Prematurii-Esentele tari se tin in sticlute mici19

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikaela2009 spune:

Si mai am o intrebare; daca e racit pot sa-i fac vaccinul de 1 an sau mai bine sa astept pana se face bine? Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudyyya spune:

Vai Mihaela Dennis e un dulce,are ochisorii senzationali,sa va traiasca si sa va bucurati de el.sper sa-i treaca raceala cat mai repede;cat despre vaccin nu cred ca il face medicul atata timp cat e racit.
Din pacate eu nu prea am timp sa mai scriu pt ca fetele ma solicita din ce in ce mai mult,am inceput din nou sa fumez,Iasmina a inceput in sfarsit sa socializeze cat de cat cu ceilalti copii.
Astazi am mers la al-3-lea dermatolog cu denisa si am simtit ca vad negru in fata ochilor cand mi-a spus acelasi lucru ca si ceilalti doi,iar cand i-am intrebat cauza mi-au spus fiecare un sec "nu stiu" si atunci sa nu te apuce nervii?


http://picasaweb.google.com/claudyyya/Printeselehttp://picasaweb.google.com/claudyyya/Printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Super pozele si petrecerile, tot intr-un chef o tineti.
Nu-i faci vaccin daca e bolnav, si dr va stii asta. Insanatosire grabnica!
Tratament nu luati?



Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaela2009 spune:

Multumim mult:-)
Claudia, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta, incearca sa fi tare.
I-am dat Tylenol, doar atat, pt ca nu am fost la medic(a fost long weekend azi si e liber)dar am sa sun maine. Cica pt copiii sub 2 ani nu se da nimik de tuse, acum sa vedem ce zice si dr.
Azi toata ziua a dormit, de mancat-foarte putin, am reusit sa-i dau putin electrolit pt hidratare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Mihaela foarte dulce Dennis! Asa ni s-a intamplat si noua dupa aniversarea de un an s-a racit. Sper sa va treaca repede. Vaccinul il faceti dupa ce se insanatoseste.

Claudia eu cred ca am ratat discutia, dar ce anume spune dermatologul?



Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Fetelor, sa va povestesc si voua peripetia noastra de ieri si cum eu am fost buna de nimic toata ziua. Ieri eram acasa doar noi doua si ma pregateam sa ii schimb pampersul. Karla in picioare sprijinindu-se de scaunul meu de birou, din acela pe roti, palavrageste de zor. Pe jos imprastiate prin toata camera o gramada de jucarii printre care si colectia de cuburi. Ma intorc sa aduc pampersul curat si in secunda doi vad cum scaunul se invarte, Karla se dezechilibreaza si cade cu fruntea direct intr-un cub. Incepe un plans sfasietor....o iau in brate....ma uit la fruntea ei, in partea dreapta se vedea urma clara a unui colt de cub. Zic "mai si-a spart copilul capul". Intre timp apare si zgarietura si incepe sa creasca cucuiul. Intre o plimbare, un cantat si un mangaiat reusesc sa o linistesc sa nu mai planga. Pun mana pe telefon si il sun pe tati si vine replica "mergi cu ea la doctor". Sun pediatra care imi zice ca sa nu merg ca e foarte aglomerat la ea dar sa urmaresc daca varsa, are dureri de cap, stari de somnolenta sau isi pierde echilibru. Intre timp copilul meu era din nou fascinat de jucariile lui si pe frunte cucuiul trecea prin toate culorile curcubeului.
Azi am fost totusi sa ne vada pediatra. E totul in ordine doar ca ne-am speriat. Asa am aflat ca si fontanela e inchisa.



Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

LA MULTI ANI DENIS, scuze pt intarziere ,imi pare rau ca aracit puiutul, dar o sa-i treaca, doar ca ti-e ff greu ac incepi munca....
Vazut poze,e un dragalas, pupam ochisorii

Noi suntem bn, chiar ff bn as putea sa spun, tinand cont ca de azi sunt MAMA cu acte in regula. Am schimbat si certificatul copilului, iar acum al parinti suntem trecuti noi ca MAMA si TATA. Nici nu va imaginati cat ma bucur, cat sunt de fericita ca am terminat. Imi vine sa ies pe strada si sa strig in gura mare ca Razvanel e al meu legal pt TOTDEAUNA.

Sanatate multa la toti bb-ii, dar si la mamicile lor

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois


SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_n spune:

Buna fetele,intru si eu mai greu pentru ca micuta imi ocupa tot timpul,nu sta locului,toata ziu sare daca o tin si vb.pe limba ei,Ayla am vazut poze cu scumpa ta fetita,tare draga,am o slabiciune pentru ea cat de frumoasa e,Mikaela am vazut si pozele voaste tare mare si frumos sa- facut cavalerul tau,legat de raceala si Ana-Maria a fost recita saptamana trecuta,tot nas infundat si tuse,nu am fost la DR.dar i-am dat pentru nas Marimer si Humex pentru tuse si i-a trecut,iar din cauza nasucului nu poate sa pape,sper sa treaca repedeSorilea felicitarisa va bucurati de le sa fie sanatos.Vreau sa va intreb si eu ceva ,micutii vostri cand au inceput sa mearga de-a busilea?ca Ana nu da nici un semnfug ca facem baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Sorilea, felicitari! Sa va bucurati de pui!

Mirela, Karla a pornit tarziu in patru labe, la 11 luni dupa sedinte de kinetoterapie.

Avem si noi poze recente:
http://family.webshots.com/album/576745166urvMGE



Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

La multy any VLAD ALEXANDRU

Luca Daniel

aici cu mine



Mergi la inceput