Sarcina si bolile autoimune (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am intrat pe alt calculator sa imi caut linkurile pe care le citeam in perioada aia. Incet-incet imi voi pune gandurile in ordine si voi trage o concluzie si in privinta ierburilor. Problema e ca la fiecare nu mai stiu despre ce citisem cand m-am hotarat sa-l iau, despre PCOS sau despre Hashi.

Eu sunt mare mare fan site-ul www.naturalnews.com . Dati acolo cautare cu ce vreti voi, cu auto-immune, sa vedeti ce da. In plus, ascultam zilnic vide-urile de pe blogul renegadehealth.com si citeam foarte des pe mercola.com. Si aici e o mare baza de date care e super sa fie frunzarita.

Am intrat sa vad ce linkuri am aici salvate si am gasit www.naturalnews.com/021858_aloe_vera_gel.html" target="_blank">asta despre aloe. Vad ca se leaga si de imunitate, si de nivelul zaharului (care la mine era problema rezistentei la insulina data de PCOS). Probabil de aceea am ales sa iau aloe. Si pentru detoxifiere.

Si mai citisem eu ca majoritatea bolilor de imunitate pornesc de la nivel intestinal.

A, mi-am gasit si ceva legat de argila si eram hotarata sa incerc si cure de argila pentru detoxifiere, si bai de argila si clisme cu argila sau cu cafea (cum am vazut pe reality tv la show-ul acela unde merg doua saptamani sa se detoxifice). Chiar eram gata sa merg si eu acolo , ca la tv vazusem o tipa cu PCOS care nu mai avusese ciclu de ani de zile si dupa ce s-a detoxifiat acolo la clinica i-a venit ciclul! (cred ca e vorba de www.detox-international.com/" target="_blank">asta. si www.lifedetox.co.uk/new_mailsend.php" target="_blank">astia erau traineri acolo)

Tot www.naturalnews.com/022489.html" target="_blank">despre detoxifiere

Mi-a placut foarte mult si insiruirea de plante pentru diverse organe de www.naturalnews.com/022024.html" target="_blank">aici.

Chiar daca nu e legat direct de autoimunitate, trimit si www.naturalnews.com/022241.html" target="_blank">acest articol pentru ca eu am citit in alta parte ca asa apar bolile autoimune, prin permeabilitatea intestinului si intrarea in fluxul sanguin a alimentelor, corpul reactionand astfel aiurea la acest atac.

Chiar daca nu avem acces la produs, explicatiile detoxifierii sunt interesante www.naturalnews.com/007552.html" target="_blank">aici.

Foarte interesant www.naturalnews.com/022799.html" target="_blank">tot despre detoxifiere. Si inca www.naturalnews.com/022805.html" target="_blank">un articol foarte interesant. Trebuie cautate la ambele articole si partile celelalte.

Trimit si revin mai tarziu ca s-a trezit. Sper sa nu va enervez ca nu scriu pur si simplu medicamentele, ci vin cu linkuri, dar eu am impresia ca poate din aceste articole veti gasi unele informatii care mie mi-au scapat si care v-ar fi de folos. O sa scriu si plantele, dar dupa ce termin de luat de pe calculatorul asta linkurile, sa-l pot inchide


Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

Buna fetelor....vad ca avem activitate la noi aici!!!!
Raluk felicitari pentru bebe, sa de a Dzeu sa fiti sanatosi.
Iti multumim ptr sfaturi si sper ca si Iepumic sa te linistesti si sa ne faci o lista cu tratamentele naturiste pe care le ai urmat....tanand cont ca avem acelasi dignostic(fara PCOS)poate reusim si noi...bineinteles dc vom avea aceeasi putere sa urmam ce ne propunem.
va pup....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata!
Raluk, o sa pun chiar pe prima pagina linkurile date de tine.
Abia asteptam sa va spun: ieri am fost la medicul de "avarie" endocrinolog, adica cel la care tb sa merg doar ca sa-mi dea trimitere pt analize gratuite. Bineinteles ca mi-a zis ca anticorpii nu vor scadea niciodata, ca nu are nici macar rost sa-i mai masor, ca Seleniul si Vit. C pe care le iau eu (la recomandarea medicului, desigur) sunt niste baliverne, ca nu s-a demonstrat stiintific influenta lor asupra anticorpilor, ca ce daca mai scade TSH spre valori de hiper-tiroidie (el zice ca nu exista nici un risc in chestia asta), ca probabil oricum voi avea nevoie de stimulare daca pana acum nu am ramas nici macar 1 data. Am plecat de acolo pe jumatate enervata, pe jumatate amuzata. Oricum nu voi tine cont de nimic din ce spune el, voi merge pe tratamentul celeilalte dr. care am vazut ca are orizonturile mult mai largi, dar e trist ca sunt medici din astia ca el cu carul....si mai trist este ca este tanar si cu toate astea nu are nici o dorinta sa se "destepte".
Raluk, vreau sa-ti spun ca mi-am comandat MycoDefense, Vitex si EPA-18 de la Nature's Way, plus un tratament de detoxifiere (dar nu tot de la N's Way). O sa incerc sa ma tin de ele sa vad cum imi merge. Te astept cu schema ta de tratament. Tu le-ai luat exact conform indicatiilor din prospect sau ai luat doze mai mici?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepumic

Referitor la remediile (ca sa nu le spun medicamente) naturale pe care le-ai luat, ai putea totusi sa-mi dai o schema mai detaliata si mai structurata? Adica mie mi-e destul de greu sa cred ca ai luat la nesfarsit un anumit remediu sau altul, banuiesc ca ai facut si pauze, ca le-ai luat inainte sau dupa masa, de 1 data sau de mai multe ori pe zi. Ai putea sa-mi dai mai multe detalii in sensul asta?


Iepumic e foarte dulce id-ul asta, chiar vreau sa incerc, dar ma speriu acuma cand le contabilizez si pentru ca imi dau seama cat uit, si pentru ca imi dau seama cat de multe luam... N-am considerat niciodata ca exagerez pentru ca ma gandeam ca sunt oameni care mananca shiitake la gratar cu salata de spirulina, le consideram mancare in plus

Dar mi-am dat seama ieri, gasind un link despre colostru, lactoferrina, ca am luat si din asta. Si uite ca la fiecare am uitat de ce, pentru care afectiune. Dar le dibuim noi in timp, sper ca nu m-a prostit sarcina asta


Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgia_c

ralukpt toate info pe care ni le-ai dat

am 100% aceeasi parere ca tine , tot ceea ce se intampla in organism tine ff mult de poluare , stres , alimentatie proasta (sau mai corect plina de e-uri);eu tocmai termin un program de detoxifiere insa tot sunt interesata de catva detalii despre kit-ul de detoxifiere pe care tu l-ai facut...aaaa si daca pana acum aveam intrebari legate de ciupercute , acum m-am hotarat sa le cumpar

eu am ajuns in asa "hal" de obsedata incat am luat-o pe calea bio inclusiv la produsele cosmetice , iar despre raw-food-isti , le dau tarcoale de ceva vreme , insa mi-e tare teama ca nu voi fi indeajuns de disciplinata , mai ales ca e o dieta sau mai bine zis un stil de viata tare greu de tinut (iarna nu mai zic .. noroc ca vine vara)

si tot de vreo 4 luni merg la inot aproape in fiecare zi , iar acum vreau musai o bicicleta eliptica .. hhmmm parca calc pe urmale tale, poate se lipeste si testul II

EDIT"intrebare :cum luai seleniul?cat timp si ce doza?



Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein




MTHFR C677T genotip heterozigot



Ce de asemanari! Sa nu-mi spui ca-i pui si numele Alex

E clar ca trebuie sa gasim cauza si s-o eliminam, degeaba luam hormonul inlocuitor, ca anticorpii isi vor vedea mai departe de treaba, doza va trebui marita, etc.

Dupa ce am citit pe site-uri straine numai de bine de acest kit, l-am folosit. Am incercat sa-mi fac clisma, dar nu am reusit. Cred ca nu aveam device bun.

In alimentatie nu a trebuit sa imi impun ceva nou, pentru ca mancam deja de multa vreme sanatos si dietetic, de mai mult de un an. Adica fara nici un E, fara prajeli nici nu vorbesc, fara nimic preparat in comert, preparam doar eu din fructe, legume, lapte si oua. Cat posibil, fructele si legumele productie proprie fara stropiri, fara ingrasaminte, si laptele si ouale de la tara. Toate gatite cat mai putin, cum spui tu vara cat mai crud (vara ajungeam cam la 80% crud in alimentatie), si cand gateam era numai problema de fiert, sau cel mai rau, la cuptor.

Zaharul trebuie eliminat. Nu am gatit in teflon, pentru ca deregleaza hormonal. Nu am gatit la microunde, nu am mancat/baut din plastic alimente calde. Nu stiu de ce vorbesc la trecut, ca nici acum nu fac asa ceva.

O idee de ce papam intr-o zi:
- apa cu lamaie dimineata pe stomacul gol
- lapte crud de tara cu cereale integrale de grau, porumb, ovaz, germeni de grau si tarate
- ceai sa stiti ca beam foarte mult verde, ca e preferatul meu, nu am stiut ca ajuta, cum am citit acuma la voi
- supica de legume (insemnand legume+apa, eventual +bors sau zeama de varza, sau zer, sau bulion, nu altceva)
- salata (eventual cu ciuperci, vinete, dovlecei la cuptor, sau cu branza, lapte prins sau cu ou)
- fructe, nuci, seminte

Deci intr-adevar trebuie pe langa kit, tinut si un regim sanatos alimentar si de viata. Kitul doar ajuta, si poate nu destul, sa iasa toxinele. Ma gandesc ca la fiecare poate dura in functie de incarcatura de toxine.

Pe langa toxinele din alimentatie, desigur, cum ai zis, si eu am renuntat la toate prostiile de cosmeticale, si cu ocazia asta am scapat de acnee! Se pare ca sebuumul meu era facut de cremele alea care cica matifiaza si sunt antiacneice... Ce puteam prepara nu am cumparat (lapte demachiant, masca de par, masca de fata), dar am cumparat sapun bio, sampon, detergenti pentru orice.

Seleniu luam Selezin ACE de la Walmark, doar o pastila pe zi. Si cu atentie, ca atunci cand ramai insarcinata nu e voie Vitamina A.

Dar in plus luam Green Barley de la American Lifestyle (orz verde), care il consideram un excelent multimineral/multivitaminic. Tot timpul am avut impresia ca un aliment complet (de dragul exemplului, kiwi) ajuta mult mai bine la fixarea unei vitamine (in cazul nostru C), decat o vitamina sintetica, extrasa in laborator. Parca toate celelalte componente ale alimentului lupta pentru binele organismului.

A, si inca ceva. Sa nu credeti ca sunt ovo-lacto-vegetariana dupa studiu mult pentru bolile astea. Nu, altele sunt motivele. Pentru bolile astea ce am citit eu e asa: pentru PCOS cea mai recomandata e dieta omului primitiv, adica nu faina, nu lactate, doar carne, fructe si verdeturi. Ce prindea si pastea el. Pentru Hashimoto, mai mult, am gasit ca laptele provoaca reactii auto-imune la multi oameni. Deci urmatorul pas la mine ar fi fost sa ma las de lactate, destul de greu totusi pentru mine sa mananc doar stric vegetarian tot timpul. Dar asta voiam mai departe, pentru ca citisem de multa lume care fara alt tratament, doar renuntarea la lactate, ii facea sa nu mai aiba anticorpi, de ce fel or fi fost ei.


Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anabel79

Buna fetelor....vad ca avem activitate la noi aici!!!!
Raluk felicitari pentru bebe, sa de a Dzeu sa fiti sanatosi.
Iti multumim ptr sfaturi si sper ca si Iepumic sa te linistesti si sa ne faci o lista cu tratamentele naturiste pe care le ai urmat....tanand cont ca avem acelasi dignostic(fara PCOS)poate reusim si noi...bineinteles dc vom avea aceeasi putere sa urmam ce ne propunem.
va pup....


Multumesc mult! Sigur veti reusi!


Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepumic

Neata!
Raluk, o sa pun chiar pe prima pagina linkurile date de tine.
Abia asteptam sa va spun: ieri am fost la medicul de "avarie" endocrinolog, adica cel la care tb sa merg doar ca sa-mi dea trimitere pt analize gratuite. Bineinteles ca mi-a zis ca anticorpii nu vor scadea niciodata, ca nu are nici macar rost sa-i mai masor, ca Seleniul si Vit. C pe care le iau eu (la recomandarea medicului, desigur) sunt niste baliverne, ca nu s-a demonstrat stiintific influenta lor asupra anticorpilor, ca ce daca mai scade TSH spre valori de hiper-tiroidie (el zice ca nu exista nici un risc in chestia asta), ca probabil oricum voi avea nevoie de stimulare daca pana acum nu am ramas nici macar 1 data. Am plecat de acolo pe jumatate enervata, pe jumatate amuzata. Oricum nu voi tine cont de nimic din ce spune el, voi merge pe tratamentul celeilalte dr. care am vazut ca are orizonturile mult mai largi, dar e trist ca sunt medici din astia ca el cu carul....si mai trist este ca este tanar si cu toate astea nu are nici o dorinta sa se "destepte".
Raluk, vreau sa-ti spun ca mi-am comandat MycoDefense, Vitex si EPA-18 de la Nature's Way, plus un tratament de detoxifiere (dar nu tot de la N's Way). O sa incerc sa ma tin de ele sa vad cum imi merge. Te astept cu schema ta de tratament. Tu le-ai luat exact conform indicatiilor din prospect sau ai luat doze mai mici?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.


Imi place ca ai gasit un doctor bun, eu cam majoritatea pe care i-am intalnit sunt ca al tau de avarie

Eu MycoDefense nu am apucat sa iau, e inca in dulap cumparat . Am luat de la ei produsul Shiitake-Maitake, pentru ca exact de astea doua in particular citisem, de una ca e perfecta pentru bolile auto-imune, si cealalta ciuperca e perfecta pentru a regla rezistenta la insulina, pe care eu o aveam de la PCOS. Eram hotarata sa le incerc pe rand toate de la nature's way pe care scrie imunomodulator . Inainte de Shiitake-Maitake am luat System Well Ultimate Immunity, pentru ca era si toamna/iarna si m-am gandit ca imi prinde bine sa nu racesc .

Vitex am luat zilnic o pilula dimineata dupa mancare. Cred ca la inceput am luat doua pilule, cum scrie pe cutie, una dimineata si una seara, timp de vreo 3 luni. Apoi pana in saptamana 14 de sarcina, cate una pe zi. Si apoi una la doua zile, la 3 zile, pana cand am taiat vitexul.


Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Nu mai pot sta mult, asa ca incep cu concluziile

Ce mi se pare cel mai important, sa nu uit: in sarcina aveam anti-tg (imi disparuse anti-TPO). In decembrie nu mai aveam nici anti-tg. Ce am facut din sarcina pana in decembrie? Ce am luat?

Pe langa euthyroxul recomandat din trimestrul doi, am luat doar spirulina si chlorella, ca si niste multivitamine/multiminerale. Consider site-ul asta http://www.chlorellafactor.com/ cu toate cele 39 de pagini, foarte interesant. Spirulina luam 3 pe zi, cate una inainte de fiecare masa. Chlorella luam doua intr-o doza, dimineata inainte de masa. Spirulina aveam www.csw.ro/produse/spirulina-130.asp" target="_blank">asta, iar chlorella cu greu am gasit www.energy.sk/ro/menu_x4281x.asp" target="_blank">asta dar sunt foarte multumita, ca la alte firme erau pilule mici.

Acum, pentru ca alaptez, iau si spirulina si chlorella 3 pe zi inainte de mancare. Am citit numai de bine de amandoua in perioada sarcinii si alaptarii. Mai ales chlorella mareste nu mai stiu de cate ori numarul de anticorpi trasnmisi prin lapte. Spirulina e perfecta pentru continutul de fier. Aveam anemie in sarcina si am re-inceput sa le iau (am avut o perioada lunga de greturi in care am renuntat la pilule) si au ramas surprinsi doctorii gine si de familie cat de repede mi-am revenit, nu le venea sa creada ca de la fierul prescris de ei, ca ei stiau ca ala isi face efectul la analize abia dupa 6 saptamani cu nu stiu cate procente doar.

Despre chlorella am citit foarte mult cat e de buna pentru detoxifiere si pentru eliminarea metalelor grele. Care metale grele sunt si ele considerate vinovate pentru anticorpi. Asa ca eu chiar cred ca au avut efect.

In plus, ceva ce nu poate fi cuantificat: vitamina D! In 2008 citisem cat e de importanta si ca majoritatea problemelor de imunitate pornesc de la lipsa de vitamina D, cele hormonale de asemenea. Nu am luat pilule. Dar daca vreti pilule, cea mai indicata si mai usor absorbabila e vitamina D din ulei de ficat de cod. Mie mi-e si mila de pesti asa ca nu am luat. Am stat in schimb la soare cat am putut de mult, cat mai dezbracata . Am citit mult, de cum ne facem rezerve vara de vitamina D, de cum cremele astea cu protectie solara blocheaza. Si cum vitamina D e anti-cancer, asta a facut ca sa apara cancerul de piele doar in tarile in care se folosesc creme de protectie solara. Deci afara cu ele. De cand am renuntat la ele, nu ma mai ard la soare, ma bronzez uniform. Si vara ciclurile mele se mai reglau, din acelasi motiv. Intr-o iarna chiar am mers la solar doar 6-9 minute, deci nici nu se vedea bronzul, dar pentru producerea de vitamina D. Si ma simteam mult mai bine.

Asa ca va rog mult, daca aveti un pic de timp, sa intrati pe www.naturalnews.com si pe www.mercola.com si sa scrieti la search "vitamin D". Veti fi uimite de articole! Mai ca-ti vine sa crezi ca e panaceu universal!

Asa ca inainte sa schitez schema de tratament, am considerat necesar sa va spun ce cred eu ca e cel mai important: vitamina D de la soare! Si pe locul doi, se pare, spirulina si chlorella.

Noapte buna!


Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Raluk, multumesc pt info detaliat.
Sunt un pic surprinsa de chestia cu spirulina: in principiu stiu ca nu prea se recomanda imunostimulatoarele, pe baza teoriei ca la sistemele astea imunitare cu functionare aberanta (cum avem noi, ca de-asta avem boli autoimune), poti ajunge sa stimulezi si ce nu vrei. Adica imunostimulatoarele stimuleaza intreg sistemul imunitar, deci exista riscul chiar sa cresti productia de anticorpi, fiindca tratamentele astea de imunostimulare nu diferentiaza intre ce este bine sa stimuleze sau nu. Pe de alta parte, nici nu se cunosc cauzele care conduc la aceasta functionare haotica a sist. imunitar prin urmare medicina traditionala trateaza doar efectele nu si cauzele, in timp ce acest tip de tratamente naturale se adreseaza mai degraba cauzelor, incercand sa rezolve dezechilibrele din organism. Cam la concluzia asta am ajuns eu dupa tot ce am citit si auzit pana acum.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

revin cu chestionarul acela,dar acum am creierii varza,nu ma pot concentra,nu-mi aduc aminte nimic.tre sa caut in arhiva.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 12+


avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput