Prematurii-Esentele tari se tin in sticlute mici17

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonika82 spune:

Buna fetelor!
Bine ai venit Miany!Sa iti traiasca piticul!
La multi ani Razvanel si Daria Maria!Sa cresteti mare si sa aduceti numai bucurii parintilor!
Dalma, si eu tot antepremergator doream sa iti recomand:se numeste'geanta postasului' ,vreau sa ii iau si eu lui Vladut.
Noi deocamdata nu avem niciun dintisor (peste cateva zile facem 9 luni)dar am o prietena care are un baietel de 1.2 luni care nu sta la spalat pe dinti si incepusera sa se incarce si sa se ingalbeneasca asa ca s-a dus la o clinica de stomatolodgie pediatrica in Buc si dr i-a spus ca nu este nicio problema daca nu se spala pe dinti cu strictete ,dac sta este ok daca nu.........nu-i bai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonika82 spune:

A inceput si piticotul meu sa mearga de-a busilea de vreo 3 saptamani plus ca se ridica tot timpul pe mobila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crislo spune:

Salut si eu fetele vechi si pe cele noi!

Vreau sa va spun ce am patit aseara cu Alex, vis-a-vis de faptul ca trebuie sa fim f atenti cu ei si sa nu-i pierdem din vedere pe bebelusi acum cand au crescut putin.

Ii aratam sotului meu o noua pozitie in care putem sa-l tinem pe Alex- cea in care bebe sta incolacit pe soldurile tae si se uita cu fata la tine. Intr-o fractiune de secunda Alex s-a arcuit f tare pe spate si in acel moment s-a auzit cum ceva s-a rupt, a parait... oricum un sunet groaznic la capusorul lui. Am inlemnit si eu si sotul meu, Alex a inceput sa urle...ne-am panicat si am chemat salvarea...i-au imobilizat capul lui Alex pana am ajuns la spital, bineinteles el urla in continuu, ptr ca era f speriat.

Pana a venit salvarea bebe a inceput sa dea din maini si picioare, semn ca nu patise nimic la coloana...pana i s-a facut radiografia am crezut ca inebunesc.... multumim lui Dumnezeu ca nu a fost decat o sperietura groaznica.

Concluzia este ca trebuie sa fim fff atenti cu ei si sa ne gandim la orice i-ar putea afecta pe bebelusi.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepina70 spune:

JO corcodusei ii merge bine,mie nu prea..dar o sa mi fac eu ordine,cu rabdare..deocamndata vreau s ma concentrez pe Carla!ai pus cumva poze cu strengaritza pe olitza si nu le am vazut eu?
A inceput bibina sa rada mai mult,cu mana dreapta are ea o mica problema(nu asa grav)trebuie sa lucrez cu ea mai mult ca sa apuce jucariile si cu dreapta si sa le tina mai mult,eee,totul o sa vina
nu am scris eu dezlusit,,nu la synagis ma refeream ci la vaccin de gripa porcina pe care treb sa l facem sapt viitoare,,,aici e deja pandemie ,mai ales la copilasi
nu stiam ca synagis este si ptr VSR,cum sa nu ,,sunt multumita ca are posibilitatea sa l faca
mi a zis doct ca bibina n o sa fie niciodata prea grasana si ca nu neaparat gras inseamna si sanatos8oricum nu mi faceam probleme)
o sa mai revin azi,va doresc o zi buna fetele la toate

Pepina ,,mama de Carla,corcodusa mami´ draga



http://www.bilder-speicher.de/fotoalbum.php?album=113840


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Cat ati scris fara mine

SoriLea felicitari pentru progresele lui Razvanel incet,incet o sa le face pe toate nici nu o sa iti mai amintesti
Pepina vazut poze cu corcodusace mare sa facut
ramonika82 crislo bine ati revenit Crislo prin ce-ati trecut grija mare de acum inainte ca sunt din ce in ce mai activi si nu stii cum reactioneaza
of sa trezit cavalerul si ma striga fug...as fi mai vrut sa scriu poate revin mai tarziu daca imi termin treaba si manacarea si pentru noi trebuie sa fac si pentru el

Luca Daniel
aici cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Felicitari Razvanel pentru progrese! Si la multe lunite! (cu un pic de intarziere)

La multe lunite Dennis!

Ramonika si noua ne-au iesit dintisorii doar dupa un an asa ca nu iti face griji iasa ei. Referitor la spalatul pe dinti am mai intrebat un stomatolog si am primit acelasi raspuns care l-am mai scris zilele trecute. Felicitari ca ati pornit de-a busilea dar de acum multa atentie ca incepe actiunea "trebuie sa stiu tot ce exista in casa".

Crislo, trebuie foarte multa atentie cu ei. Si mie imi e teama de multe ori sa nu ii rup/sucesc cate ceva din greseala la cat e de neastamparata. Bine ca nu a fost nimic.

Pepina, sper ca orice probleme ai avut sau mai ai trec. Daca te pot ajuta cu ceva spune. Gandeste-te ca orice trece si la un moment dat toate se aseaza pe fagasul lor normal.
Despre vaccinul pentru gripa porcina nu stiu ce sa zic....eu sunt cam anti alte vaccinuri decat cele necesare. Dar daca medicul zice ca trebuie ma gandesc ca stie ce vorbeste.
Noi avem mici probleme la picioruse dar cu rabdare si gimnastica se rezolva ele.

M-am lungit cat o zi de post ca sunt singura acasa, stregarita fiind la plimbare cu bunica.



Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Ramonika, premergatorul de care zice Monica nu e "geanta postasului".
E de la Vtech si se numeste "premergator multifunctional". Are doua moduri de joaca: muzica si invatam. In cel de muzica are cred ca 10 melodii care canta cand bebe apas pe diferite taste. In cer invatam bebe invata diferite cuvinte corespunzatoare literelor de pe taste sau invata sa numere, sau invata sa faca diferite activitati cum ar fi a bate din palme cand catelul Pappy spune asta. Bine totul e in engleza.
Pe strengarita mea o incanta. Daca vrei sa cumperi asa ceva ti l-as recomanda mai degraba decat "geanta postasului" care e mult mai simplist.


Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Azi am avut program de curatenie in 2 eu pe o parte Luca pe alta cel mai tare cu aspiratorul eu il porneam,el il inchidea ce mai...si se amuza,dar pana la urma am terminat acuma doarme pai e obosit la cat a muncit

Ramona daca te bate gandul sa ii cumperi un asa zis "premergator multifunctional" sau "antepremergator" cauta sa fie unul bun,stabil asa cum arata in poza Monica eu am unul asa si Luca nu prea il foloseste se inpiedica de el,se rastoarna ff usor nu il atrage deloc,il mai butoneaza din cand in cand si doar atata

Luca Daniel
aici cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Fetelor maine am drumuri multe de facut asa ca tinetimi pumnii sa nu apara complicatii ,sa termin repede si sa nu ne mai cheme in alta zi,plus ca mergem si la dr(daca ne poate primi)sa dea D-zeu sa ne primeasca si sa fie totul ok si acolo am o frica si un nod in gat...

Poate e cam devreme sau nu voi v-ati gandit ce sai luati la copil pentru Mos Nicolae si pentru Craciun?eu as vrea sa ii comand pe net sa nu mai patesc ca la ziua lui,dar ce?noi o sa plecam de Craciun as vrea ceva pe care sa il pot lua cu mine
cred ca o sa adorm cateva zile in fata calc pana voi gasi ceva pe placul nostruva astept cu ideii de aveti

Luca Daniel
aici cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crislo spune:

Ref la cadou de craciun, eu ii voi lua lui Alex si un costum de spiridus , mi se pare f frumos, pe langa o tona de jucarii :)

http://bebeshop.wordpress.com/craciun/elf/

Mergi la inceput