FIV251
Raspunsuri - Pagina 4
felicia_ spune:
andrabirni, sa fie cu noroc startul! In perioada cand am luat medrol, dr mi-a zis sa mananc cat mai putina sare.
Sheri, asa imi fac si eu planul, numai sa reusesc! Ma gandesc ca e tare grea readaptarea, tocmai de-aia trebuie sa reusesti, sa scapi!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
M Oana spune:
Am colindat azi toata ziulica si cum am intrat pe usa mi-am mufat copila la biberonul natural si incerc cu partea de corp cat de cat libera, sa ma si hranesc si sa mai rezolv una alta.
Maine promit sa stau cu voi la taclale si sa va pove ce frumusel fu la Gyuly la nascare. Mai vreau, ca prea a mers totul ca-n povesti cu zane, numai de surprize-surprize placute am avut parte.
De baut, promit sa dau pe 6 februarie, la Marriot, noi vom fi acolo de pe 5 pana pe 7 februarie, va astept la o prajiturica buna si la o cafelutza delicioasa la Viena Caffe sau la Cuccina, la o 'italieneasca' ca odinioara, cand va doreste sufletelul, ploada o sa fie cazata sus, la etajul 8, dar o coboara mama, sa stea si ea cu noi la cafele si depanari de amintiri.
Pupicei, ca sunt distrusa pe ziua de azi....
moshulik spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=144489&REPLY_ID=5339312
Vanessa, te asteptam cu un beta cat tine de mare!
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andrabirni Drage aspirante, Azi sunt ziua 1 a CM si de maine incep stimularea: schema imi este data de dr Matei-dipherelin 0,1 maine dimineata, apoi imi fac gonal 75ui,timp de 4 zile, si in fiecare zi iau medrol.Ce credeti, mai trebuie ceva?Eu sunt la primul FIV si sunt un pic stresata de schema.Trebuie sa mananc nesarat? Va pup si sper sa reusim toate. |
Buna, Andrabirni
desi nu ma pot lauda cu prea multa experienta (sunt la FIV 1), po sa iti spun ca mie la Giulesti cand mi-au dat medrol mi-au zis sa mananc nesarat.
la intrebarea mea: cat de nesarat?
raspunsul a fost : cat de mult poti
prin urmare nu tr sa duci la extrem (de ex eu mananc paine normala)
dandanutz spune:
fetelor MEDROLUL este cortizon ca si PREDNISONUL ca si DEXAMETAZONA ,deci nu trebuie sa mancati cu sare ,dar avand in vedere ca luati destul de putin pe zi nu e problema daca mancati paine cu sare....fetelor numai vesti bune adica beta mari M OANA sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa
medut spune:
andrabirni, eu cand am facut FIV am mancat fara sare. Dar si in ziua in care am mancat un sandvich cu snitel de pui cumparat din oras, a doua zi eram cu ochii umflati si cu 2 kg in plus.. Dar asta fiindca eu fac retentie de apa. Ai sa vezi ca sunt o gramada de alimente care au gustul lor natural foarte bun si poti sa mananci. Inlocuieste sarea cu zeama de lamaie, si e mai gustoasa mancarea. Oricum supele sunt oribile fara sare.
Mult succes si sa pleci cat mai repede de aici.
BuburuzaL spune:
citat din mesajul lui georgalexia Buna fetelor. Incepand de astazi ma numar si eu oficial printre fivoase , am inceput injectiile cu diphereline. De ieri dimineata ma lovit o raceala... am luat un nurofen raceala si gripa si vad ca imi e mai bine, sper ca nu am facut rau luand nurofenul. Voi ce ma sfatuiti? Pupicei pentru toate fetele . |
Multa bafta draga mea! Sa fie intr-un ceas bun!
In curand imi numar boboceii!
BuburuzaL spune:
citat din mesajul lui andrabirni Drage aspirante, Azi sunt ziua 1 a CM si de maine incep stimularea: schema imi este data de dr Matei-dipherelin 0,1 maine dimineata, apoi imi fac gonal 75ui,timp de 4 zile, si in fiecare zi iau medrol.Ce credeti, mai trebuie ceva?Eu sunt la primul FIV si sunt un pic stresata de schema.Trebuie sa mananc nesarat? Va pup si sper sa reusim toate. |
Draga ANDRA, fii linistita ca doar inceputul e mai greu. Eu zic sa incerci sa nu te consumi prea tare...si totul va fi bine! Vei vedea la prima monitorizare, daca raspunzi bine la tratament inseamna ca schema e ok. Iti doresc multa bafta! ca vei avea nevoie si productie buna!
In curand imi numar boboceii!
pisic77 spune:
Drage aspirante, Azi sunt ziua 1 a CM si de maine incep stimularea: schema imi este data de dr Matei-dipherelin 0,1 maine dimineata, apoi imi fac gonal 75ui,timp de 4 zile, si in fiecare zi iau medrol.Ce credeti, mai trebuie ceva?Eu sunt la primul FIV si sunt un pic stresata de schema.Trebuie sa mananc nesarat? Va pup si sper sa reusim toate |
Andrabirni, mie nu mi se pare o schema ideala, mai ales ca esti la primul FIV.
Imi pare rau ca am vazut abia acum mesajul tau si nu stiu daca ai inceput stimularea sau nu, dar eu, in locul tau nu as face schema asta de stimulare nici sa ma bati.
Doamna Matei este biolog. Poate fi un biolog bun, nu comentez in legatura cu asta, dar nu are ce sa caute sa dea scheme de tratament. Sper ca mesajul meu sa nu vina prea tarziu, dar cred ca nu te-ai orientat bine pentru primul FIV.
Ce valori hormonale ai?
Nu trebuie sa iei medrol din prima zi de stimulare. Medrol se ia incepand de dupa punctie. Nu face foarte rau, dar nu inteleg de ce trebuie sa-ti scada imunitatea din timpul stimularii
Te rog, mai spune-mi cum ai ajuns la FIV si ce valori ai la hormonale