Rochie de seara (pt. bucurestence)
Buna seara,
as avea nevoie de niste sfaturi:
Pe 18 oct trebuie sa ma duc la o nunta,
si vreau sa-mi cumpar o rochie traznet.
Nu am timp de cumparaturi
decat vreo 2 zile
si as dori sa-mi recomandati niste magazine
mai bune si mai ieftine.
Am inteles ca Levinta, in Romana
ar fi o solutie,
dar mai astept si alte sugestii.
Irina si Sofia cea jucausa
Raspunsuri
Maruca spune:
buna, ira,
sigur ca ar fi Levinta, dar rochiile ei sunt enorm de scumpe - bine, acum depinde si de citi bani dispui tu...eu iti recomand, din experienta acumulata in urma cautarilor pentru rochie de nasa, 2 magazine: CONSTANT, pe bd. Stefan cel Mare, linga Parcul Circului (au si rochii Agnes Toma, la preturi destul de bune) si Casa de Moda Ioanin, la parterul magazinului Cocor (eu de aici mi-am cumparat rochia, absolut deosebita si rezonabila ca pret - plus ca daca-ti place ceva si nu-ti vine bine, ti-o retuseaza chiar ei).
Bafta la cumparaturi!
oanaesn spune:
Ai putea gasi ceva la Dumarex-ul de pe Cavea Victoriei.
De fapt daca faci o plimbare pe Calea Victoriei, de la piata Amzei spre Palatul Telefoanelor, sunt multe magazine si mai ieftine si mai scumpe, dar mai ales mai scumpe...
diana904 spune:
Agnes Toma in Unirea. Parca Dinasty se numeste magazinul.
Mistral pe Stefan cel Mare.
Victoria spune:
Si eu mi-am luat de la Agnes Toma din Unirea, si sunt f. multumita.
V.
veni, vidi, Victorie!
Sorina spune:
Dumarexul a dat faliment???? d'aia si-a deschis Anca patiserie in Crangasi!!!! Chiar ma miram!
Nasol.
Ira spune:
Multumesc foarte mult pentru sugestii!
"Levinta" nu e chiar asa de scump,
eu am gasit si rochie de 1 mil.
anul trecut...
La Dumarex am vazut o rochie superba,
albastra,
insa era vreo 20 mil...
Cand or fi dat faliment?
Irina si Sofia cea jucausa
ralucami spune:
Unde gasesti Levintza la 1 milion ????!!!!??? Pe cuvant ca rup stocul daca prind magazinul care sa vanda creatii ale Doinei Levintza la pretzuri mai mici de 100$
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Dana P spune:
Am gasit intamplator pagina Agnes Toma. Sunt prezenate niste rochii traznet, daca vreti sa va clatiti ochii (daca nu buzunarele) uita adresa: www.agnestoma.ro