Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabitzam-bafta la concurs! bia mi a venit cu o diploma de la winners pe desen , habar nu am ce a facut , ce a desenat dar a luat 77 de puncte din 100, e fericita e meritul ei.

elisor-am uitat sa ti spun ca tot ascult concertul acela de vals pe care l-ai pus de o innebunesc pe colega mea la birou.Auditie placuta!

Vanzare buna fetelor!

gabitza-bravo pentru ,,r,, , noi inca in aproape toate cuvintele il folosim pe l in loc de r mai alesc daca e dupa consoana.

Maine seara mergem la munte, vom strabate arieseni-ul si vom mai merge aprox 70 de km de acolo spre turda. E foarte frumos acolo abia astept chit ca probabil nu mai e zapada, om vedea.

Cu cristi am hotarat sa ramanem la scoala unde e, probabil vor urma teste de romana si mate la sf. anului pentru departajarea copiilor in clase, om vedea. Atat stre am mancat cu chestia asta u mutatul in stanga sau in dreapta ca imi ajunge atat..

elisor-daca aveam conditiile pe care le aveti voi ref la scoala ma refer la nr orelor de limba straina nu mi puneam probleme de mutat la liceu dar din pacate la noi e mai altfel.. parca n am fi in ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gabitza, nu sunt inca eu, pe 6-7 martie, inainte de ziua femeii la universitate la palatul Sutu.

Adela, bafta! Ma miram eu ca nu ai dat nici un semn, cred ca n-ai mai avut timp ca stiu cum e inainte de targ

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Adela si Androix-bafta la vandut martisoare. Imi lipseste mult privelistea asta, a unui oras plin de martisoare. Noroc ca imi trimit socrii mei cate un martisor in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mercedes felicitari Biei pentru diploma castigata, asa e, e meritul ei, cred ca esti tare mandra, un tizei noastre!
Testele la mate si romana le va da indiferent daca ramane la scoala asta sau va intra la liceu, si eu m-am stresat din cazua lor ca la cum il stiu pe Andreas de imprastiat aveam mari emotii sa nu buleasca ceva la ele. La noi n-a contat la impartirea elevilor in clase, conteaza doar pentru nivelul scolii si implicit pentru renumele invatorului. E ciudata faza cu nr. de ore, stiam ca programa e aceeasi.
Drum bun si distractie faina in Arieseni, zona e de vis, sa faci poze!

Olguta ce socrii de treaba ai.

Fetelor, dupa 7 saptamani de stres si tracasare in sfarsit ne pleaca Curtea de conturi de pe cap, nu-i bai ca ne vine Auditul dar nu cred ca se compara nimeni cu Curtea de conturi care ne-a tratat pe toti fara exceptie de la mic la mare si invers ca pe niste infractori
E vineri si e frumooooosssss afara !




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce bine, Eli, poti sa treci mai des pe aici, nu?


Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, cu intirziere, pentru Adela si Iulia! Sa fiti sanatoase si iubite!

Florentina, superb! Totul arata atit de frumos ca trebuie sa te uiti cu atentie ca sa te prinzi ca sint fructe si nu... picturi!

Am vazut si desenele Sufletzicii... foarte frumoase!

Mercedes, bine ca te-ai linistit cu scoala, ii va fi cred ca mai bine daca ramine in scoala cu care este obisnuit! Nici eu nu prea am incredere in clasele de la liceu, nu stiu de ce, poate pentru faptul ca un profesor de liceu nu cred ca stapineasca atit de bine pedagogia incit sa poata preda in aceeasi zi si la elevii mici si la cei mari.

Gabitza, felicitari lui Andrei pentru 'r'! Noi inca nu-l spunem si nici 'l'-ul foarte clar. Dar vorbim din ce in ce mai bine, in ambele limbi, probleme insa sint si mi-e groaza ca incepe scoala si va baga franceza... of, din punctul asta de vedere, vreau sa o vad odata mare si vorbitoare.

Succes fetelor cu tirgurile, sa va mearga de la foarte bine in sus! Nici nu banuiam ce talente zac pe aici!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Eli-da, socrii mei sunt tare de treaba. Am uitat sa zic ca martisorul este de obicei din argint

Mercedes-distractie placuta in excursie.

adela-ti-am vazut pozele si ai niste copii minunati. Iar tu ai un talent deosebit.

Gabitza-felicitari pentru porgresele de limba. Maya re exact problema inversa. Il pronunta pe "R" foarte puternic, nu este raraita, mai mult "englezita" .
Si apropos de asta, noi acum incercam sa o dam pe Maya la o scoala privata cica pentru gifted children si atrebuit sa o duc pe Maya sa-i dea un test de inteligenta. Mi-a fost teama de partea de limba pentru ca nu stiu cum vorbeste ea engleza. Stiu ca vorbeste, dar nu am o idee foarte clara legat de cat de bine vorbeste. A obtinut un scor foarte bun, dar partea la care a obtinut scorul cel mai mare (de fapt chiar un scor foarte mare chiar si pentru americani) a fost cea de verbal skills. Exact partea de care mie imi era cel mai teama. Chiar nota acolo psiholoaga ca vrea sa precizeze ca Maya vorbeste numai romana acasa. Sincera sa fiu insa, Maya cred ca vorbeste mult mai bine engleza decat o intelege cand o vorbesc altii. De multe ori cand se uita la un film ne cere sa-i traducem.

Cele care aveti fete-cum va descurcati cu pieptanatul? Noi avem show in fiecare dimineata. Uneori urla numai daca ii ating parul. De la asta pornesc toate certurile noastre dimineata. Din cauza asta o pieotan numai o data pe zi ca altfel cred ca ne-am certa toata ziua. Nici asa nu suntem prea departe.

Si inca ceva. Copiii vostri raspund obraznic?. Maya unoeri imi arunca niste obraznicii de zici ca este adolscenta rebela. Raman tablou cand aud. Oricat o pedepsim, nu prea se cunoaste nici un efect.

Gata, va las. Anca va transmite salutari la toate.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am pus si eu poze noi cu copiii incepand de aici. Il vedeti pe Raducu ce cretzofolin s-a facut, mie mi-ar place sa-i ramana asa, dar nu prea cred, ca n-are cu cine sa semene. Si inca cateva de aici.


Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Gabi-eset dulce foc Raducu! Si are asa un par frumos!

Vroiam sa va zic ca OlgaT si-a inchis contul pe DC si daca vreti sa o contactati o puteti face numai pe email sau la telefon. Nu stiu exact detaliile, dar stiu sigur ca nu are nici o legatura cu noi, cele de la acest subiect.

Va pup si o duminica placuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Va doresc o primavara frumoasa cu multe impliniri si multa fericire

Mergi la inceput