Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Linda -- felicitari pentru bbeloe surpriza.

Fetelor -- va multumesc pentru vorbele de incutajare, sunt foarte suparata ca nu reusesc sa ma inteleg cu mama, am ajuns la o asa supra-saturare de comportamentul ei, ca de fiecare data cand spune ceva negativ e picatura care face sa dea paharul pe dinafara. Am ajuns sa nu mai vorbesc cu ea mai nimic, mi-e mai usor sa comunic cu un strain intalnit acum 5 minute decat cu ea.

Si spune chestii care dor foarte tare -- ca ma cdert cu Coleman (va spun cu mana pe inima ca mai mult de o mica neintelegere nu am mai avut de peste un an de zile, dar ea isi aduce aminte cum ne certam, imi da exemple, ce memorie tre sa ai ma frate sa nu uiti chestii de ani de zile...) sau despre copii, acum mi-a zis ca nu m-am jucat cu ei o data -- auzi tu ce poate sa debiteze.

Cum sa nu ma enervez??? Si culmea ca John era de fatza cand a spus chestia asta, garantat data urmatoare cand se supara ca il pun sa manance sau sa isi scrie jurnalul asta imi va tranti, ca nu ma joc cu el niciodata. Si ce sa fac, sa ma apuc sa fac cu el ca la piata, sa ii pun pe hartie ce jocuri am jucat si cand??

Dupa cate o cearta din asta ma simt epuizata, stoarsa de orice energie si lipsita de speranta. Imi doresc din tot sufletul ca relatiile sa se imbunatateasca, dar pe zi ce trece ma simt din ce in ce mai rece fatza de mama, parca nu imi mai pasa de ea si nu stiu ce sa fac sa impiedic racirea asta...

In fine, ma duc sa ma culc. Sunt in continuare bolnava, cred ca tre sa merg inapoi la doctor, ca am incheiat a treia zi de tratament si tusesc la fel de rau ca inainte...

Va pup si va multumesc ca imi sunteti alaturi, macar si asa, virtual.

Noapte buna!

26+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Trec si eu sa va salut, desi nu sunt in cea mai buna dispozitie din cauza ca de cateva zile ma simt cam rau.
Va povesteam eu de presiunea aia pe colo - acum nu mai e presiune, ma doare de-a dreptul daca stau nitel in picioare sau pe scaun. Azi la servici numaram minutele pana sa se faca ora de plecat acasa, ca sa ajung sa ma pot intinde.
Acum m-am dat jos din pat, dupa 2,5h in care nu m-am miscat, si sunt mai bine. Sa vad maine cum reusesc poate sa plec mai devreme, iar miercuri am eco morfo, abia astept!
Sa vad ce-mi zice dr, daca e totul ok. Teama mea e sa nu fi coborat sarcina prea mult, si acum sa apese.. incep sa am un deja vu .

Vroiam doar sa va spun:

Rebiana - ce mamica frumoasa esti, radiezi!

Lindal - hi hi, sa-ti traiasca prichindelul, si sa fie sanatos! Cand te mai duci la urmatoarea eco? Poate se schimba iar.
Oricum, sa va traiasca si sa va bucurati de el / ea!

Freedelia - ce bine te inteleg!
Sa-ti explic: mama sta la 2 minute de noi, dar nu vine foarte des, tocmai din cauza divergentelor de pareri dintre noi.
In fine, acum vreo 2 luni a venit pe aici, si eram numai eu fetitele acasa, sotul la servici.
Nu stiu cum se jucau ele cu niste instrumente de bb, si Irina zbang! o lingurita in nasul lui Nati. N-a fost absolut nici o tragedie, erau lingurite de-alea moi, pentru bebelusi care nici n-au gingii. Nati, care plange imediat cand se simte agresata de Irina, nici n-a cracnit.
Mama, in schimb, care are o preferinta vadita (care chiar ma deranjeaza cateodata, desi fetele stau prea putin cu ea) pentru Nati, a sarit in sus ca "uite, a lovit-o!!".
Zic ok (in gandul meu hai sa-i fac pe plac si sa nu par ca le las sa faca ce vor), ma intorc spre ele, si le iau amandorura linguritele din mana, spunandu-le ca daca se lovesc cu ele, nu le mai dau sa se joace.

Ce intelege mama: ca fac diferente, ca de ce i-am luat si lui Nati lingurita!! Ca asa facem tot timpul, suntem partinitori, si ca se vede ca tinem cu Irina. Ca se supara ca ne vede ca ne purtam asa, si ca atunci cand o sa avem 3 copii aceleasi diferente o sa le facem.

In conditiile in care nu stiu cum sa fac sa se simta amandoua la fel de iubite, sa le dam aceeasi atentie si sa inteleaga amandoua ca ele sunt viata noastra!!

Adica trebuia eventual sa o pedepsesc pe Irina (desi copilul nu facuse aproape nimic, deci absolut inutil), ca probabil sa se simta nedreptatita si sa se razbune mai tarziu pe Nati. Dar n-am cu cine sa discut, in schimb m-am enervat la culme. Ce simtul masurii sa mai inteleaga copilul daca pentru o lingurita in nas eu o pedepsesc - atunci la imbrancelile si piciorusele in fata pe care si le mai trag impreuna ce sa mai zic??

Plus altele ce mi le-a mai trantit, dar nu mai detaliez acum, ca ma enervez .

Asa ca linisteste-te, ia o gura de aer si o sa treaca, nu mai pune la suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Lindal vai cat te inteleg (si nu numai eu, si Vio la fel, sunt convinsa). Eram asa socata ca e baietel cand eu stiam ca e fetita, ca imediat ce am iesit de la eco, am sunat-o pe mama la servici si am inceput: "numai tu esti de vina, ca tu ai cobit, ca numai tu ai vrut sa fie asa"...mama tacea, si apoi asa cu o voce firava intreaba "dar ce-am facut mai, mama?" si abia atunci mi-am dat seama ca la cat de pornita eram, nici nu ii spusesem de fapt esentialul .."a, pai e baiat". Am purtat poza cu "obiectul muncii" vreo 2 saptamani dupa mine, si ma tot uitam ca sa imi intre bine in cap ca e baiat. Acum deja m-am obisnuit ca e baietel si nu mai sunt suparata deloc, mai ales cand vad cate o mandrete de flacau, asa cum e de ex Luca al Rebianei abia astept sa il vad si eu pe al meu. O sa te obisnuiesti si tu!
Freedelia, Andira imi pare tare rau sa aud ce discutii stupide aveti voi cu mamele. Eu mai am discutii de astea "inteligente" cu soacra, dar macar la mine e soacra, nu mama care ma stie de o viata intreaga.

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

21+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Am si eu o intrebare: cat de picant avem voie sa mancam?

Am pus acum la facut niste aripioare, am gustat sosul, si stupoare! desi foarte bune, sunt incredibil de picante!!
De la sosuri, boia de ardei si usturoi. Acum stau si ma intreb daca pot sa mananc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Va salut si eu.
A venit si la noi Mosul Nicolae, a fost mare bucurie, am mancat o tona de dulciuri.
Azi am fost cu Elena la doctor pt. a repeta urocultura si pt. o eco renala ca sa ne asiguram ca nuu a avut o infectie la rinichi si din fericire totul e bine. SPer sa iasa si urocultura sterila si sa scapam de toata tarasenia asta.
Eu sunt acum cam fara chef pt. ca de maine merg din nou la servici si chiar nu am chef, mi-e groaza de gripe si raceli, plus ca acum capul meu sta doar la copii, la sot, la casa, pur si simplu nu am chef de altceva. Toata ziua vreau sa mi-o petrec cu Elena (si ea cu mine), sa inventam noi jocuri, sa ne plimbam, sa facem mancare impreuna, sa ne uitam la desene impreuna.

Freedelia si eu ma mai cert cu mama daca stam mai mult impreuna, noroc ca nu locuim in acelasi oras. Doar ca ea nu ar zice niciodata ca nu sunt o mama buna, asta m-ar infuria si pe mine la maxim. Spune-i ca nu-i permiti sa-ti te critice in domeniul asta, care banuiesc ca e cel mai sensibil pt. orice mamica.
Lindal imi pare rau ca si-a schimbat bebe sexul, e rau sa te obisnuiesti cu ceva si apoi bum se schimba. Oricum important e ca bebe sa fie sanatos. De asta imi place mie doctorul meu, el nu spune sexul pana pe la 20 sapt. , iar in cazul meu daca nu a vazut ca lumea nu mi-a spus. Asa ca noi asteptam pana la controlul de 28 sapt. Daca si atunci sta in pozitia aia ciudata nici nu mai vreau sa stiu pana la nastere.


Mihaela23+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Rebiana esti superba
dayanara multumesc de compliment
andira imi pare rau ca nu te simti bine, bafta miercuri la morfo


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira eu stiu ca nu are nimic , mai ales ca.s facute in casa stii ce.ai pus in ele, nu e nici.un condiment necunoscut
de exemplu indiencele mananca foarte iute si nu numai, acum organismul lor e si foarte obisnuit cu asa ceva
oricum cred ca daca mananci un pic de pofta nu are nimic



roxana 24 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

buna burticutze!!! in primul rand LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!! tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de ieri.cu intarziere dar sper ca se accepta. si inchin in cinstea voastra O CUTIE DE BOMBOANE CU LICHIOR DE VISINE pe care o am in brate .cam jumate cred ca o sa pap eu dar ramane si pt voi

LINDAL felicitari pt baietel,sa fie sanatos si nu fi supi ca se zice ca baieteii sunt MAMOSI.si eu am vrut din tot sufletul ca primul bebe sa fie fetita dar la fel de mult imi doresc ca cel de-al doilea sa fie baiat.sanatosi sa fie ca tot sufletelul nostru sunt.

pupici la burtici
alina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:



Bine v-am regasit in casuta noua. Rebiana multumim de capitol nou. Arati super mamico, iar Luca e un dulce. Felicitari mamico pentru asa familie frumoasa.

Linda bine ai venit in clubul soacrelor mari. O sa te obisnuiesti cu ideea si vei fi chiar mandra de baietelul tau.

Delia imi pare rau ca ai asa discutii cu mama ta si mai ales in fata copiilor. Off ca oamenii se cred maturi, dar pot comite greseli fff mari. Eu sper sa rezolvati neintelegerile.

Andira eu vineri am avut senzatia pe care o descrii tu cand ziceam ca am impresia ca eu o sa nasc prematur si sambata am inteles de la ce erau durerile jos, de la infectia urinara. Vineri nu aveam nici un simptom, abia pe seara am inceput sa merg des la baie si sa ma usture. Acum de cand iau Urinal nu ma mai ustura si nici nu ma mai doare jos. Poate nu ar fi rau sa duci un examen du urina.
Off si tu cu probeleme cu mama. Eu nu inteleg de ce se baga si imi pare rau cand citesc asa povesti, cand eu as da orice sa o mai am pe mama in viata.
Eu stiu ca nu e chiar ok sa mananci picant, dar eu mai bag catre un KFC care e destul de picant.

Mihaela serviciu usor de maine si ai grija de tine cat mai mult.Sa te pazesti cat poti de raceli.

Eu am avut o surpiza placuta. Era sotul in Real si mi-a zis ca e oferta la un set de 5 piese cu 25 de lei pentru bebe. Din ce imi explica el, era foarte dragut asa ca m-am lasat pe mana lui si are gusturi bune.
Uitati aici. Mie imi place mult si e practic.



Oana 28+ Eric Nicholas
AMR 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic




Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:


Dragele mele,

Va citesc de la inceputul odiseii, dar, pentru ca nu am intervenit, mai corect este ca va pandesc. Sunt o mamica in saptamana 22 plus, cu dpn 6 aprilie, asteptam un baietel - Nectarie, ingrosand astfel gluma de acasa, unde mai avem un baietel si o fetita. Mesajul este un test, iar daca reusesc sa ma vad in randul vostru, revin cu amanunte.



Mergi la inceput