Puiuti de Randunici 2008 !! (354)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Da, Zoze , ai ghicit
Esti zuzu


Ieee!!Am ghiciiit!!Asa zice si Mihai!

Citat:
citat din mesajul lui natynic
Pai si cum nu te induri sa-l intarci, daca nu vine mai repede bebedoi parca vaz cum trece vremea si ne vei zice ca se duce Mihai, isi ia cartea de citit, se suie pe scaunel si...


..si-mi citeste si-o poveste!!De asta ma tem si eu..dar daca nu ma lasa inima sa-l intarc..

La noi e nasol daca plecam fara sa-i spunem,mai ales Dan,ca la mine se intampla eeexxttreeeem de rar(sa plec).Ii spune ca pleaca la servici,se pupa si-si fac cu manaFace urat daca pleaca fara ritual!




Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zoze, Cata, Olgutza, simt nevoia sa va spun: va indiviez din toti rarunchii pentru ca alaptati inca! Sunteti cele mai tari, si daca veti aborda intarcarea cu tact, veti avea in continuare copii fericiti si cu baze (cel putin) alimentare sanatoase! Nu mai zic de satisfactiile voastre de mamici! Nici gand sa mearga la scoala si sa suga. Doar daca nu cumva voi invata sa citeasca la 2 ani si 3 zile.

Naty, eu sunt pro ritual. La inceput este greu, dar apoi este mult mai usor. Nu va mai trebui sa te furisezi, copilul incepe sa aiba incredere in ce ii spui... Numai avantaje din asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu am pus reteta
am citit-o pe naty si asa tragea si Muf de mine pe la 8..sa-i fac baie , 'papti' si nani..toate bune, la 8 avea papti baut si acum imi sare in cap..si-s asa obosita..si asa as dormi, ca azi noapte nu zic cum a fost..si el e in mare forma..
zoze prin analogie: deci daca sunt fan kinder bueno, tre sa ma imbrac in majoreta?!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)


Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Raspuns:
- ninichi sau nonichi - cornite (alea de ren)
- bilica - branzica
- ma^nina - Romania
- pode - poze

sper ca nu v-am derutat/complexat prea tare cu linkurile alea.. voiam sa va arat obezitatea americana.. Mimo nu stiu de Alli ala (am mai auzit si eu de rau-nu ca m-ar interesa ), dar sa stii ca mai mult si mai mult aici pt slabit se pune accent pe miscare fizica si regim sanatos.. aici exista niste pachete NutriSystem (de ex), platesti nu stiu cat pe luna si iti trimit acasa mancarea 3 feluri/zi, care includ si ceva desert.. deci nu duci lipsa de nimic.. dar cica te ajuta sa slabesti.. dar cel mai mult am obs ca fac reclama la diverse video de fitness.. plus jocuri pt Wii tot de antrenorii de la Biggest Looser.. dar eu cred ca oricum fara miscare degeaba iei pastile, parerea mea de nespecialist..

Miha si eu am crescut cu "asa am zis eu".. si pana acum am evitat cu succes..

Cleme galilila = plastilina? sau gaina?

cum ziceti si voi si pe noi ne uimeste pe fiecare zi pitica.. cand e sa mergem la plimbare mereu imi aduce papucii("patitii") si zice "tetiu"=thank you, adica sa zic mersi ca i-a adus ..

Tonic
si restul.. ca nu ma mai lasa la taclale..

ps. ne sparge si nou primul canin in sfarsit.. si avem nopti mai agitate.. macar de i-ar iesi mai repede.. abia se vede un punct mic..




Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Un coleg de al meu are o fetita de 2 ani si 4 luni; ca sa-l lase sa plece la serviciu i-a tot explicat ca tati trebuie sa mearga la munca pt a-i putea cumpara ciocolata. Urmarea: cum vine acasa si intra pe usa copilul se infiinteaza la usa cu mana intinsa: "Unde e ciocolata?? Vreau ciocolata!"

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

asta am facut cu pieptul ala de curcan, maare succes
http://www.bucataras.ro/retete/3360/rulouri_de_curcan.html

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)


Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicoleta, probleme la Iulia sunt cand plec la serviciu mai ales dupa week-end, deci dupa 2 zile in care am stat cu ea non-stop; in timpul saptamanii ma mai vede uneori plecand si nu tipa dar preferabil e sa nu ma vada. Cat despre "invidie", eu va "invidiez" din toti rarunchii pe TOATE care ati alaptat cat de putin, fie si o luna, fie si un strop (asa ca...atunci cand invidiezi trebuie mereu sa te gandesti ca se poate pe lume si mult mai rau ca tine). Dar parerea mea sincera e ca tu ai alaptat pe Matei foarte bine si absolut suficient. Nu stiu daca la aproape 2 ani laptele matern chiar mai reprezinta o baza a alimentatiei sanatoase, mai degraba cred ca alaptarea in sine ca gest, ca interactiune afectiva mama-copil are in continuare o mare valoare DAR cu conditia sa nu fi devenit ceva dificil, chinuitor, cauzator de probleme (iti mai amintesti cum jeleai cu dansele toate numa o rana??-pai aia nu mai e ceva minunat...). Ce i-am spus Zozelei era o gluma (pe care a si inteles-o) nicidecum nu ma gandeam ca va ajunge Mihai la scoala sugand cu spor
Luny, Iulia s-a mai trezit pe la 9, a comentat ceva din pat si a adormit la loc. Nu stiu ce a fost cu ei dar si eu una as fi dormit demuuult...numai ca le-am dat extemporal studentilor si a trebuit sa corectez lucrarile, normal, dupa ce am culcat-o pe ea ca altfel praf mi le facea, rupe hartia cu o placere indescriptibila.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hai ca am citit cu un ochi si cu celalalt eram atenta sa cos un tiv, ca n-am avut timp sa duc pantalonii la croitor si m-am invrednicit singura, ca n-am cu ce sa ma imbrac maine...

Azi am incput operatiunea BAGAJ cu primele cumparaturi, cu sortatul hainelor pt Luca, spalatul lor, etc...L-am implicat si pe Matei si cand i-am zis ca ciorapeii sunt ai lui Luca, mi-a ridicat bluza, a pus un ciorap la buric si a zis "Uca ciorapeii"...
Si am descoperit ca nu mai am loc pentru hainele lor...Pe Alin l-am exilat deja intr-n colt, dar ale copiilor sunt multe, nene...Trebuie neaparat un dulap mai mare....

Valentina cu Matei si 36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty Liviu a cedat la ora 8,45, iar Muf abia la 10!dar se trezeste la 2,30, e ceas in fiecare noapte:((((((..eu ma uit la Oprah, e un interviu cu W. Huston, o iubesc!
vali spor la bagaj! eu cred ca Matei va interactiona minunat de la inceput cu fratiorul lui!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)


Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput