Copii din 1995-1998(35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Andra , mamica de trei iezisori , vin si io in gasca sa iti urez cu mare drag LA MULTI ANI! , sa fi fericita si sa ai sanatate multa....si abia astept sa ne tina al de sus cu bine , ca sa apuc sa te felicit cand vei deveni bunica....Sa traiesti,sa in floresti , alaturi de baietii tai si de printesa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi ani fericiti si multa sanatate, Andra!

Sanca, ma gandesc la voi si tin pumnii!


pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

La multi ani, Andra!!! Sper s-apuci sa citesti si urarile mele si sa te bucuri ca te uram si azi, desi deja te-ai sarbatorit! Mult soare in viata ta, multa iubire si sanatate, belsug si spor in toate, bucurii de la copii, multa pretuire si respect de la toti cei dragi!

Flower, ce chef sa mai avem, ca nu ne vedem de prin nameti. Desi n-as zice c-am dus-o rau. Copiii s-au lenevit cum trebuie in astea doua zile, a fost asa o bucurie ca n-au fost la scoala. Ieri, fiind soare, s-au dus fiecare cu trupele lor de colegi in parc si tot pe rand au venit acasa uzi si flescaiti.
Toate hainele si le insirasera pe calorifere, alandala, dar cum am sosit acasa le-am aruncat in masina de spalat cu bombaneala de rigoare.Ghetele erau bine imbibate de apa. Musteau. Ce sfaturi ca sa nu pui incaltamintea langa surse de caldura, mai aveam un pic si le bagam in cuptor. Glumesc.
Sapt. trecuta, vineri, iar am facut ture la patinoar, dar de data asta in Cismigiu, in aer liber. Noi am inghetat pe margini in timp ce copiii nostri se zbenguiau pe gheata si putin a lipsit sa nu patineze in maneca scurta, ca hainele si le dadusera demult jos.
Acum se fac noi pregatiri pt. ora de engleza, cand se dau inimioare etc. "valentine" adica. Si Ana mea croieste si coase inimioare dintr-un material alb cu buline roz. Ca ma gandesc cu cine-o semana ca mie nu-mi place sa cos. Asa de frumoasa e copilaria! Acum ca v-am raportat, sa vedem continuarile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Desi si la noi a nins si viscolit nenea Boc a zis ca ai nostri copii sa se duca la scoala . Nu va spun cum scoteam masina dimineata de pe stradutele inzapezite ca parca nu ne-a lasat inima sa-l lasam sa tremure in statie si sa se ingramadeasca in maxi-taxi.Macar nu-i va chema in we la recuperare...,asta ca sa vedem jumatatea plina

Oricum, anevoios pornitul dupa vacanta[trezirera, teme....]



"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Va multumesc tuturor pt urari.
Hai sa ies si eu la raport daca tot a inceput Agho.
Azi am intrat in paine.
Maria la gradi,Robert la scoala.Maria s-a bucurat sigur ,Robert nu prea.Calca in continuare pe bec dar nici eu nu ma las.Sa vedem care a mai capos.Aseara iar am discutat si eu si ta-su cu el,daca a retinut si inteles ceva ramane de vazut.
In rest nimic deosebit,mancare casa piata copii cu vesnicele lor razboaie,colt, pedepse,magazin,etc
Zilele astea o sa fiu ceva mai ocupata pt ca maine e ziua Mariei ; ne vom serba amandoua sambata ,deci bucatarie scrie pe mine 2 zile.Duminica avem convocare generala la nasu ca e Lasata Secului si e musai sa fim prezenti.In concluzie cuvantul de ordine in acest weekend este DISTRACTIA.
Eu mi-am convocat finii cu o zi mai devreme
Cam atat de la noi.
si astept si eu raportul vostru

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hai sa va salut si eu! Eu dau primul test la genetica, dar fac ce fac si mai dau cate un refresh la DC . Asa teste sa tot fie! E interesant cursul si desi merge putin mai greu avand in vedere limbile multe care mi se invart in cap , e OK.

agho, nu te plange...ajunse Craiasa Zapezii cu coltul ei si la voi! Nuuuu, nu eu l-am trimis...

Mara, eu cand a fost la noi ziua aceea cu viscol si zapada cat casa(de abia am putut deschide usa de la intrare, am dat zapada la o parte si apoi am intrat in ea pana la genunchi) am mers cu Silvia pe jos pana la scoala. Nu spun ca mai mult eram cu ochii inchisi de felul in care sufla vantul zapada in toate partile si a fost dimineata in care am facut cea mai buna gimnastica posibila Deh, nu des avem ocazia sa innotam in zapada, nu? hehe, asta ca sa vezi partea buna a paharului meu . Iar Diana a asteptat atunci autobusul o ora si nu a venit, s-a pornit pe jos la scoala(ea face vreo 40 de minute de mers pe jos, dar nu avea de ales ) si pana la urma a sosit unul intarziat care i-a cules pe toti. De la noi de pe strada pana la principala unde era cat de cat curatat(desi la viscolul acela nu prea puteai avea pretentii) masinile mergeau cu zapada de le acoperea cauciucurile. Noroc ca aici cauciucurile de iarna sunt obligatorii, isi fac treaba bine. Cei de pe insula nu au ajuns in acea zi la scoala/serviciu, a fost putin haos si la noi, dar a durat o zi. Nu s-a inchis nimic...dar am citit ca pe continent(adica Suedia continentala) au fost scoli inchise si trenuri oprite.

andra pai sa aveti distractii placute in we! Si ii spun de pe acum Mariei, sa nu raman pe din afara, ca nu stiu maine daca apuc sa scriu pe aici. Sa va traiasca multi multi ani sanatosi si pini de bucurii!

Noi suntem ca de obicei, nimic nou...Diana a dat un extemporal la mate(asa pe nepregatite) si a facut totul bine(Alla rätt cum a primit "nota").

fii alaturi de Mihaita


vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Si ca sa mai scot din starea de inzapezire

http://www.youtube.com/user/stereophonicsmusic#p/u/0/sxIk-n7yT_4



"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Si Tb are de mers cam cat Diana, pana la liceu, si prin viscolul ala ...

De maine zic cc ca incepe sa ploua . Mult. 'om vedea...

Miha, io tot nu stiu care a fost raspunsul pe care-l asteptai la inceput de ian. Sa fi scris si sa nu fi fost eu pe faza. Ori memoria mea a intrat in proces de criogenizare.
Bravo Dianei pt rezultat.

Andra, distractie cat mai reusita sa aveti!. pt Mariuca sa fiti iubite si rasfatate ca voi sunteti fetele in casa .Sa ai spor si imaginatie in bucatarie .



"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mara, e posibil sa fi scris eu la sf de decembrie, caci atunci am aflat raspunsul. Celalalt a venit in ianuarie...
Primul a fost pozitiv, m-au acceptat la cursul de genetica pe care il fac acum.
La celelalte doua cursuri(de fapt unul dar m-am inscris in doua locuri ca sa am mai multe sanse) am ramas pe lista de rezerve(ma luasera tarziu, pentru ca am avut acea incurcatura cu engleza si nota mea la engleza a ajuns dupa ce s-au treminat inscrierile). La una din ele eram departe, nu prea aveam sanse, la alta eram pe locul 8. Ghinionul a fost ca m-au sunat exact cand eram in Egipt, in ziua cand veneam acasa. Ghinionul si mai mare a fost ca telefonul meu, cartela adica, nu a functionat acolo...nu stiu de ce, ca a lui Ovi a mers si avem cartela de la acelsi furnizor de telefonie . Am vazut abia in Zurich(normal ca in Europa mergea si tf meu), ca am un mesaj in casuta vocala, dar nu cunosteam numarul si nu m-am agitat, uitasem de scoli . Cand am ajuns in Suedia, in ziua urmatoare mi-am ascultat mesajul...era de la una din facultati. Imi cereau sa le las pana cel devreme la ora 7 dimineata in acea zi un raspuns pentru curs, m-ar fi primit. Ceasul era deja trecut de 11, am sunat imediat dar era prea tarziu...impartisera locurile. Era un curs de Anatomie si fiziologie...

Asta e, nu le poti avea pe toate, mai am oricum destule cursuri de completat, astea doua le gasisem la distanta. In aprilie incep inscrierile la facultate pentru al toamna, ma voi inscrie si eu si apoi vine greul, ca va trebui sa "navetez". Nu ma gandesc inca...mi-e groaza si numai la gandul...

fii alaturi de Mihaita


vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Am venit si eu cu greu prin nametii de zapada
Ce frumos ninge...parca e iarna...

Andra, La multi ani fericiti, sanatate si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca.
Distractie placuta in week-end, si sa te trateze toti baietii tai ca pe o regina.

Asta seara avem sedinta pentru ridicare de fonduri - sfarsit de clasa a 8 a. As fi vrut sa iau parte la sedinta asta, ca aveam si eu 2-3 vorbe de spus, ca in 5 luni de scoala au frecat duda, si acu intr-o luna vor bani pentru Disneyland, Knottsberry Farm, retreat in Julien, petrecere de sfarsit de an, cadouri pentru profesori, si cadou pentru scoala. Am scoala, se duce sotul, sa ia notite, si el e mai bland din fire, nu cred ca o sa comenteze prea multe.

Matei a avut o prezentare, dupa o carte citita luna trecuta, la alegerea lui. A luat nota mica ca nu s-a imbracat in costum (barba, jacketa, palarie de epoca...) De unde Doamne? Sant eu lipsita de inspiratie, sau e chiar ridicola ideia? Ori ii dai nota pe ce prezinta si ca a citit cartea, ori se da nota sa se imbrace ca la circ. I-am zis copilului ca nota e pentru mine, nu pentru el, si m-am abtinut sa scriu "love email" la profesorul lui.

Eu as vrea sa fiu printre nameti de zapada acuma, sa ma ninga pe nas. Stau si ma uit la pozele de pe coasta ailalta, si ma minunez ce frumos si alb e totul... Celor de acolo li s-a acrit de atata iarna.

numa bine.

Mergi la inceput