Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Oana ideea ta este geniala cu montajul, dar ideea de youtube .....
Pe mine te rog sa ma scoti din montaj. Am oroare de orice lucru privat care e dezvaluit pe net..

In 10 saptamani ne intalnim cu Joy:)

.. nu vreau sa pun paie pe foc dar am un caz concret de "piraterie" (sa zic asa..); poza unei cunostinte a fost modificata si a fost postata ulterior pe niste site-uri obscene. N-as vrea sa mi se intample una ca asta!! Haideti sa gasim o solutie sa functioneze ideea frumoasa a Oanei, insa fara expunere publica..

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Fetele, am vazut pe mail ca am fost inteleasa gresit cu montajul.
Vreau sa clarific acum,inainte sa apara discutii maine.
Montajul va fi pus pe youtube sub forma unui filmulet cu muzica de backgroud si poze in slideshow.
A aratat Alina(Ioanact) un exemplu cu Ioana mica exact in acel programel, OneTrueMedia.
DECI MONTAJUL VA FI PUBLIC!
Cine are o problema cu asta, sa imi spuna si sterg poza.

Oana 31+ Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Da, chiar acum am mai adaugat poze in montajul Ioanei si am schimbat si melodia.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9e2d166469e87df8d89408&skin_id=10&large" target="_blank">Aici il gasiti.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 24+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Oana banuiesc ca poti sa faci ca montajul sa nu fie public (adica nu pe toutube, unde oricine il poate gasi), doar in One True media, si ca sa vada si alte pers 'straine', sa se logheze..dar daca nu stiu parola nu au cum sa se logheze, nu?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Oana banuiesc ca poti sa faci ca montajul sa nu fie public (adica nu pe toutube, unde oricine il poate gasi), doar in One True media, si ca sa vada si alte pers 'straine', sa se logheze..dar daca nu stiu parola nu au cum sa se logheze, nu?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Ceva in acest gen gandeam si eu... sa fie doar pentru noi si cei dragi.

Mergi la inceput

Rebiana da, eu asa m-am gandit ca il va face Oana.
..sigur se poate in One true media, si sa ramana pt noi..
Acum asteptam si raspunsul Oanei, ea vrea sa faca ceva frumos..mie una imi plac astfel de montaje (dar nu publice).

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Montajul l-am inceput deja pe userul meu de Onetrue media si nu pot da parola,sper ca intelegeti.
Pot lasa montajul asa ca al Ioanei la ei pe site si sa pun linkul pe mail.
E singura solutie pe care o gasesc, si sincer nu as vrea sa o iau de la capat, ca deja am muncit destul la el.

Oana 31+ Eric Nicholas
AMR 8+

Bebe mic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Montajul l-am inceput deja pe userul meu de Onetrue media si nu pot da parola,sper ca intelegeti.
Pot lasa montajul asa ca al Ioanei la ei pe site si sa pun linkul pe mail.
E singura solutie pe care o gasesc, si sincer nu as vrea sa o iau de la capat, ca deja am muncit destul la el.

Oana 31+ Eric Nicholas
AMR 8+

Bebe mic

E foarte bine asa! Punand link-ul pe mail vom avea acces doar noi.
Multumim mult pentru preocuparea de a face un lucru minunat! Din pacate, pe net, circula o sumedenie de oameni cu ganduri si cugete murdare si nu e bine sa fim expuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Si eu zic ca e mai bine ca montajul sa fie privat. Daca nu se poate o sa schimb poza. nu de alta dar eu sunt in chiloti.

Denisa, 26 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Alina nu face publica parola.. ca-n acest caz nu prea mai e privat link-ul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Neata fetele
Noi am fost ieri sa imi cumpar pantaloni de graviduta.. si surpriza.. nu gasesc nimic sa-mi vina .. adica la burta vin dar la picioare... ar fi mai simplu sa ma imbrac cu pantalonii sotului ca tot asa ar sta pe mine. vanzatoarea a zis ca cliente ca mine care sa nu puna nimic pe picioare are 1 la 100.. drept urmare mi-am luat o pereche de pantaloni de trening din bumbac captusit cu puf, foarte grosi si am dat doar 20 lei pe ei. e posibil sa nu ma mai incapa in 2-3 saptamani dar vorba sotului, la banii astia nu e problema imi ia cate perechi am nevoie in schimb uitanduma dupa pantaloni pentru mine am gasit cercei pt bebeluna... sunt perfecti si la unpret de max 190 lei dupa spusele vanzatorului mici, rotunzi, finuti, cu 3 pietricele finute plus inchiderea in asa fel incat nu au nici o sansa sa jeneze bebeluna la urechi sau sa se agate in haine sau par .. si cateva magazinele mai incolo de cercei am gasit carut de care ne-am vanzatoarea si ea gravida in 7 luni a zis ca e ultimul ca mai avea unu si l-a luat ea dar daca ii spun din timp imi aduce in cazul in care nu mai are...sa va spun pretul?? 270 lei.. mie nu mi-a venit sa cred a zis ca au sursa lor de unde le aduc si aduc o bucat maxim 2 odata Azi am fost pe la nasi sa le sarbatorim baiatul care a implinit 22 ani si le-am spus.. au zis ca dupa sarbatori mergem sa le luam (insista ca cerceii si carutul sa ii ia ei, plus ca mi-a zis sa nu cumpar nimic ca-mi vor lua ei cand se naste bebelina si hainute si ce ii mai trebuie) mie nu-mi ramane decat sa prospectez piata sa-i spun ce-mi place si unde
De gatit pt revelion nu gatesc ca nu suntem acasa decat pana la 12 noapte.. dupa ca in fiecare an ne ducem la parinti, apoi la nasi si dupa la prieteni si vecini sa dam noroc cu fiecare, iar pe 1 ne ducem la ai mei ca e ziua lu tata, asa ca de mancare imi fac griji abia dupa 2-3 ianuarie. Azi nu-mi ramane decat sa spal pe jos (a bagat sotul aspiratorul aseara), sa calc, sa scurtez pantalonii si sa ma odihnesc
Ma bucur foarte tare de vestiile bune care le-am primit despre Andra si Diana.. sa dea domnu sa mai stea bebei in burticile lor
cat despre noul an... sa ne aduca sanatate si numai impliniri noua si celor dragi noua, si un 2010 cu bebei sanatosi

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 29+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput