Dovlecei de sept-oct 2009 *92* 7 luni!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Alex, multumim frumos, esti tare draguta.

Cristina, sa stii ca si eu m-am emotionat tare aseara, nici nu imi venea sa cred ca am salvat asta pe calculator. Mi-am adus aminte de emotii, ce frica imi era, sa nu cumva sa fie ceva complicatii sau mai stiu eu ce. A fost frumos.
Ce frumos ca iti promite Andrei ca face treaba aceea rusinoasa la olita. Eu cred ca veti reusi cu olita asta, prea e incantat sa o foloseasca! Se implica si el.

Tu ce ii mai dai Emei sa pape?


_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Selen, esti o draguta. Ii dam inainte si cu banana. Daca are falcute sa stii ca de la cereale si lapte are, desi la cantar a pus 650 gr, comparativ cu 500 media pe luna, pana acum. Deci mare scofala nu a pus, dar tot e ceva. Cu banana acuma Michelin o fac!

Am vazut si eu azi "Politist, adjectiv". Nici nu stiam ca e cu Dragos Bucur. Mie imi place de Dragosel... Filmul e asa si asa, mie mi-a placut mai mult seria Amintiri din epoca de aur.
Si eu vreau sa vad asta cu fluieratul!

Multa bafta la sotior la examene! Tinem pumnii, cand il are? In weekend?
Ebru ce mai face?


_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...


multumim, examenul il are sambata la 9...plecam si noi cu el dimineata, la 10 am programare la coafor, ca mi-a crescut pleata si nu mai are nici o forma (de aia nu ies eu cu constantencele in parc, sa nu ma vada asa ), apoi o taiem spre Tulcea...cred ca vom ramane noaptea acolo, e prima data cu Ebru, sper sa fie bine, ca ea a mai dormit in paturi straine si a fost ok.....

Ebru e foarte bine, multam de intrebare, acum doarme, dar in rest e tare agitata, nu mai sta deloc pe spate, imediat se intoarce pe burta si incepe patrularea a inceput sa se ridice si pe genunchi cate putin, am facut azi cateva filmulete, dar le pun de luni...
in rest, doarme binisor, am ramas tot cu o trezire noaptea, intre 3 si 6, si ziua doarme multisor....
de-abia astept sa am timp sa mai citesc si eu pe blogul tau

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Mai Nela, pai daca Ana a luat 650g / luna, e foarte bine. Zau, chiar nu trebuie sa iti faci griji. Cred ca ti se pare slabuta pentru ca e mai lunga . Din ce spui tu, are apetit, incearca acum cu succes gusturi noi, ii place banana, papa si cereale...zau, e ok zic io. e sanatos tun copilu', doar ca asta e ritmul ei.
Ai o dulcica de fetita.
Si Maia e slabuta, dar ce sa-i fac? Mananca atat cat sa fie fericita .
Eu as fi in al 9-lea cer sa ia Maia 650g/luna. La 4 luni avea 5950g, iar la 5 avea 6350g.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna ziua si de la noi...ce tastarnita ati avut...
ma bag la recuperari ca sunt in urma si revin..insa inainte de toate va rog frumos daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un sfat..
Alex nu vrea deloc sa manance nici fructe,nici suc de fructe si mai nou nici piureul de legume cu pui...isi face sila si ii vine sa verse ca un om mare... Nu vrea decat lapte si mai nou cereale cu fructe de la humana,pe care le devoreaza...
Ce sa fac? cum sa ac sa manance si altceva decat lapte si cereale?
Cand vine vorba de masa imi vine sa ma dau cu capul de pereti...

(22.09.09)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

va pup (din nou) s-a trezit mandra si vreau s-o scot afar ca azi n-am reusit...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

"Atentie la nitrati!
Specialistii ne atrag atentia asupra unei probleme pe care o ridica legumele din categoria radacinoaselor. "Morcovul, patrunjelul, telina, pastarnacul au tendinta naturala de a acumula nitratii din sol. De aceea, trebuie sa ne asiguram ca legumele pe care le punem pe masa provin dintr-o agricultura bine controlata. Nitratii sunt periculosi mai ales pentru copii, pentru ca se transforma in nitrozamine – substante cancerigene", arata prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare. Ii dam copilului un pahar cu suc de morcovi si in loc sa ii furnizeze vitaminele si mineralele de care acesta are nevoie pentru a se dezvolta armonios, copilul primeste o doza de nitrati. Care sunt riscurile? Pe termen lung, nitratii pot determina aparitia cancerului, iar pe termen scurt – aparitia cianozei (coloratie albastra-vinetie a pielii si a mucoaselor din cauza unei insuficiente oxigenari a sangelui"

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Selen, ce fain ca incepe sa o ia de-a busile Ebru! Ana e total dezinteresata de activitatile sportive. Adica se misca mult, e agitata, dar fara rostogoliri, ea da mult din picioare. Daca o las pe paturica, jos, in cateva minute o gasesc in afara ei, nu inteleg cum se impinge in calcaie, ca rama. In schimb sta bine pe picioruse.

Abia astept sa o vad pe Ebru iarasi!
Ca ai zis cu patul, mie mi-e asa frica, acum, ca merem in martie! Sper sa fie de gasca si sa se adapteze repede, ca e o schimbare de mediu radicala pentru ea, de la temperaturi total diferite pana la zbor de 14 ore non stop! Ei, om trece noi si peste asta cumva!

Gata, notaram, de la 9, sambata, tinem pumnii. Asta e 3 dupa masa la mine.


_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Nu stiu de unde am scos-o pe asta cu rama, ca doar rama n-are picioare...ma rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Eu sa stiti ca tot astept vesti de la Babyexpo! Sau nici acum nu s-au intors lumile?

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Ei, mai Hepilica, pai Ana s-a nascut si mai mititica, asa e felul ei. La 5 luni avea 5200-5300. Acum nu ma mai ingrijorez asa, pe bune. Pentru ca am vazut cat mananca. Are apetit sanatos. Si cu cerealele, si cu banana, sunt foarte fericita. Chiar vad cat mananca. Hai ca la alaptat nu stiam, dar acum vad! Are un metabolism bun. Si este sanatoasa, asta e cel mai important pentru mine. Am scos-o de mititica in lume, peste tot, in mijloace de transport in comun, in malluri. Nu a racit o data. Ii multimesc lui Dumnezeu pentru asta.

Eu cu albiturile astea, vorba lui Ralu, nu stiu cum o sa fac ca nici nu le recunosc. Si nici nu stiu daca se gasesc pe aici. Dar am vazut dovleac, cartof dule. Incep si eu cand o fi cazul cu din astea, ce am pe aici. MOrcovi si cartofi sunt haralau!

De abia astept sa o revad pe Maia. Poate iti faci timp si mai pui poze azi-maine.


_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Nela,e ca o papusa Anuskasi sa stii ca se vede ca a mai pus carnita pe ea.Cat despre patut,poate reusesti sa-ti cumperi de aici unul din acela pliant,fara briz-brizuri (il gasesti pana in 200 lei)

Razvi nu se tine in picioare,mai deloc,dar are timp.In schimb se onduieste ca o rama si da semne ca ar lua-o de-a busilea (ceea ce nu ma incanta f mult...Alex ar fi pornit foarte repede in picioare daca nu s-ar fi invatat la 8 luni sa mearga in 4 labe,si astfel nu s-a mai chinuit sa plece in picioare,putea ajunge unde vroia,ca un catelus )

Noi mergem azi la vaccin...2 intepaturi

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput