Dovleceii sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct) 81

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Anomis si eu am ochelari dar din fericire nu mi-au crescut dioptriile in timul sarcinii. Daca iti faci operatie sa stii ca ma intereseaza si pe mine. Eu numai cu ochelarii vad bine ca lentilele de contact nu imi corecteaza astigmatismul si operatia e singura solutie viabila. Selen, tu de unde ai auzit de clinica din Istanbul? tot de pe net?

Andrecluj bine ati ajuns acasa!"Acasa" este acolo unde te simti ca acasa, chiar daca nu coincide cu tara natala. Te asteptam sa ne mai povestesti despre voi.

Ralu, pe tine nu are cine sa te ajute? Si eu sunt disperata cand nu apuc sa mananc pana la pranz, dar se mai intampla si de astea..Eu ma gandeam sa fac asa (ca si pe mine ma asteapta diversificarea): daca puiul nu vrea sa se joace singur il pun in leagan si il iau la bucatarie pana curat zarzavaturile. Apoi le pun la fiert in oala cu presiune. Iar la suculet in 2 min e gata la robot.

Vazut poze cu Sophie Amelie de Andraiulia, e o galusca tare simpatica si durdulie. Iar machiajul tau e super misto, ce produse folosesti ca sunt si eu in cautare de farduri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hai ma Alex, normal ca nu!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Hai ma Alex, normal ca nu!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Uffff, stii, recitisem si mesajul meu si ma simtisem prost...eu o las sa doarma singurica si pentru ca nu cere in brate, adica nu vrea mai bine zis...de aia imi era sa nu se fi inteles aiurea.



PS: acum spre ex e la mine in brate, ca nu vrea altfel.

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Hello fetele! La noi plua de dimineata! Ce ma oftic ca eram setata pe mers in parc cu Uka si Lale. Poate avem mai mult noroc maine! Am constatat ca lui Andrei ii place mai mult supita cand e mai groasa, aproape de consistenta pireului. Continuam cu introducerea legumelor, azi am pus si radacina de patrunjel. Deci avem supita de morcov, dovlecel, pastarnac, patrujel. De pasat insa ii pasej doar morcovul si dovlecelul. Astazi a mancat cam 50 g.

Iulika felicitari mami, ce baiat mare ai! Si eu m-am gandit ca se refereau la ficat de pui pasat si amestecat cu un pic de unt!

Nela ce bine imi pare sa te vad! Si bafta la pusul celor 200 de gr care ii lipsesc Margelatei! cat despre Ciclu asa speram si eu, sa nu vina pana il incarcam pe Andrei. Dar nu, aseara surpriza.

Mada multa sanatate pt sora ta! Si felicitari pentru hotararea de a termina liceul! Eu zic sa mergi si mai departe ca esti fata desteapta

Selen bafta la dentist! Si eu trebuie sa merg (mai mult un control de rutina) dar sunt super relaxata pt ca nu ma doare niciodata la dentistul meu!

Kinga ce baietel mare si curajos! Andrei abia acum are 7 kg!

Danuta ma bucur ca veniti cu vesti bune! Si eu trebuie sa ma duc cu Andrei la un control la piciorus (i s-a parut medicului de familie ca nu il tine bine, desi pediatra a zis ca e ok) si sper sa avem vesti la fel de bune!

Maraici vrea sa ne jucam!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu0308

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Siiiii, cu oaia trasa peste ochi, cu suzeta scuipata si lipta de ureche si cu caruselul pornit.....am adormit!!!! Sunt numai a voastra, ca nu pot face nimic in casa din lipsa de apa pana diseara la ora 20!!!


-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!



Alex esti o fericita peste zi macar, OARE sunt singura al careia adoarme numai in brate si face concert daca il las singur?

Vreau si eu sa adoarma o data macar singur...CE SA FAC???

Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09

Poze cu noi




hehehee...
iote inca una ca mine...
las' mami, ca trece...nici nu stii cand or sa treaca vremurile astea...
eu nici la baie nu ma pot duce fara sa fiu insotita de un concert. daca nu are el chef sa stea singur, apoi n-ai ce face!
dar sunt si momente cand sta singurel: citim revistele lui mami' (a se citi le molfaim si le facem bucati-bucati), ne jucam cu animalutzele (avem o ferma intreaga)...
s-a trezit!!!


====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

fetelor, am o intrebare.... dupa ce ii dau lui fi-miu cereale la cateva ore(a se citi 1-2) face kk nisipos, parca le elimina pe toate bob cu bob, desi cand i le dau nu le poti distinge si nici nu se simt in gura(ca am gustat si eu), se topesc, cu toate astea cand le elimina parca se rematerializeaza. asae si la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:


buna fetele

nu stiam de ce nu va gasesc .. v-ati mutat la casa nou, da? frumos.

mi-am cumparat avocado, abia astept sa fac guacamole. am gasit o reteta pe net, sper sa fie buna.

criss cum e alex? evei i-a dat primul dinte la 8 luni .. si la un an avea abia 3. cred ca annei ii vor da mai devreme.

andra ce cadouri frumoase a primit bebelina! care bebelina e o scumpa si o bulanoasa! si ca de obicei .. m-a cucerit vestimentatia!

nela

andre bine ati ajuns acasa! sunt sigura ca e superb acolo! ma bucur ca s-a acomodat chiara repede.



Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:



alex nasol fara apa .. si noi am fost o noapte fara apa calda si caldura ... fix pe gerurile alea. de telefon mi-a spus si tata .. chiar asa usor accesibile or fi cablurile alea? incredibil .. eu ti-as recomanda patul care se transforma in pat de todler si birou. am vazut la cineva si arata super ok.

iulika ce baiet baban ai tu acolo! pateu ii poti face in casa dar sincer eu nu i-as da ... o fi avand el fier, dar are si tot felul de toxine ..

mary abia astept pozutele profi!

kinga felicitari pentru bebe grasunel! ati facut rotarixul? si eu i-am facut deja prima doza annei, mai are una .. ce am mai tras cu eva cu enterrocolita ..

nela mie mi-a venit CM cand avea eva 9 luni. deci se poate! faceam calculul ca in ultimii 3 ani, am avut CM cateva luni .. ce bine a fost!







Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

am citit povestea nasterii Anei Lugojana, fff emotionanta, am si ras, am si plans, esti o dulce Dana

Crissbebe sa va traiasca licuriciul, ti-a cam dat emotii la nastere, dar "rezultatul"final conteaza l-am vazut pe Alex in poze, e tare simpatic

Andra Sophie e o minunatie de copil, si zici ca face recloama la hainute, asa e de cocheta tot timpul...iar in floricica e adorabila!

in rest n-am recperat nimic, am ajuns acasa, am hranit copila si m-am apucat de gatit...acum sunt intr-o pauza...

Uka gata, nu mai plec, stai linistita poate sapt viit, la oftalmo, dar ma duc cu Edi cu masina, asa ca sigur nu ploua

Anomis nu ma interesez de operatie, mi-a trantit Ebru ochelarii pe jos si s-au rupt, unu la mana, si doi, vroiam sa vad daca mi-au mai crescut dioptriile....
operatie am zis, dupa a doua nastere, tot naturala sper eu


VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta




VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Buna!
Mada, imi pare rau pentru problemele surorii tale. Daca nu se vede nimic la ecograf dupa 1 luna si jumate de la UM pot fi urmatoarele variante: ecograf prost si ecografist de asemenea (mai rar), extrauterina sau o sarcina deja eliminata. In cazul extrauterinei, valoare betaHCG va in in scadere fata de prima determinare. In caz de extrauterina va fi in crestere foarte usoara. In caz de sarcina normala, valoarea betaHCG se dubleaza la 48h (parca). pe Irinel

Danutza, ma bucur pentru ca ati scapat de griji. Am vrut sa mai intru ieri, sa iti zic de Stamate, ca e de treaba, dar n-am mai apucat.pe Alexandra

Iulika, Brucu sanatos

tulibu, si mie mi se pare la fel kk pe Vladut

alex, si ai mei au inceput sa se culce singuri dar numai la tura de la pranz. Ii pun pe burtica, suzica in gurita, CD-ul cu sunete din natura (pasarele, parau, ploaie, balene), le tin mana pe caput sau pe fata, le trag paturica pe fata si eventual mai cant usor. Mai miorlaie un pic, mai misca din cap, pana la urma cedeaza. Inainte nici nu visam asta, adormeau numai in brate, chiar ne leganati, dar sa stea in brate. pe Alessia



Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput