*** Capsunele-n scutece de mai-iunie 2007 (116)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salutare

Am intrat sa o felicit pe Pepsi pentru sarcina.Ma bucur ca ai revenit la subiect.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Am intrat sa va povestesc ceva: eram gravida cu alexandra prin luna a8-a, ma scol dimineata pe la 6, vad ca in bucatarie e ulei pe langa aragaz facut de sot sau cumnat (ca statea cu noi), il scol pe sot si il pun sa stearga ca eu nu pot sa ii dau de mancare Andreei ca poate calc si-l plimb, bietul om se scoala, spala si apoi la cafea eu il intreb de ce e suparat, nu avea o fata tare fericita. La care imi raspunde, ca-s femeie nebuna, ca dupa ce-l pun sa spele pe jos la 7 dimineata, mai vreau sa si rada. Cred ca am asteptari cam mari uneori.

Pepsi, daca zici ca 5-10 minute, ca rar suge 15, e ok la varsta asta, ma mai linistesc. Ceai nu a baut nici una din fete, i-am dat acum cand a facut diaree, am incercat orice alt lichid.

Mi-am amintit ca ai zis ca ti se pare ca simti bebelusul din burta, sa stii ca se poate, nu mai stiu unde am citit ca uterul se perfectioneaza, ca e mai destept ca organ dupa o sarcina, ca are mai multi senzori, muschii is mai slabi, ma gandesc ca e posibil dupa 2 sarcini. Iti doresc sa treaca cu bine perioada asta critica ca sa te bucuri de sarcina.

Cu Andreea, am incercat faza cu ajutatul, nu merge, la inceput arunca orice obiect care ii apartinea sau il folosea Alexandra. Nici acum nu accepta de ex paturica, daca o vede o arunca pe jos. Dar au momentele lor in care se iubesc, la baie mai ales cand se vad amandoua dezbracate is tare fericite, rad f frumos. Se joaca si impreuna, se fugaresc in 4 labe toata casa, chiar aseara le-am filmat. Acum cat faceam baie, m-am gandit ca s-ar putea ca Andreea sa o imite pe Alexandra, ca asta de o vreme, ma bate daca nu-i convine ceva sau ii este prea somn, si mai da asa cu manuta, si se ridica de orice prinde, inclusiv de Andreea, si o prinde bine, ca pisca. Ca imi amintesc ca i-am zis o data sa nu faca ca Alexandra, ca ea de fapt nu o bate, dar nu intelege.
Activitati numai eu cu ea am, incerc zilnic dar nu-mi iese, de obicei cand doarme Alexandra, sau iesim afara numai noi doua. Poate e prea putin pentru ea, si clar o deranjeaza ca eu mai citesc si Alexandra trage de carte, sau ii strica sinele de la Thomas sau ia trenuletul. O iau pe asta mica cat pot, dar le mai las si singure in camera si eu merg la bucatarie si fac mancare, si tot trag cu ochiul.

Didi, sanatate si tie si baietilor, e tare rau sa fii bolnav.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

chiqui, la multi ani

irinusha, m am tot gandit azi la mielul tau pe gratar... maine fac sigur si eu macaroane cu cu branza si stafide...ca miel sigur nu reusesc; la noi preturile la terenuri si case o luasera razna, chiar si n provincie,nu numai in bucuresti dar cu criza asta unii au mai redus pretul,altii asteapta vremurile trecute ca sa vanda, iar cei ce cumpara asteapta preturi reale

pepsi tu ai dreptate cu cele care pun mana pe copilul tau si nu vin sa ti spuna si tot asa as fi facut si eu;
eu am avut altfel de pb; bianca e un copil tare cuminte(pupa o ar mama) si n a lovit pe nimeni voit, nu ia jucaria nimanui cu tipete si crize... e de ajuns sa i amintesc ca nu i a noastra, dar in schimb ea a incasat o de cateva ori fara ca vre un parinte/bona/supraveghetor sa intervina; joi,de ex, la locul de joaca un baietel mai mare o tot imbrancea; m am descaltat si am intrat si eu alaturi de ea si i am spus baiatului sa o lase in pace ca i mai mica,ca ea nu i a facut nimic.... m a ignorat si a continuat; am intrebat si eu parintii din jur al cui e si o femeie indolenta dadea din umeri.... zau ca mi venea sa dau cu amandoi de pamant(mai erau 2 mamici in locul de joaca sa si apere copii de acelasi baiat);... si o alta patanie din vara care din fericire nu s a terminat tragic... o fetita a imbrancit o pe bianca de pe tobogan de a cazut mititica de la vreo 1,5 m; noroc ca era sora mea exact langa ea si a prins o in zbor(eu eram acasa); nu stiu cum sunt locurile de joaca in alte parti dar la mine in oras au pe jos ciment,pietris ... nopti la rand m am trezit din somn speriata visand o cum cade...si aceeasi atitudine a mamicii... nici macar o atentionare

ioana si in locul tau faceam la fel; avem si noi un prieten caruia i se parea amuzant ca de cate ori o vedea pe bianca sa i spuna sotului ca el ar face un test de paternitate(bianca are ochii albastri,noi caprui). S a potolit acum dupa ce i am zis si eu cateva(despre el incat sa nu si mai permita glume cu mine) si dupa ce toata lumea ii spunea cat de plictisitor a devenit;

maine dimineata mergem la gradinita..... vai ce emotii am....

am tot citit despre copii-parinti-bunici; eu am fost si fara ajutor(primul an) si cu ajutor din partea mamei apoi; ce mi amintesc din primul an? Ca mergeam noaptea adormita sa i fac laptele, ca odata am adormit in pat(ea se juca pe covor) si cand a intrat cumnata mea mititica i a spus :”shhhh,mami nani” iar ea nu m a trezit si a plecat la casa ei(bianca putea sa iasa in hol,sa urce scarile,sa cada.... uneori mi e ciuda gandindu ma ca nu mi am gestionat bine timpul ...sau poate sunt eu mai sensibila la oboseala;.... ca mi am facut bagajul si m am mutat la mama o saptamana pt ca ma simteam neinteleasa.... eram tare dezamagita,acumulasem frustrari....sotul lucra aproape zilnic de la 8 la 22.00; apoi a inceput sa vina mama sa ma ajute cateva ore pe zi sau noaptea daca ieseam noi; eram total schimbata si asa frumos reuseam sa ma joc cu bi, cu atata rabdare .... am inceput sa ies iar afara seara/noaptea cu sotul(1-2 ori/luna) m am inscris la un curs de engleza si am fost f multumita de mine ca si mamica;
am inscris o la gradinita pt ca eu cred ca cu tarie ca acolo se dezvolta cel mai bine si consider ca acum e momentul potrivit; mama mea e extraordinara si ma ajuta mult( din iunie sta mai mult la mine decat acasa la ea) si ar sta cu ea pana as marita o dar pt ea e f greu din cauza handicapului auditiv; nu trebuie sa o scape din ochi deloc

ma duc sa ma pregatesc de gradinita


www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

ca tot s a vorbit de sotii nostri:

Trei femei, una logodita, una casatorita si o amanta stateau de vorba despre relatiile lor si au hotarat a-si uluiasca barbatii… In acea seara toate trei s-au imbracat sexy, purtand pantofi cu tocuri cui, corset de piele si o masca pe ochi. Ziua urmatoare s-au intalnit din nou… Fata logodita a spus:
- Aseara, cand logodnicul meu a ajuns acasa, m-a gasit imbracata cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm si masca. Mi-a spus “Esti femeia vietii mele, te iubesc”… dupa aceea am facut dragoste toata noaptea.

Amanta s-a laudat si ea
- Si la mine a fost incredibil! Ne-am intalnit in biroul lui. Purtam corsetul de piele, tocuri cui foarte inalte, masca si o pelerina. Cand am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvant. Am facut doar sex ca nebunii toata noaptea!

In cele din urma, femeia casatorita si-a spus si ea povestea:
- Eu am trimis copiii la mama, m-am pregatit, m-am echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui si masca pe ochi. Sotul meu s-a intors de la lucru, a luat telecomanda si o bere din frigider si a spus:
- Ia zi Batman, faci si tu ceva de mancare?





www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

irinusha, si aici hiperactivitatea este o boala, ca peste tot, si se trateaza cu ritalin.......dominic a fost diagnosticat de medicul de familie ca suferind probabil de hiperactivitate, nu s-a grabit sa ii puna diagnosticul, zicea ca sint semne, sa vedem cum evolueaza la scoala, unde sint urmariti de oameni competenti si care vad semnele, il tinem sub observatie, pina acuma nimeni din personalul scolar nu mi-a vorbit de hiperactivitate, david nu am nici o problema de genul asta!.....eu una sint contra a tot forma de medicatie la copii fara sens, am zis medicului ca e doar diferit, ca probabil are mai multa energie, mai multi testosteroni, ca nu ma voi grabi niciodata sa-l indop cu medicamente ca sa stea linistit in clase, si ca eu una nu prea cred ca asta e o boala reala, ci una inventata a secolului nostru, unde nu mai are lumea rabdare cu copii putin mai zbenguiti......eu, eram la fel, mama tot timpul imi aminteste......daca eram eu prima nu mai exista al doilea....

carstea, merci mult de felicitari, esti draguta.

betty, sa stii ca si eu am citit asa, cum, ca la cit ai mai multe sarcini il simti mai repede pe bebe, la mine e a -4a sarcina.

ckristina, iti zic sincer, nu stiu cum e sa fii mama de fata, dar eu cind sint intr-un parc ptr copii(care aici sint facute inteligent, nu ai beton pe jos, sint ceva covoare contra cazaturi, da oricum se pot lovi la bare, sau altele) mie mi-e mai mult frica sa nu imbrinceasca david pe cineva decit sa fie imbrincit. asa ca eu cred ca fiecare tre sa aibe grija de al lui copil, ca se mai imbrincesc, si chiar pocanesc, se intimpla, sint copii doar, nu-si controleaza pornirile, dar trebuie intervenit imediat sa corectezi gestul.

va pup pe toate fetelor, incepe o noua saptamina, nu stiu cind mai am puterea sa intru, o saptamina buna va doresc

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 de (DPN 02/10/2010)
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
sfaturi alaptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pepsi
ckristina, iti zic sincer, nu stiu cum e sa fii mama de fata...

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 de (DPN 02/10/2010)
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
sfaturi alaptat


iti doresc sa afli

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Cristina cum a fost prima zi de gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

ioana... stau cu telefonul dupa mine si am niste emotii..... nici la admitere la facultate n am avut asa vartej in stomac. la inceput a plans putin dar cand i a spus spus doamna educatoare ca are multe carti de colorat(i a adus una) mi a spus pa si a zis sa vin repede( i am spus ca ma duc pana la servici si ma intorc repede... asta i minciuna mea uzuala.... de cate ori plec "ma duc la servici")
n a vrut sa dezbrace si a ramas cu ghetele; am dus o de la 10 si pe la 11 ma duc dupa ea; mititica ma tot intreba de ce nu sta acasa cu mamaie dar i am zis ca de acum si mamaie merge la servici;
am dus o de acum ca as vrea sa se obisnuiasca pana nasc... sa mi fie si mie mai usor; si mai e si mama care nu spune(ea nu i de acord cu gradinita) dar e epuizata si cel mai important ca e in mediul copilaresc

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Va doresc o primavara frumoasa, senina, "fierbinte" !
Sa fiti iubite, respectate, rasfatate,...pentru ca meritati!

O dedicatie pt voi
: http://www.youtube.com/watch?v=Apuy0X-WJjs&feature=related ...mie mi-a inseninat ziua !

Azi, dupa multe sapt. de ger, mi-am pus fusta si cizme misto si ma simt sexoasa si femeie si am primit flori si martisoare ... si viata e frumoasa !IUBESC PRIMAVARA!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea vantului bland al celui mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul vostru...

Ghioceii tremura,
De viata se bucura,
De soare si de lumina,
Primavara ii invie.
Sa ne aduca bucurie,
Ei cu gingasia lor,
Ne aduc un martisor.


O PRIMAVARA CAT MAI INSORITA!


Si un martisor de la David pt toate capsunicile si mamicile:http://www.trilulilu.ro/alex4India/d1a30d07a9e2e6

Mergi la inceput