Cu Iubire, din Mures, la inceput de an!!! (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Criss75

Nici noi nu ne vaccinam. In primul rand pentru ca nu se cunosc inca (,) consecintele pe termen lung. Nu stim ce riscuri implica vaccinarea. Ieri am auzit de cazurile a doua femei care au murit dupa ce s-au vaccinat. Sigur ca medicii spun ca femeile erau diabetice si au murit din alte cauze, nu din cauza vaccinului.


pe de alta parte tocmai celor cu probleme cronice li se recomanda SA FACA vaccinul, pt a fi imunizati cu virusul latent din vaccin... intrucat ei sunt cei mai susceptibili sa il contacteze, cu complicatii foarte posibile. culmea este ca nu sti cat de tare te da peste cap, daca ai boli cronice, chiar si doza aia latenta. daca ti-o faci cu mana ta, cum s-ar zice?

apropos, carola, dna dr de familie a mamei mele nu isi face vaccinul. si mama, care e cu diabet si hipertensiune, deci in target... se trateaza deocamdata de bronsita, dar nu i s-a zis nici da nici nu legat de oportunitatea vaccinarii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

anca, eu sunt toma, cel din biblie cred in ceea ce ego-ul meu e capabil sa inteleaga. nu pot sa decid daca cred sau nu in ceva, orice ar fi, pt ca mi se spune "asta e adevarul" - verbal, articol scris, etc. am nevoie sa aprofundez, sa inteleg, apoi ma pot pronunta. m-a interesat subiectul copiilor de cristal cand cu marc, cum spuneam, dar nu m-a lamurit... poate nu e timpul pt mine, nu am ajuns la sursele la care trebuie. in schimb cred in energie, si asta dupa ce am simtit-o pe pielea mea.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ieri si azi, printre "munci", m-am dat peste cap sa contribui cumva la recuperarea tatei. fizic, nu se vede nimic la radiografie. practic, durerile continua :(( vin si pleaca, ba e bine, ba e groaznic.

nadejdea e acum in recuperare, acasa. cu ajutorul unei prietene cu care ianis a facut kinetoterapie cand era bebe - am reusit sa gasesc calea. sper sa se confirme, pt acasa, intrucat el nu e deplasabil...

un medic de la fundatia rheumcare vine azi sa-l consulte. evalueaza situatia si alcatuieste un plan de recuperare, apoi vine un kinetoterapeut acasa si lucreaza cu el. (totul contra-cost, evident)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

brigita, deja te gandesti la concediul din vara?! :)
eu ma gandesc ca m-as duce la ski, sa invat in sfarsit sa schiez...
deci. anca! se scrie englezeste cu "k" sau romaneste cu "ch" ??
problema este ca totul depinde de refacerea tatei. daca el nu e bine nu plecam nicaieri. am 2 saptamani la sf de ianuarie, special cerute pt asta si... nu ma incumet sa fac nici macar o rezervare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Copii de cristal, indigo....ma abtin de la comentarii si eu ..nu de alta dar....

Aura, nu sunt in masura sa iti dau sfaturi. Dar cu ajutortul unui specialist poate depasiti momentul. Ideea e ca copilul trebuie sa stie pana unde ii e limita si parintele sa nu lase copilul sa "i se urce in cap" (parerea mea).
Brigita, iti dau dreptate si stiu ca esti suparata pentru nota B. Dar daca are inca un FB...ii iese FB> Si daca semestrul viitor face media FB media generala e FB.
Din pacate la noi in tara conteaza mediile...mai exact din clasa a 5-a pana in 8-a si apoi din a 9-a pana in a 12-a.
Ca daca nu targe pentru fiecare nota ajunge la cine stie ce liceu.
Dar nu toti pot sa traga la fel, asa ca...aici se vede diferentierea.
la Timi sa nu mai suparata.
Nici eu nu sunt de acord cu vccinul desi am auzit 2 variante. Colegele mele, asistente mi-au spus parerea lor si cocluzia e NU. Sora-mea, asistenta si ea, mi-a spus parerea ei si era DA. Dar eu am decis si spun NU. Daca e sa mor si gata. Sau ma tratez ca doar e o gripa mai puternica.
Socrii mei au facut vaccinul.
Intre timp mi-am schimbat si medicul de familie, nu ca nu ar fi fost buna...doamne fereste de mine acest gand doar ca fiind atat de buna avea foarte multi pacieni si eu nu suport sa stau la cozi. Si cand ma programam la ea mai trebuia sa stau vreo ora la coada ca se decala programul...ba cu povesti, ba cu bebelasi ...asa ca am decis sa o schimb. Acum medic de familie e prietena soacrei mele, am nevoie de ceva..sun si primesc. Control...la domiciul meu sau al soacrei...nu s-a pus problema inca. Asta e.
Dani de ieri e mucos, nu a fost la gradi de 2 zile.
Sper ca pana duminica la "marele eveniment" sa ii treaca.
Sambata si duminica am sa stau in bucatarie sa fac de mancare pentru.. 35 persoane . Atat s-au adunat scazand si adunand pe cine trebuia. Sanatosi sa fim ca o scoatem la capat. Mergem la spatiul de joaca al prietenei mele nu acasa normal ca as capia .
La servici am treaba multa....
In rest toate bune si frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Copii de cristal, indigo....ma abtin de la comentarii si eu



Mie sincer treaba asta cu copiii de cristal sau indigo mi se pare o fabulatie, o mare prostie. Fara suparare dar asta e parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

daca n-as avea o gramada de rapoarte de predat as scrie mai mult

deocamdata, vad ca toata lumea tace... hai, inviorarea!

sper ca aurei i-a trecut supararea pe mine, am incercat in privat sa lamuresc lucrurile pe care era mai bine daca le scriam la momentul respectiv si n-am facut-o din graba...

anca, promit ca revin asupra listei de caracteristici din acel link, pt ca am cateva comentarii si chiar vreau sa ti le spun, poate ma ajuti sa merg mai departe. am un feeling ca m-ar ajuta sa ma lamuresc...

bianca, sunt curioasa ce intelegi prin "a nu i urca in cap" parintelui - dar nu vreau sa crezi ca sunt masochista, nu tin sa provoc o polemica, sunt doar curioasa... nu ma supar daca nu vrei sa detaliezi, doar ca ceea ce inseamna o expresie pt mine poate fi cu totul altceva, pt alta persoana...

legat de perceptie, felul in care eu (spre de ex.) dezbat o problema este subiectiv si perceput in 4 feluri diferite de catre 4 cititori diferiti. si e normal sa fie asa.

asa ca iar mi se confirma ca trebuie sa citesc/ascult, apoi sa incerc sa accept, sa incerc sa nu judec, sa incerc sa invat - din parerea fiecaruia, din fiecare intamplare...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Diana, cred ca Bianca s-a referit la limitele pe care fiecare parinte le impune copilului, dupa credinta fiecaruia. Poate uneori priviti prin ochii personali par mult prea permisivi, stricti ce pot fi exemple de parinti de asa nu sau asa da, cei care pastreaza un echilibru. De obicei tindem sa ne raportam la cei care sunt la fel ca noi pentru ca sunt cel mai aproape de crezurile si metodele noastre.

Bianca asta si intrebam de fapt, cum sa fac sa nu treaca peste limita ca sa "nu mi se urce-n cap"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine.
Azi am avut o zi grea...de shooping . Am fost si la Auchan si la Real. La Real sa comand pizza pentru duminica. M-am razgandit...ce naiba tot in bucatarie sa stau si sa gatesc? ia sa fiu si eu doamna odata si sa cumpar pizza. Pai da nu? Boierie pe capul meu .
Aura, cu cel mai mare drag ti-as detalia dar nu pe forum zau. Pote ne mai vedem in vre-o zi prin cemtru si povestim. Aici e aiurea sa dau sfaturi cand nu stiu bine despre ce e vorba.
Lui Dani i-au trecut aproape secretiile nazale. Am fost inspirata si i-am cumparat din a doua zi de cand a inceput sa ii curga nasul Gentamicin Sulfate si e spre bine. Pana duminica spre sa nu mai sufle deloc nasul. Ma bucur ca am scapat doar cu atat cu socrii mei amandoi raciti cu febra mare si tuse.

Si drept rasplata ca am un copil cuminte l-am dus azi la MC . A vazut reclama la MC la filmul "Alvin si veveritele " pe care il vazuse la HBO si mi-a pus placa sa il duc. Si m-am induplecat si l-am dus...adica pe amandoi.
De fapt e partea a doua la MC, din partea a doua sunt personajele. Deja am si adus filmul (2) si se uita copiii la el.

Criss, tortul lui Dani vreau sa il fac eu...fac un blat mare dreptunghiular din 14 oua si ma gandesc sa il umplu cu crema de la diplomat cu frisca, fructe si stafide. Ma gandesc ca o portie ar fi cam putin, doua prea mult. Ma gandeam sa fac crema din 7 oua si 750 ml frisca. Ce zici e ok? Deasupra va veni crema cred si voi lipi un desen cu spiderman.
Pentru luni la gradinita nu ma mai complic cu tort, ii fac o prajitura cu mere si aia le-o duc copiilor. Cu aia nu se mudaresc si nici nu e asa tambalau. Si suc si gata..


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Criss, tortul lui Dani vreau sa il fac eu...fac un blat mare dreptunghiular din 14 oua si ma gandesc sa il umplu cu crema de la diplomat cu frisca, fructe si stafide. Ma gandesc ca o portie ar fi cam putin, doua prea mult. Ma gandeam sa fac crema din 7 oua si 750 ml frisca. Ce zici e ok? Deasupra va veni crema cred si voi lipi un desen cu spiderman.
Pentru luni la gradinita nu ma mai complic cu tort, ii fac o prajitura cu mere si aia le-o duc copiilor. Cu aia nu se mudaresc si nici nu e asa tambalau. Si suc si gata..


Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"


Da, sigur e ok asa. Singura problema e ca eu n-am "lucrat" niciodata cu asemenea poze si nu stiu cum se comporta in contact cu frisca.

La multi ani lui Dani!

Mergi la inceput