Abdomen extra-plat (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure
De-us! De-us! De-us! Vino inapoi cu forte noi!


corectamundo! :-))

Citat:
Cred ca vremea asta ne-a blegit pe majoritatea, mai putin pe Conchita pe care o invidiez de moarte cu piscina ei plina de soare si caldura.


io am soarele in suflet, mey, nu m-ar dobori nici iarna canadiana la ora asta.

am bagat si io juma de ora de abs azi dimi, am mancat cuminte si cu tacamurile, iar la cioco a ta nu ravnesc, ca e neagra, pfiu! mie imi place de-aia normala si cu lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata!
dragele mele, am ajuns la concluzia ca exista oameni ce-ti sug energia...
Sambata trecuta am fost la niste prieteni(eu asa am crezut) si am gatit miel la ceaun si am stat la un pahar de poveste. Ei, ca doi tampiti au inceput sa se certe din nimic si ea l-a lovit pe tip si s-a dus la culcare! Noi am ramas masca .... El s-a apucat sa se spovedeasca sa ne spuna ce de KKA le este relatia si ce se intampla, cum ea il loveste, nu se ocupa de copii, cum sta pe calculator cate 8 ore si se joaca in retea... si noi am stat cuminti si l-am imbarbatat pana la 4 dimineata.
No , din cauza asta pana miercuri-joi am fost ca de pe alta planeta. Efectiv parca oamenii astia m-au incarcat negativ si mi-au supt energia!

Acuma ma simt mai bine, poate sex-ul de dimineata sa fie de vina:-), azi am planuri sa ma simt bine, sa mananac sanatos si sa stau afara mult cu copilul si sotul.
Deci, cam din cauza asta am fost eu bleaga toata saptamana.
Dar imi revin eu!

Am inceput de dimineata cu un suc mare de gref si portocale, o sa pap un iaurt cu seminte de in si la pranz ceva friptura si salata.
La cina inca nu stiu ce si cum.
Saptamana viitoare o sa fiu la ciclu asa ca sportul nu o sa fie foarte bine reprezentat. Dar nu-i nimic ca recuperez:-)

Va pup si va doresc o zi buna si prieteni normali!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI



quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Salutare, gagici!

Sunt destul de bine dispusa, desi PMS-ul meu i-a innebunit ieri pe barbatu-meu si pe copii. Am fost fiara, bietii oameni... Barbatu-meu a zis ca de aici inainte in w/e de dinainte de lunea cu pricina, ia copiii si se duce unde o vedea cu ochii. Mi-e mila de ei si nu inteleg cum pot sa fac sa nu mai fiu asa nervoasa inainte de ciclu. Realizez ca sunt a dracu' si nu pot face nimic, apoi ma calmez brusc. Oooof, ce porcarie. Si asta m-a pocnit numai dupa ce am nascut a 2-a oara. Inainte eram normala!

Ma rog, revenind la subiect, ieri am sarbatorit 3 saptamani de sugar free life! Am supravietuit f bine, fara nicio problema, asa ca de aici inainte nu voi manca decat cate o bucatica mica de ceva dulce facut in casa de mama, in w/e. Atat. ieri ceva-ul mic a fost o bucatica de prajitura cu caise. Buna si mai ales mi s-a parut fff dulce!

Saptamana asta voi face sport light (ca sunt pe stop) pana joi si nimic dupa aia, ca plec 5 zile intr-o delegatie si nu stiu daca hotelul are sala.

Allure, chiar ca e o nebunie goana asta dupa antibiotice, e asa periculos. Cand vad cum li se da copiilor una-doua, ma enervez la culme! Fetele mele au luat anitibiotic de max 2 ori in viata (infectie urinara si otita), am tinut cu dintii sa nu le dau. De ex, am schimbat pediatra dupa ce i-a dat celei mici de 3 ori la rand antibiotic (pe care eu evident ca eu nu i l-am administrat) pt cate o banala raceala!!!

Conchita, ia spune mama, ce clocesti? Si de ce esti departe de hrana frugala? O tii numai in ospete?

Deus, cred ca tu ma intelegi cel mai bine cu nervii prin care trec, nu?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Iar facem "echipa" la capitolul CM Veni si al meu de dimineata...
Ce pacoste! Ca imi programasem sport intens! O sa fac niste pilates ca ma cam doare spatele si ala ma rezolva de fiecare data. In plus, e lejer, parca nici nu misc un deget, asa de simplu a devenit.

Carolina, nu esti singura cu crize de PMS. Noroc ca nu tin mult.

Deus, ai dreptate ca unii oameni iti sug toata energia, numai de cind ii vezi...eu evit sa fiu imprejurul lor ca abia am suficienta energie pt mine!

Conchita, si mie imi place ciocolata normala cu lapte, eventual alune dar m-am educat sa-mi placa si aia neagra ca sa nu pling cind ma uit in oglinda. In plus, maninc mai putina daca nu e asa buna. Din cealalta nu ma pot opri.

Xio, ce de lume care nu te inghite nici pe tine la topicul cu emigrarea! Eu cred ca antipatiile astea sint personale si lumea cauta nod in papura la tot ce zici, bun/ rau, nu conteaza, important e sa te atace. Usor-usor, incep sa devin imuna...mai greu e cind am PMS, vad ca nu ma pot abtine

Ieri am fost la shopping mai toata ziua, cu husbandul din dotare si cu masinuta noua . Pe el l-am dus sa-si cumpere o costumatie lejera, un hanorac/ tricou/ pantalon sport, deastea...si dupa ce am explorat tot mall-ul de la cap la coada fara sa vad nimic sa ne placa (la reduceri sau pret decent), m-am nervozat si zic "Vina-ncoace!"...l-am bagat pe usa la Lululemon si din 3 miscari i-am ales tot ce-a trebuit. Minca-l-ar mama, ce frumos arata el in haine de yoga Slabut exact asa ca modelele de aici

http://shop.lululemon.com/men/pl/c/700.html

sint si hainele lui undeva pe acolo. La nota de plata a fost cam trist dar am zis "o data in viata...sa le ai pina la pensie!"

iar pentru mine am gasit desi nu cautam o pereche de jeans de la Levi's, marca mea favorita, "low rise boot cut slim fit"...am intrat in marimea 4, nu mi-a veni sa cred! cu mentiunea ca sint elastici.
nu tipa pe mine, nu imi intra-n fund, arata foarte bine.
nu imi trebuiau, ca mai am vreo 4 perechi, dar nu m-am putut abtine, erau prea frumosi.

weekendul viitor mergem in vizita la niste prieteni in Montreal si am zis sa ne innoim

n-am facut sport ca de dimineata am pierdut vremea explicind forumistelor probleme de semantica dar am umblat ore in sir prin magazine fara sa maninc. :)

Azi sint libera!!! Nu ma duc la munca, ma duc la o sedinta de epilare cu laser la subratz, mai tirziu ma duc la masaj, ca ma doare o buca si un deget (la mine tot timpul doare cite ceva).
Si mai trebuie sa ma si vopsesc...imi fac radacinile care au crescut, ca vineri ma duc la salon sa-mi fac suvitze blonde si castanii. Abia astept!!

Energie va doresc sa aveti!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hei ma mai primiti si pe mine inapoi? eu am cam pierdut drumul drept si m-am ales cu kg in plus in loc sa le pierd. Acum ma mobilizez, ma mobilizez dar am zis sa o iau cu grupul de suport ca pana imi reintru in mood-ul de dieta mai e putin.

De curiozitate ca nu am mai urmarit, Conchita ai reusit sa slabesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

bun venit!
aici e grupul de sport, suport si aport "pe bune"...cu poze si dovezi nu merge pe vorbe goale.

conchita a slabit si arata beton dar isi tine silueta la secret ...odata vine ea si cu pozele si ne lasa masca!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

ok...pozele nu sint obligatorii, nu vreau sa se simta nimeni stresat, dar gasesc ca e o metoda de impulsionare foarte buna.
sintem citeva narcisiste pe aici carora le place sa-si arate mujkii
dar sintem inofensive :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Stiu cum e grupul pentru ca am activat la inceputurile lui. Acum narcisista nu sunt dar tot fac 53 de kg cumva:) problema e ca datorita unor prob cu spate dr mi-a cam interzis sportul si mi-am gasit o dulce alinare in mancat. Am voie doar bicicleta si innot, asa ca tb sa-mi fac un program si sa ma rog sa mi se redeschida piscina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

nu stiu ce problema ai cu spatele (poti sa detaliezi?) dar cred ca e o exagerare sa n-ai voie altceva decit bici si inot... din contra, problemele de spate se rezolva intarind musculatura abdominala si a mijlocului, desigur trebuie avut grija ce si cum faci, pornit de jos, exercitii safe, progresat pina la intarirea completa a "centurii abdominale".
pilates e un bun start pt oricine are pb cu spatele... depinde si in ce faza esti (cronica sau acuta). hernie de disc cumva? ma facusi curioasa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Istoric vorbind am discopatie. Daca reuseam sa merg drept fara sa plang sigur nu deranjam. Dr, care a decretat ca i se pare si curbata coloana gen scolioza. Drept care mi-a taiat orice sport si m- a trimis la fizioterapie si kineto.M-am gandit sa-l ascult de data asta ca'l ignor de ani buni si e prima data cand ajung sa plang de durere. Nu am ajuns inca la kineto, sunt curioasa ce miscari recomanda si dupa aia vad eu cu ce sport se pupa:)


Mergi la inceput