Prematurii-Esentele tari se tin in sticlute mici18

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonika82 spune:

Buna fetelor!
Am reusit sa il pun pe Vladut pe olita ,l-am prins cand se scremea si a facut .....................putea de iti lua nasul dar parca a fost mai bine sa il arunc la wc decat sa il sterg de pe tot funduletul lui,in rest a facut un cucui de toata frumusetea in frunte,nu sta locului deloc.
Inca este destul de sociabil sper sa nu se schimbe.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonika82 spune:

Insanatosire grabnica Iulia,si eu tre ' sa ma duc la un control dar mi-e groaza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaela2009 spune:

Bravoo Vladut!!Sa stii ca ar trebui sa-l pun si eu pe dinozaur, ca de obicei stiu cand face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Mihaela, eu nu iti prea inteleg ingrijorarea referitoare la calciu lactic. Reteta de branza de vaci din lapte de vaca cu calciu lactic e recomandata de unul dintre cei mai renumiti medici pediatrii din Cluj, o personalitate in domeniu, si nu are nimic cu daca sunt sau nu carente de calciu in organism. Si formula contine calciu, vitamine, si bebe probabil nu are nici un fel de carente.

Bravo, Vladut pentru olita!



Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaela2009 spune:

Buna fetelor, a venit iarna la noi, a nins toata noaptea, e superb.
Jo, nici eu nu stiu ce sa fac, dar stiind dupa ultimele analize ca nu are carente la Ca, atunci mi-e cam teama sa-i dau. Da, stiu ca si formula are vitamine, dar....nu stiu. Sunt in ceata totala.
Oricum nu am gasit calciu lactic aici, in schimb i-am luat lapte organic, care e superrr scump. Am ramas putin socata cand am vazut pretul(10 cad). Dar pt pui ...orice.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Iulia sa te faci bine repede

Ramonika bravo pentru reusita sa o tineti tot asa
Mikaelace frumos ca ninge,la noi anul asta cred ca...sau la ai mei in Spania nici atata nu o sa vedem zapada
Azi am facut 9 ani decand am scos actele,Doamne ce a mai trecut timpul asta parca mai ieri ne-am cunoscut
Noi am facut deja bradutul unul mic si ramolit,nu l-am facut pe cel mare ca nu are rost daca plecam de sarbatori am facut mai mult pentru reactia lui Luca pe care la lasat rece daca nu poate ajunge la el sa-l smotoceasca neinteresant am pus poze noi aici

Luca Daniel
aici cu mine



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaela2009 spune:

Valy, La multi ani!!Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, iubire si intelegere.

Am vazut pozele cu Luca, se pare ca a fost cuminte si si-a curatat ghetutele ca a venit mosu. Am vazut bradutul...e frumooosss!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna,fetele!! Nu cred ca ma mai tineti minte ..am postat acu ceva vreme ,dar nu am reusit sa mai revin....

Asa cum va spuneam atunci am nascut si eu prematur la aproape 35 saptamani ,pe 2 octombrie ,un baietel de 2 kg si 49 cm; nu am avut probleme deosebite ,dar am stat vreo 2 saptamani la incubator (cred ca nu isi regla bine temperatura corpului)...
Momentan , am ajuns la 4 kg si un pic si 57 cm ,dar ne chinuim cu papatul si cu scaunul....mie mi-a scazut laptele ff mult si am ajuns sa-i dau mai mult formula..asta din cauza ca e tare lenes ,adormea la san plus ca nu tragea cu foc nici din bibe si dura f mult o masa..ca de altfel si acum....Voi ati avut probleme de genul asta? E cazul sa ma ingrijorez?
Vizavi de "constipatie" ,pediatra ne-a recomandat debridat ...parea ca se rezolva,dar continua sa se chinuie ( se screme f mult ,dar nu face) si avem scaun cam la 3 zile..din cauza asta ,cred ca a facut un pic de hernie ombilicala..nu stiu ce sa fac sa aiba scaun mai des ,pt ca se chinuie tare ..


Imi pare rau ca nu am reusit sa citesc dn urma ,dar nu prea imi permite timpul ..sper ca pe viitor sa reusesc sa citesc...va si va doresc numai bine voua si "esentelor" voastre..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaela2009 spune:

Bine ai revenit Miany, imi pare tare rau ca aveti probleme cu papa. Sa sti ca si noi am trecut prin asta si stiu cum e. Legat de alaptat, parerea mea este, daca tu vrei sa-ti mentii lactatia, pompeaza la 3-4 ore+ bea multe lichide, iar laptele tau il poti da la sticla.Eu zic ca ar fi pacat sa lasi sa-ti dispara laptele pt ca David are nevoie de el.
Iar cu constipatia, tinand cont ca nu-i dai decat lapte, poate ar fi bine sa mananci tu ceva care il ajuta...nu stiu...zic si eu.
Noi am avut colici pana la 4 luni, si ne-a ajutat foarte mult infacol(multumesc Dodo
). Am incercat Bonisan. Sabsimplex si nimik. Dar ii poti pune un blanket calcat (sa fie cald) pe burtica, sau masaj in sensul acelor de ceas, sau ce ne-a ajutat pe noi il pui in masina si faceti o plimbare. Sper sa te ajute ceva din ce ti-am zis.
Va doresc numai bine si mai asteptam sa ne zici de voi.
Fetelor, voi le-ati dat la pitici sfecla rosie? Daca da, o fierbeti impreuna cu celelalte legume ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Miany75, bine ai revenit si ma bucur ca sunteti bine. Pentru stimularea latatiei bea mult ceai (cel e la Fares e bun si la gust) si sunt si pastile de stimulare a lactatiei pe baza naturala. Eu am lua cateva luni Galafor. Pune-l pe David cat mai des la san, gurita lui e cea mai buna stimulare. Mulge-te! De preferinta nu il invata cu biberonul pentru ca va refuza sanul. Din biberon curge mai usor, la san trebuie sa depuna ceva munca. Pacat ca ii dai deja formula. Mie un medic neonatolog mi-a explicat ca din momentul in care lactatia porneste, glanda mamara e ca un corn al abundentei si secreta atata cat are bebe nevoie. Ti se pare greu acum stiu pentru ca si eu am trecut prin asta, dar tine-l cat mai mult la san. Eu am stat cu Karla si 12 ore la san la inceput.
Constipatia, exista supozitoare cu glicerina pentr copii. Deasemenea poti incerca si varianta cu termometru. Cum a spus si Mihaela incearca si mananc si tu alimente mai laxative. Debridatul e indicat in cazul colicilor. Pe noi la colici nu ne-a ajutat nimic.

Mihaela, da eu i-am dat sfecla. I-am facut-o cum o fa normal salata dar nu am pus chimen in ea si am adaugat-o la pireul de cartofi cu carnita.






Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
universul meu de copil - poze

Mergi la inceput