Dovleceii sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct) 82

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

m-am apucat sa scriu povestea nasterii...sa vad daca sunt in stare sa incropesc ceva. daca nu o sa va placa sau daca va fi pictisitoare si neinteresanta va rog sa nu imi spuneti.



Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia


eu nu cred ca va fi cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia
Tudorita se trezeste aprope in fiecare seara plangand.Dr a zis ca viseaza si eu cred ca asa e ca are urltul ala de speriat(ca atunci cand il ia un necunoscut in brate).
Noua ne-a mai zis dr sa-i dau doar o picatura de vigantol ca se inchide fontanela si diversificarea s-o incepem la 6 luni si ne-a dat si trimitere la Budimex la ortopedie pt"pliuri asimetrice la nivelul coapselor".A mai fost cineva aici?


cu pliuri asimetrice a avut de tras soacra-mea cu sora lui razvan (sotu meu ). fata avea 2 pliuri la un picior si unul la celalalt. ii punea un scutec intre picioare ca sa stea fata cumva cracanata. acuma n-are nici cea mai mica problema. cu picioarele cel putin...

apropo de fontanela. la carol este inca mare (3/3) si mi-a zis sa-i dau 3 picaturi de vigantol.

vroiam sa va intreb daca voi dati Fe bebelusilor. v-a recomandat? mi-a zis sa-i dau 5 picaturi pe zi, pornind de la 1 si crescand progresiv. eu stiam ca de la 6 luni se da Fe nu mai devreme. voi ce stiti?



Ioana mama lui Carol Ioan


Pataniile noastre




Buna,
fe stiu ca se da din a 4-a luna; treptat pana la 5 picaturi fiindca asa vezi reactiile stomacelului copilului; la cei nascuti prematur se da fe chiar mai devreme.
Mie dr de familie mi-a dat sa iau fe din a 3-a luna, fiindca i se parea cea mica palida, eu am refuzat sa ii dau si fiindca a mea a tot avut diaree; 5 picaturi sunt din cate stiu mai mult preventiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

eu ii dau fe, 4 picaturi o data la 2 zile, si zice doctora ca se vede ca ioi merge bine, ca e colorat cum trebuie... aaa si ii dau de la 2 luni, dar noi am fost prematuri asa ca poate d-asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Eu cred ca o sa acd in depresie - copila mea tine inca picioarele foarte strambe inspre interior, mai nou pe stangul il tine numai flexat si sucit spre interior....nu mai pot, dau in plans cand ma uit la ea....a avut o perioada in care nu le mai tinea asa, insa acum mi se pare ca este din ce in ce mai rau.

Un ortoped bun, imi puteti recomanda?

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!



Alex, hai ma, ce-i cu panica asta permanenta! Si Natalie are picioarele asa si cand era bebe mic era chiar f rau. Am facut masaj si s-a corectat un pic si se va corecta pe masura ce creste.

Noi am fost la Spataru, tot de la Medlife ...nu fac reclama la clinica, acolo i-am facut abonament....

Daca vrei sa-ti povestesc de masaj da-mi un semn

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Eu cred ca o sa acd in depresie - copila mea tine inca picioarele foarte strambe inspre interior, mai nou pe stangul il tine numai flexat si sucit spre interior....nu mai pot, dau in plans cand ma uit la ea....a avut o perioada in care nu le mai tinea asa, insa acum mi se pare ca este din ce in ce mai rau.

Un ortoped bun, imi puteti recomanda?

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!





Mie mi s-a recomandat dr Danila de la Gr Alexandrescu. Am nr lui de telefon daca te intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Techila..am scris la subiectul cu nasterile ce aveam de spus..de la titlu am inceput sa ranjesc; vroiam sa-ti urez "sa va creasca mari putzele"..oare ar fi nepotrivit?!
te pup! esti grozava!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute




Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi




Ce tare ai fost, Dana!

Servus, dragelor!


_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Techila nu mai fii suparata, maine e o alta zi.

Biaz draga ai de ce sa fii mandra, cred ca este cel mai mare dovlecel de varsta lui! Felicitari mami si putere sa rezisti!

Luhtien ce frumos ai scris de Teo Nici Vic nu sta in fundulet, la fel aluneca jos de pe perne. Dr a zis sa nu il pun in fund pana la 6 luni.

Uve, cum dai supa clara? Cu lingurita sau cu biberonul?
Ce ras molipsitor are Maria, super, sa o papi toata.

Ioanna, da-ne si noua formula, sunt curioasa ce le-a mai bubuit capul..

_
Mami de baietel scump Victor Adrian (02.10.2009)

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.





Supa o dau cu bibe, e cam multa pentru lingurita, mai ales ca am din aia din silicon...piureutul il dau cu lingurita si asa o sa scap treptat de bibe la masa asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Hallo
azi am avut program administrativ, asa ca am tot intrat in pauze...nu prea am retinut mare lucru

Vik nu aveau multe reduceri la zara, era un singur stand cu cate un lucru-doua de acelasi fel, dar am gasit cateva lucrusoare frumoase pt 6-9 luni...

Elle pai daca estio experta mami, expica-ne si noua cum sa facem deci banuiesc ca facem un cont la care sa avem acces toate trei (daca nu se mai inscrie nimeni), trecem noi in cos acolo tot ce vrem si trec adresa tipei respective din US...apoi cu plata cum se procedeaza cel mai bine? accepta carduri de aici?

Luci e tare scump Gogo la baitza

Kinga am intrebat de clinica, despre Eye star e vorba, ea si facut lasik, cu 1200 euro....

Uve micutza Sarah e delicioasa, la ce radea ea asa cu pofta?? a mea nu rade in hohote decat gadilata..
Techila sper si eu sa razi cat mai curand de pataniile voastre! si [emoticon care sta picior peste picior si asteapta nerabdator povestea nasterii]

Alex eu stiu de Burnei ca ar fi cel mai bun ortoped, dar sa te duci la euroclinic, nu la budimex, ca la spital cica te cam repede, asa la privat isi mai da interesul....

Moni si la noi sunt pliurile inegale, si de acolo suspiciunea de dispkazie de sold, dar n-a fost nimic pana la urma (sau daca a fost s-a corectat..)...noi am facut eco la sold, tot la euroclinic, si ne-am dus direct cu ea la Burnei....dar in general iti spune si la eco daca e ceva in neregula, dupa ce masoara acolo toate unghiurile...

La multe lunite sarbatoritilor de azi!



VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

gata...sper sa va placa...v-am zis...daca nu va place sa nu ziceti



Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna ziua fetele mele dragi!

De pe la 12 am bagat si eu recuperåri , noroc cu bebi al meu care a adormit dupå masa de pranz. ca azi-noapte iar s-a foit de zici ca avea spinisori in patut.

Asa..



Dana pupåm micuta vaccinatå..Eu te cred ca ti se rupe sufletelul cand o vezi ca plange si mai ales cand vezi ca o doare de la intepåturå..Pe mine ma ia mereu asa la stomac de ma trage in jos de durere cand vad ca ii baga acul ala in piciorus..Bine ca eu am avut momente urate cand incerca se chinuiau så ii ia sange ca så verifice bilirubina,era så lesin , dar nici nu l-am låsat singur cum imi sugerase asistentele.
Povestea nasterii prichindutei am citit-o pe neråsuflate.

Raluk eu sunt perfect de acord cu tine in tot ceea ce spui cu diversificarea..Tu ai si un stil aparte si gasesti cuvintele perfecte pt toata lumea..Si så stii ca o faci bine.

Madalina multa sånåtate si putere pt sora ta...Si sås tii ca vreau så te felicit pt decizia så iti termini studiile..mult succes!

Andre ma bucur tare mult ca ati ajuns cu bine si nu ati avut probleme pe drum..de abia asteptåm pozicile cu care ne 'ameninti' de ceva vreme..Si propun o petrecere mare cand va reveniti dupå drum si totul intra in normal Ce spuneti fetelor??

Sabina påi ce pvesteti tu cum faci fata si la munca si cu fetitele tale minunate e perfect..Nici nu ai cum så spui ca lipsesti de acaså, ci e ca si cum muncesti de acaså, daca zici ca la fiecare ora esti acaså.Ai si noroc ca o ai pe mami si te ajutå.
Asteptåm vestile bune de la control.

Crissbebe si Brucu se mai trezeste in tipete noaptea.Nu stiu daca e de la dinti, vise sau altceva..incerc så il linistesc fara så intru in panica , avand in vedere ca nu mai stiu unde am citit sau a spus chiar cineva aici pana la 1 an jumate poate så aibe treziri din astea destul de dese.

Kinga dupå cum au spus si fetele nu ai cum så påstrezi laptele de a o maså la alta, dar pot så iti spun cum fac eu( asta ca am cautat si eu o solutie ca så nu mai arunc laptele).imi pun apå fierbinte in termos så am in permanentå, si apå fiarta racita.Ei bine fac så zicem decat 140 ml de lapte cat stiu eu sigur ca asta ar papa si daca mai vrea fac in secunda urmåtoare inca 30 sau 60 ml.Dar asta a fost siinainte cand si eu ii dadeam sån si nu stiam cat papå si catå completare mai voia dar si acum cu diversificarea.Pt ca el a cerut mai mereu lapte dupå piure( de vreo cateva zile a renutat la lapte )..

Trimit ca daca il pierd mesajul asta nu cred ca il mai reiau in veci

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput