am o adolescenta de 15 ani

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Xio, sorry, o sa-ti mai scriu cand ma anunti ca citesti. din raspunsul tau nu se vede ca ai citit, fara suparare. Bird ti-a explicat a patra oara chestia cu relatiile de prietenie care corup relatiile profesionale (aici e diferenta) si tu-i dai inainte cu domnu' Misu. idem cu relatiile de familie TIPICE culturii romane, nu tie personal. tu nu esti reprezentativa. pentru ca orice TIPOLOGIE are si EXCEPTII. ma gandesc ca daca tot citesti pe diagonala, o sa le vezi pe-astea cu majuscule si o sa fie mai simplu de inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da , am citit pe diagonala pt. ca era mult prea mult scris.

astept sondaje care sa certifice asta.

Am inteles ce spune Bird , eu spun ca nu-i asa. Am vazut exemple destule la spital.


***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Mai, aici daca esti Misu, esti Misu pentru toata lumea si pentru nevasta si pentru femeia de servici, indiferent cine esti. Dar nu asta era ce vroiam sa spun, ci faptul ca relatiile dintre sef-subaltern sunt prietenesti, adica mergi la sef acasa la un gratar, iesi cu familia la iarba verde cu familia sefului, etc dar asta nu inseamna ca la lucru esti avantajat, ca poti cere tratament preferential. In Romania, daca Misu e sef si tu il stii bine, te lasa mai repede acasa, iti aranjeaza una-alta, inchide ochii ca nu-ti faci treaba cum trebuie, etc. Cu alte cuvinte prietenia strica respectul. Pe cand aici cele 2 relatii coexista armonios.




si esti tu sigura, da' sigura-sigura ca in Romania nu se intampla asta? daca iti spun ca la mine la serviciu relatiile sunt asa cum le descrii tu, o sa-mi spui ca mint sau ca nu traiesc in Romania?

cat imi plac generalizarile astea...

Mergi la inceput