Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Michelle sa fie intr-un ceas bun sfintirea si sa aveti o viata linistita si fericita in casuta voastra.

19+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ERATA: Bun venit, Miria!

Mami de + !



I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Buna burtici,

Bine ai venit Miria sa ai saricna usoara si bebe la temen
Rebiana sper din tot sufletul sa treci peste perioada asta dificila,. Ai grija de tine,fi increzatoare, noi iti suntem alaturi.
Michellefelicitari pentru casuta cea noua.

Voi fetelor cum va descurcati cu serviciul?
La mine e mult stres mai e si frig, asa ca ascaca as vrea sa imi iau concediu... medical.Stiti cumva cum se procedeaza? pentru ca eu nu am mai luat pana acum medical.Am inteles ca medicul de familie poate sa iti dea medical doar pentru o annumita perioada iar apoi poti beneficia de concediu medical de la medicul specialist......sau cam asa ceva.

Va pup pe toate!


Bianca 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Rebiana, nu trebuie sa te sperii de intepaturi. Gandeste pozitiv. Numai contractiile regulate si puternice, repetate ceva timp pot scurta si deschide colul.
De lungit nu se mai lungeste.
Iar statul in picioare sau pe scaun pune presiune asupra colului (apasa bebe pe el), de aceea e bine sa stai la orizontala. Poate iti iei un medical, ceva.


Diana 21+ , mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

miria bine ai venit la odiseea noastra, si a ta de acum incolo! sa ai un flacau sanatos si sa stea acolo la caldurica la mami in burtica pana la primavara, ca doar vede si el ce vreme e afara

rebiana, concediu medical si repaus la pat, astfel o sa fie totul bine, ai sa vezi.

michelle felicitari pentru "acasa". uite un cadou de casa noua de la mine

eu de vreo doua zile am dimineata niste intepaturi cam nasoale in dreptul ovarelor , sper sa treaca

va poop, o seara placuta si un somnic pufos.

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Diana am citit despre fete carora li s-a spus, la un control facut dupa o perioada de stat in pat, ca au colul mai lung; de aici si ideea mea de a face la fel. Intepaturile m-au speriat caci erau destul de intense si le simteam pe col; contractii am avut putine astazi (ca tot nu mai avusesem deloc in ultimele zile).
Am tras cu ochiul si la blog-ul tau . Ma pot muta la tine??

Mami de Luca si16+ cu



I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Fetelor, am uitat sa va zic ca m-ati cam speriat cu atata insistat pe calcatul hainutelor Adica recunosc ca nu prea le am eu cu calcatul decat in cazuri extreme... o nunta sau ceva chestii de genul Oare daca totusi o sa spal hainutele la 60 grade si le clatesc bine, bine, bine nu o fi de ajuns?

Bucataria mea arata foarte bine, cel putin mobila, dar in rest... e foarte distractiv cum a organizat sotul meu drag pe acolo. Nici el nu stie unde si ce a pus, ne ia cateva minute pana gasim zaharul, polonicul, cafeaua si orice e prin bucatarie. A pus scobirotile in sertar cu lingurile si toate esentele mele si chestiile pentru prajituri, sacii de gunoi i-a pus cu farfuriile si fideaua. Cel mai tare a fost cand am gasit intr-un dulap suspendat fierul de calcat . Cand o sa ma simt mai bine si o sa pot sa mai trebaluiesc, o sa o iau sistematic cu pusul la loc, dar deocamdata e bun asa, il iubesc pentru ca s-a straduit asa cum a stiut el cu toate prin casa . Abia astept sa stam la o in casuta noastra.

Sper ca nu v-am batut la cap prea tare



cu bebica de 15+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cenia, daca nu ma insel tu ai avut preclampsie la prima sarcina
ai avut probleme cu tensiunea pe toata perioada sarcinii sau doar la sfarsit ?

roxana 16+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Se vede ceva la semnatura mea?
Deci, imi cer scuze ca n-am mai reusit sa intru ieri sa va dau vestile de la TT (ale carui rezultate au iesit f bune), am avut o zi super plina cu alergaturi incoace si incolo, iar seara am picat franta... Mai nou nu am cand sa va citesc si scriu decat in miez de noapte, nu am cand altcandva pt. ca nu ma lasa Nicholas deloc la calculator cand e el treaz, vrea si el sa butoneze sau vrea sa-i pun melodii de copii de pe youtube. Iar ziua cand doarme cele 2 somnuri, ba fug la bucatarie sa fac una-alta sau mai adun din casa, ba ma pun si eu in pat, am zile in care ma super oboseste, zici ca e un titirez, n-ar sta o clipa locului, iar eu ajung sa gafai ca trenul.
Deci... inca un baietel in familia noastra!!! Cu toate ca mi-as fi dorit mult o fetita, deja sunt in al noualea cer ca e baiat, ca va avea Nicholas un partener bun de joaca si destul de apropiat de varsta lui (1 an si 8 luni diferenta intre ei), oricum eu dintotdeauna am avut asa un feeling ca voi fi doar mamica de baieti. Las'ca-s bune si nurorile!!! (cu exceptia celei de fata )
La nume bineinteles ca n-am putut cadea de comun acord, nimic din ce zic eu nu-i place sotului, iar ce zice el mi se pare invechit. Ne mai gandim inca...
Deci, va rog treceti si in dreptul numelui meu in lista, un .
Oana, si eu m-am uitat dupa tine, apucasem sa citesc sambata ca mergi la concert dar nu am mai scris. Noi oricum am stat mai in spate, ca eram cu caruciorul, apoi ne-am plimbat prin magazine. Dar nu-i nici o problema, zi-mi cand vrei si ne intalnim, eu am orar liber, pot sa merg si in Polus si in Iulius, mi-e indiferent, numai sa nu fie in zilele cand merg la cursuri, de sambata asta incep cursurile la master.

Din pacate ma doare capul destul de tare si nu pot sta prea mult cu ochii in calculator, v-as scrie fiecareia in parte daca as putea dar acum trebuie sa ma retrag... Insa cate un pupic fiecareia se poate, nu? Noapte buna tuturor!

Adriana 17+ si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

uite imi pierd si eu noaptea incercand sa fac vizibile cateva poze...
sa vad daca am reusit...

Ioana, 17+ , si Alexandru ,07.04.2006.

http://community.webshots.com/user/ioanaa28

Mergi la inceput