Urgent sfaturi despre masina de spalat vase!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariangela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristicross

Buna,va rog sa-mi spuneti cum faceti sa opriti masina inainte de uscare. De unde stiti cand inceper uscarea. Eu am de 3 saptamani Wirpool de 45 cm cu 10 seturi si sunt f multumita.Vedem cum o sa se comporte in timp.
Daca aveti spatiu luati o masina de 60 ca sa incapa si oalele. Eu pun masina de 2 ori: o data c]pt vase si pahare, tacamuri cu incarcare intreaga, apoi pun cu incarcare la jumatate numai oale, ca nu-mi incap in primna tura.
Oricum merita sa va luatui fetelor, nu mai spalati la mana. Nu e un moft eo necesitate.

cris

Ciao ,trebuie sa aiba si un program unde nu este inclusa uscarea vaselor ,citeste cu atentie instructiunile si ai sa.l gasesti .Eu de obicei folosesc un program rapid (60 C) care nu include si uscarea vaselor .Sau sant masini care au un buton separat de unde poti sa alegi sa nu porneasca uscarea vaselor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

De-acum avem si noi masina de spalat vase.
Cred ca cea mai mare bucurie a Torei este ca ii va spala oalele si cratitele pe la codite.
Dar, dupa prima tura, nu s-a intamplat asta.
Deci...cum s-au curatat "coditele" voastre? Ce detergent si ce program? Programul cel mai "hard"?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Rufus, si eu am sperat asta ca am o problema cu zonele alea sau cu sub-marginea oalelor emailate.

Am constatat asa:
Conteaza foarte mult pozitia in care le pui,
Programul musai trebuie sa fie cel ptr oale murdare
Rezultatele le-am vazut abia la a 3-a spalare dar numai la vasele emailate, la cele din inox s-a vazut aproape de la pirma
si nu ptr ca ar fi fost groaznic de murdare, ci ptr ca altfel adera grasimile la email sau la inox

cel mai bine am vazut la desfacatorul de conserve, pe care in mod clasic nu il puteam curata in zona rozetei si a cutitului (modelul ala cu cheita, nu stiu cum sa-l descriu). Ma pregateam sa-mi iau altul, ptr ca dintii rotitei erau acoperiti de ..ceva, dupa o spalare in serarul de sus nu am vazut nicio imbunatatire majora, apoi l-am pus jos si cand s-a terminat programul am vazut cum se descprinde in foita o dunguta de grasime, am tras de ea si acum straluceste.


CAPRA CU 2 IEZI


mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna !Sunt si eu fericita posesoare de masina de spalat vase.
Pana cand nu s-a nascut cel de-al doilea copil al meu ideea de a avea asa ceva mi se parea mai mult o gluma,dupa aceea m-am gandit mai bine vazand teancurile de vase care se adunau mai tot timpul in chiuveta.
Pana la urma am hotarat impreuna cu sotul sa ne riscam sa luam una.
De ce spun ca ne-am riscat:pentru ca nu-mi venea sa cred ca o masina poate face treaba asta in locul omului.
Acum ma-m convins ,isi merita toti banii,iar noi am avut noroc am gasit o oferta la Metro si am luat-o,am dat aproximativ 860 de lei.Stiu ca e o marca mai ieftina(Finlux) dar are multe optiuni si este mare: de 12 seturi.Acum speram sa functioneze cat mai mult pentru ca e de mare ajutor si este si economica la consumul de apa(consuma 11l la programul pe care-l folosesc eu mai des).
Are incarcare la jumatate ,pornire intarziata ,indicator timp ramas si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pardes spune:

Salutare fetelor ! Intr-o zi acum 3 saptamani m-am trezit cu chiuveta plina de vase , oale ,cratiti, farfurii ,tacamuri , pahare si toate cele . Imi colcaiau nervii in stomac ca trebuie sa ma apuc sa le spal . Nu am considerat masina de spalat vase un lux , nici nu am blamat pe nimeni ca are ( ce-i drept nu cunosc persoane apropiate care sa aibe asa ceva) Am lasat chiuveta plina de vase si am plecat la cumparaturi , fara ca sa spun nimanui ! :D Am cumparat o masina de spalat vase de la Beko de 12 seturi si am instiintat "familionul" format din 2 persoane:D adecatalea Je si sotul , figuri de stil pana a ajuns acasa :)si a vazut ca de fapt este o mana cereasca pentru mine . O pun in functiune zilnic chiar daca o incarc la jumatate . Are aceasta functie si o folosesc ori de cate ori este nevoie ! Spala impecabil inclusiv oale si cratiti . Cele arse la cuptor intr-adevar ramane o dunga de grasime arsa pe ele , dar cu buretele indepartez foarte usor portiunea aia si pe urma clatesc .
Este un "accesoriu" de care nu m-as mai lipsi in veci din bucatarie , si acum ma gandesc cu o urma de regret oare de ce nu am achizitionat-o o data cu masina de spalat rufe.
Am spalat chiarr si gratarul de la cuptor si cele de pe aragaz.
Este o minune ! Dumnezeu sa il ocroteasca pe cel care a inventat aceasta masinarie.

Un DA mare pentru masina de spalat vase !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

cum se pun oalele? ...ca la mine cand ies luna cand vraiste
multumesc

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi


www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pardes spune:

Eu le pun pe raftul de jos cu gura in jos , trebuie sa ai grija sa nu fie acoperite de alte vase ci fiecare pe spatiul ei :)
La mine ies luna luna de fiecare data. Daca ai masina de 12 tacamuri incap strasnic o oala de sarmale 1 tigaie si alte 2 oale mai mici si se spala impecabil trebuie doar sa le gasesti loc in asa fel incat sa ajung jetul de apa la ele.

Sa imi spui daca ai reusit :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaEmi spune:

Ce model Beko ai achizitionat ?? si eu vreau sa iau Beko dar sunt nehotarata la modele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

In sfarsit,o sa am si eu masinuta care va face cea mai ingrata treaba casnica(pt mine )...masina de spalat vase.Mi-a comandat-o al meu berbat sambata,si va veni maine,cel tarziu joi.E una de la Electrolux ESF45030W ,e numai de 9 seturi dar sper sa ajunga.Daca nu,o pun la treaba de 2 ori/zi si asta e .Am optat pt model ingust din cauza spatiului,si asa va trebui numai sa schimbam locul dulapului in alt colt,numai trebuie modificat.Yeeeee,abia astept sa o pun la treaba

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pardes spune:

Beko DFN 6511

Ma bucura faptul ca are spalare la jumate. Nu umplu mereu mereu masina . Dar se mai intampla sa nici nu o umplu si atunci bag repede un program scurt la jumate si am terminat si repede si bine:D



Mergi la inceput