la figurat, din punct de vedere mistic. mi-a spus ca face permanent rugaciuni, ca ii multumeste lui Dumnezeu pentru tot ceea ce primeste in viata.
mai mult, daca inainte isi amintea rar visele, acum si le aminteste cu usurinta. si cand viseaza, imi scrie. iar fiecare pas in sens mistic este acompaniat de mesaje in vis. iar drumul ei mistic a devenit...din ce in ce mai constient.
membrii unei familii vin cu o datorie karmica unii fata de altii. copilul in cazul asta si-a semnat un contract sacru inainte de a veni in viata asta, ca prin situatia de sanatatea ii va determina pe parinti sa tina calea dreapta, armonica, in vibratia graitei divine.
iar vindecarea copilului va depinde de sinceritatea cu care ea intra pe drumul gratiei divine din treimea sfanta a templului, bisericii care este ea insasi.

semnele au aparut. si este doar un mic inceput. lucrarea este serioasa, profunda, intima, unica, cu un singur sens, de jos in sus, de la templu la DUMNEZEU.
ceea ce nu stie mamica inca este faptul ca prin Paraclisul Maicii Domnului, daca il va citi timp de 40 zile, va putea cere lui DOAMNE DOAMNE sa il "dezlege" pe copil de "datorie spirituala". nimeni in afara de DOAMNE DOAMNE nu poate sa schimbe o karma.

ceea ce am scris este doar un fir de praf din universul fara de margini de trairi si experiente din viata unei mamici care intampina realitatea cu verticalitate, cu sinceritate, cu responsabilitate, cu iubire si cu "candela aprinsa". DUMNEZEU SA O BINECUVANTEZE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

3x3 esti un balsam pt sufletul meu ,explicatiile tale sunt clare profunde si intelepte vreau doar sa iti trimitpt tot ce faci

Mergi la inceput