**Zmeurici de iulie-august 2009 (4)**

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Theea, bine ati venit acasa! Sa auzim numai vesti bune de la voi de acum incolo! Tare impresionant!

Alinutza, ai dreptate, acum am vazut in link. Ti-am zis ca n-am avut spor cu prospectu' in ro. Nu n-are ce sa-i faca rau daca e ok cu sistemul imunitar. Bravo, va reglati incet incet, o sa vezi ca si uiti de prima perioada. Eric vomeaza des si mult laptic acru?

Cornelia, de deshidratare ma temeam si eu, dar nu are alte simptome. Si e tot timpul asa. Mnoh, o fi avand creieru' cutia prea mare, sper ca-i doar atat...

Galarina, asa e. Nimic nu-i sigur. Pe SIDS doar atat mai zic: cand AAP a pornit campania de culcat copiii pe spate, numarul de cazuri de SIDS a scazut, incredibil, cu 40%. 'nyway, cum am zis, cazurile sunt foarte, foarte rare. Pediatrul meu mi-a spus ca anul trecut au avut doua cazuri la spitalul unde functioneaza el. Si am mai zis, am crescut 2 copii culcati pe burta, si nu eram ignoranta, asa ca inteleg si varianta asta, atata timp cat oamenii's informati si nu decid in necunostinta de cauza.

Blanca, foarte frumos, se vede aerul tare si prin poze. Ai mila de mina care n-are pic de munte pe-aci... mi s-a facut un doooooor...

Edit:Motana, m-am uitat in breastfeeding book mai atent la incalzire si nu zice decat ca sa-l dai la temp camerei, direct din frigi sau incalzit la abur. So deduc ca n-o fi prea ok la microunde?

Fug, tuna si fulgera-n scutec!


Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

MUFFINUTZA(simona) vad ca la mail nu mai ai timp sa te uiti.Cu descantecul ideea e ca nu se spune se fura dar eu am sa-ti reproduc unul pe PM si poate are efect.il folosesc la fii-mea...

leutul

Madalina de minunica Eva-Maria


.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna seara mamicute si zmeurici,

am intrat scurt sa va mai salutam, citim ceva mai rar ca sunt singura cu pitici si nu prea am timp. Philip a inceput gradinita foarte facinat in prima saptamana, acum insa plange in fiecare dimineata ca vrea si el sa stea cu mami si Marc...dar partea buna e ca ma intreaba dupa ce-l iau la 12:30, cand mai merge la gradi semn bun zic si perseveram cu mersul.

Marc are deja 6,6 kg si 62 cm la 8 saptamani...grasanel nu gluma
Papa doar tzitzi si inca mai urla de colici, cei drept nu zilnic, dar sper sa scapam de dureri curamd. A facut si o infectie bucala, Soor( nu stiu exact cum se numeste in Romana)si acum e in tratament cu un gel. I-am facut si vaccinul impotriva rotavirus, ce lui Philip nu i-l facusem si am fost cu el in spital pe la 6 luni, ca se deshidratase rau de la voma si diareea, febra...tot tacamul.

Va pup si doresc zile odihnitoare si multa sanatate

Ps: eu cand vad pe cineva ca se "holbeaza" la copiii sau la mine, imi spun in gand: "ptiu cacat cu ochi sa nu ma deochi!" si functioneaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Bonsoir fetelor,

merci multpt raspunsuri.eu incerc sa nu cred in chestii din astea,dar acum de disperare nu mai stiamce sa mai fac,sper sa fie doar o coincidenta stupida.
Da,am rostit rugaciunea Tatal Nostru ca asta stiu sa ma rog si m-am gandit ca e singurul lucru pe care-l stiu.va rog nu radeti

Eumada..punct ochit-punct lovit,intru diseara sa "cercetez" mailul,sunt varza,nu dorm de nopti intregi plus alte alea in familion ,basca un sot mobila care asteapta masa sub nas ca la restaurant.sper sa ierti intarzierea,fii si tu mai ingaduitoareacum reusesc sascriu ca l-am"plasat" pe Nikolai in Fisher-swingul fetelor la inceput am crezut ca dupa ce am dat o caruta de bani -ma rog,vreo 200 euroi-am aruncat banii pe geam ca si asa e urat de numai..tipa al mic ca din gura de sarpe..acum s-a obisnuit doarme butuc,mai apuc si eu sa fac o cafea.

in rest totul ok la pediatru,astia cica totu-i average,sper ca nu, eu tot cred ca Nikolai e cel mai specialpentru mine bineinteles..am un pediatru o figura,cica nu-s in club,nu la-m sunat deloc pana acum..sper sa o tin tot asa.

va las,intru la pregatire cina sunt in intarziere,ah si am comandat o carte pe net,astept de vreo 3 sapt sa vina e scrisa de un pediatru sa vedem ce rezultate obtinem dupa citire..

pupici la toata gasca,va admir ca scrieti zinic.sapt viitoare incerc sa imi fac si eu programare sa mai "fixez" cate ceva pe ici pecolo dupa sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Nicolica..hai ca mi-a placut chestia co kko..esti o figura,sper sa mearga..

Eumada,Micamultumim de mii de ori!!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

THEEA imi pare bine ca printesa si_a revenit,sa ii dea DUMNEZEU multa sanatate si fericire si voua la fel


monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

MQQM, Alinutza ,bebeii vostri vomita dupa fiecare masa?Si cat?de 2 zile si al meu vomita dupa fiecare alaptat(doar seara si noaptea nu),si aproape de fiecare data iese si laptic digerat....Ii scimb hainele intr-o veselie...Incerc sa vorbesc maine/poimaine si cu pediatra,sa vedem ce ziceLi s-a facut ecografie sau altfel de investigatie pt. a li se pune diagnosticul?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna seara la mamicutze!!!
Ne-am intors si noi din delta,prima excursie a lui bebe,unde s-a comportat exemplar,papa si somn.Ia trecut si raceala care o facuse de la aerul conditionat din avion,am fost cu el la pediatra nepoteluilui meu si mi-a dat un tratament homeopat foarte bun,drept dovada bebe e bine acum ,multumesc lui D-zeu.
Bebicii vostri nu se sperie prin somn,nu tresar?Al meu cam tresare in somn si mi-a dat sa-i dau calciu 10 zile.Acum astepam cu nerabdare botezul de sambata,ma bucur ca e vremea buna,sa nu raceasca din nou.
Cornelia e buna ideea cu intalnirea in parc,chiar m-as bucura sa ne cunoastem,noi mai stam in tara pana pe 6 octombrie,poate reusim sa ne intalnim pana atunci.

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Theea,off,prin ce ati trecut!E minunat ca sunteti bine acum!Fetita verisoarei mele(din Budapesta)a avut acelasi diagnostic si a fost operata imediat dupa ce s-a nacut....acum are aproape 3 anisori,si niciodata nu au avut nici un fel de probleme....Si felicitari ca nu ti-ai pierdut laptele si reusesti s-o alaptezi!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Am citit ieri in vreo 5 reprize si nici nu am avut timp sa raspunnd, sa vad ce imi mai aminte.
Patul l-am inclinat punand 2 caramizi sub picioarele lui, cum zicea si mQQm, pt ca Daria doarme in patul mare, daca nu, puneam la patutul ei tot asa, e ok, nu alunecam si imi e si mie mai comod sa o alaptez culcat, nush cum ajuta exact dar ma simt mai bine ridicata asa. Se vede cam ciudat dar macar pt o vreme asa o sa lasam, e ok.

mQQm, vad ca e produsul asta si pe aici, deci e exact Lactobacilus Reuteri cel important, credeam ca oricare e ok. Pediatrul te.a sfatuit sau ai citit tu? Asa ma gandeam si io ca daca nu gasesc iau eu, mai beam un fel de iaurt asa ala era probioticu pe care il stiam.

alinutza ti-a zis mQQm de linkul respectiv, ii dau dariei TRIVISOl la recomandarea medicului, luam io Omega 3 ca aveam din sarcina si urma sa vad cu probiotics astea, cam asta... si dupa vaccin am tinut.o la san vreo 2 zile mai mult, poate a si coincis ca ea a vrut dar am zis sa o "vaccinez" io mai mult

Ce am mai citit e ca de fapt bbeii au colici, gaze si refluz pt ca sist lor digestiv nu e matur, ceea ce stiam si noi, dar ca imaturitatea asta s-ar datora tocmai lipsei unor bacili deci e necesar sa ia biotics ca sa poata face fatza gazelor colicior si refluxului.
Era recomandat si in sarcina dar nu am stiut, bine ca tu ai luat din cauza antibioticilor.



Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput