Dezbatere (re)organizare bazaruri.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

In Picassa, se poate face transfer de poze dintr-un album in altul prin utilitatile lui, sau trebuie sters dintr-o parte, uploadat in alta parte?

Ma indoiesc ca se poate. Doar download si-apoi upload cu copiat de texte si completat.
Dar nu mi-ai raspuns la intrebare. Finalitatea ti se pare buna, facand abstractie de munca necesara?

Pe mine ma ard degetele sa ma apuc, daca sunteti de acord.
Fara ajutor estimez ca pot termina in doua saptamani.
Cu ajutor... ehei. ancadragoman te bagi?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

katty n-am inteles exact ce imbunatatire aduce pentru situatia ta.
Produsele vor fi tot impartite pentru cazuri diferite.
Dar da, vor fi o suma de produse oferite petru toata lumea, dintre acelea intradevar vei putea sa alegi ca un set sa fie in favoarea unui singur caz.
Eventual poti sa fi atenta cand licitezi si de la cine licitezi pentru ca scade eficienta in a gasi produse de la aceelasi ofertant (pentru a plati doar o taxa de livrare, de exemplu).

Intrebare intrebatoare: Durata unei licitatii nu se poate reduce la 2 zile?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai ma bag ,normal.
Deci cine trebuie sa isi dea acordul pentru a ne apuca de treaba?
Produsele oferite de ex la Bazarukl lui Alex ,in bazarul comun raman tot pentru cazul lui si banuti ajung la el sau se pun toate la comun si fiecare trimite banii unde vrea?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Eu zic ca nu.
Va fi o copie la situtatia actuala. Ce e doar la Alex, ramane doar pentru Alex. Va fi o provocare insa sa intersectam bine ce e la Alex cu ce e si la ceilalti, de exemplu.
Pe cand suntem gata, daca cei care au donat vor sa-si largeasca optiunile, putem face modificari apoi.

Trebuie sa-si dea acordul responsabilii de bazare, pentru ca ei sunt direct implicati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Eu intelesesem ca va fi un bazar comun si cel care castiga licitatia decide unde va trimite banii.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Va fi un bazar comun si cel care liciteaza primul va decide unde merg banii.
Dar mai inainte de el, cel care doneaza decide pentru cine doneaza, daca doneaza doar pentru un caz, e trecut produsul in bazar cu specificatia "pentru cazul X".
Acum nu putem sa luam produsele existente la bazarul lui Alex de pilda, si sa zicem din oficiu ca cine le-a donat le-a donat pentru toate bazarale, doar daca respectivul vine ulterior si specifica faptul ca doreste sa se faca aceasta modificare.

Unificarea bazarelor nu inseamna stergerea libertatii de optiune a donatorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mie mi se pare ok asa,eu una am pus produsele la toate bazarele dar sunt care vor la un caz anume si at e corect asa.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Trebuie sa recunosc ca suna bine (si albumele de poze arata mai bine asa). Ar trebui (daca se finalizeaza ideea) sa ramana la produsele donate pt un caz anume precizarea ca banii se pun in contul cazului respectiv. La fel, cred ca ar fi bun de stabilit ca toti care depun bani pentru licitatii castigate sa trimita mail cu poza la chitanta celor ce se vor ocupa de bazare si acestia sa dea ok mai departe. Pt ca nu se pot verifica de catre titularii de cont, tot timpul, extrasele de cont.

Alexandrina, ai putea, te rog sa mai explici odata cum ai vedea tu subiectul cu bazarul, pe forum (cu albumele de poze am cam inteles). Adica subiectul ar trebui sa aiba pe prima pagina link-uri la albume (produsele oferite, pe categorii de varsta , categorie de produs etc). Apoi cand se liciteaza ceva, se noteaza licitatia pe prima pagina (simultan cu mutarea produsului in bazarul de licitatii), iar atunci cand se castiga, se muta produsul in albumul de castigate+ se noteaza cine a castigat ?

Ar trebui sa asteptam un semn si de la mihaela, Dodo-pui si cine se mai ocupa de bazare.

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Pai,
pe prima pagina eu vad ca necesare
1. Link-ul spre bazarul-album

2. enumerarea cazurilor active, alfabetic sau cronologic, cum vreti voi.
Sau chiar sa ajunga prin rotatie la fiecare subiect alt caz pe prima pozitie.
Fiecare caz sa aiba:
- contul de donatii si detaliile de contact
- link spre subiectul unde se prezinta cazul si derularea lui
- o adresa unde se primesc fotografii (si detalii) ale produselor de donat
(poate fi pus si contul generic BazarGeneral@gmail.com)

3. regulamentul (Deci nu e mai eficienta o licitatie de 2 zile in conditiile in care majoritatea licitatiilor au loc fara supralicitare)

4. Si parca n-ar mai fi nevoie de nimic.
Licitatiile active se vad in Albumul _Licitatii.
Licitatiile castigate in albumele lor.
Produsele de vanzare - in albumele lor pe categorii.
Ziceti voi ce-ar mai trebui.

Daca intri in albumul _Licitatii poti sa vezi un model de produs licitat iar daca intri in albumul 0-3 luni de pilda, poti sa vezi exemple de produse si specificat beneficiarul (hotarat de donator).

Eu nu vreau sa impun niste reguli, astept si alte pareri.
Dar la intrebarea "beneficiarul este ales de castigatorul licitatiei?" am raspuns "nu" pentru ca am ales o varianta de unificare fara a modifica mecanismele de licitatie existente.
Adica asa se intampla acum, daca un produs e propus la mai multe bazare, in momentul in care se liciteaza intr-un bazar, din celelalte trebuie sters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

alexandrina Te rog sa-mi trimiti si mie datele de conectare sa ajut si eu la mutarea pozelor.

La punctul 4., eu cred ca nu cine liciteaza primul decide la ce caz se depun banii, ci persoana care castiga produsul, daca produsul respectiv a fost donat pentru mai multe cazuri.

Nu stiu daca am inteles bine cum se procedeaza cu produsele castigate. Se face album pe picasa unde se muta pozele cu licitatiile incheiate sau unde?
In webshots se pot muta pozele dintr-un album in altul fara sa fie intai downloadate; daca in picasa nu se poate, atunci mi se pare cam greu.
Si nu cred ca mai e nevoie de notat in postul de pe DC licitatiile active daca se trec in albumul Licitatii.

Cat despre durata licitatiei, eu cred ca ar fi mai bine sa fie de 2 zile, dar sa se prelungeasca cu cate o zi dupa ce liciteaza ultima persoana pentru produs.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput