LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(333)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Asa, gata sedinta asta. Acuma munca, dar dupa forum.

Maia, Nathan si Tudor sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si voinici!

Urmy, sa va traiasca puiul, sa aiba numai bucuri isi noroc!

Sabina, ma bucur ca Sofia se bucura de scoala, Alex inca zice ca ea nu vrea sa mearga. Deci nu ma astept la atata entuziasm. Cum e invatatoarea? Fusesi la sedinta? Hai nu fii misterioasa ca Gabitza. Gheo e ok? Ce mai face? Cat despre gradi, stii ca am cu totul alta parere decat tine, dar nu o mai expun ca stiu ca nu am nici o sansa sa te conving. Aaa, si cand ai timp as vrea sa vorbesc cu tine despre achizitiile si transportul de la Ikea.

Ana, voiam sa te intreb demult cum te descurci tu cu copiii si care e relatia intre ei. Eu sincera sa fiu sunt depasita. Bataile s-au mai redus, nu e atata agresiune fizica, insa sunt mereu tipete. Fiecare doreste jucaria celuilalt, moment in care acel celalalt o si revendica. Chiar si joaca impreuna presupune alergari si inghiontiri si tipete, ceea ce ar fi ok daca nu ar iesi mereu accidentati. In plus nu stiu cum sa fac sa fiu impartiala. Uneori are dreptate Alex dar Andrei face circul cel mai mare. Uneori are dreptate el, insa Alex e foarte geloasa si sufera daca ii fac observatie ei. In plus am tendinta sa fac apel la ea sa fie linistita pentru ca macar ea intelege. Sunt intr o faza in care ma simt nepriceputa si ineficienta ca mama si ma gandeam ca poate aveti voi vreo cale mai buna.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi! Multa sanatate si tot ce va doriti! Succes in toate! Si mult mult noroc!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

O zi buna si usoara sa aveti si copilasilor o zi de gradi frumoasa si vesela!

Pupici!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La multi ani Maia, Tudor Cristian si Nathan Sa fiti sanatosi, sa cresteti marisi frumosi , sa va bucurati parintii.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, ai mare dreptate, baza materiala e importanta, dar nimic mai important decat personalul. Ca in orice servicii de altfel. Ceea ce am mai constatat eu este ca nu e suficient sa fie ok educatoarea. Trebuie sa fie ok si celelalte educatoare (vezi scena de ieri de la masa, plus faptul ca ele supravegheaza copiii impreuna la activitatile comune), si mai ales ingrijitoarele care nu au nici pregatire in acest sens. Noi la acest ultim capitol am tot avut probleme. Managementul este chiar ok la noi, este chiar patronul. Eu am fost tare multumita cat s-a ocupat el. Insa a trecut printr un divort, a avut o periada grea si o cam luase razna treaba pe acolo. Din vara trecuta e din nou la datorie si s-a vazut.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Neata

Sar'na de cafea Sabina.
Aseara am ajuns la 10 acasa si n-am mai apucat sa citesc. S-a discutat intens vad despre gradi. Va spun si eu parerea mai tarziu, dupa ce-mi rezolv urgentele la servici.

Rox, sanatate Alexandrei. Sper ca Adrei e bine.

Ana, am vazut ca intrebai de scoala de dans. Uite, noi am primit la gradi un pliant, si il vom duce pe Alex de luni la dans. Avantajul este ca e la noi in zona...
www.alessiadance.ro/" target="_blank">Aici gasesti toate informatiile!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Sabina, sa stii ca si Miruna e emotiva. Ea a avut emotii si duminica inainte de prima zi de gradi. Dar ce ma sperie pe mine cel mai tare legat de scoala e faptul ca se descurajeaza foarte usor daca e criticata. Tactul e foarte important pentru ea. Pana acum educatoarele ghicit-o cat de cat si au reusit in mare sa o sustina si sa puna problema intr-un mod constructiv pentru ea cand greseste. Dar nu stiu ce o fi la scoala... Ma bucur tare ca Sofia merge cu drag la scoala. E foarte important sa prinda drag de scoala si mai ales de invatatoare.

Rox, si eu sunt cam in aceeasi ceata si incertitudine legat de cum sa procedez cu conflictele dintre ei. Si la noi s-au rarit atacurile fizice, incontro-urile fiind mai mult legate de jucarii. De obicei Miruna cedeaza (bodoganind, evident), dar acumuleaza destul de multe frustrari. Si eu am tendinta de a o tempera pe ea, bazandu-ma pe faptul ca intelege. Acum cat e cald e mai bine pentru ca ies mult afara si-si gasesc ocupatii, dar mi-e groaza cand or incepe ploile si vremea urata. Afara Miruna se joaca cu copiii de varsta ei si Vlad cu cei mai mici si nu se prea ciocnesc. Cel putin pana acum nu s-a prea lasat cu accidente la noi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Neata

Sar'na de cafea Sabina.
Aseara am ajuns la 10 acasa si n-am mai apucat sa citesc. S-a discutat intens vad despre gradi. Va spun si eu parerea mai tarziu, dupa ce-mi rezolv urgentele la servici.

Rox, sanatate Alexandrei. Sper ca Adrei e bine.

Ana, am vazut ca intrebai de scoala de dans. Uite, noi am primit la gradi un pliant, si il vom duce pe Alex de luni la dans. Avantajul este ca e la noi in zona...
www.alessiadance.ro/" target="_blank">Aici gasesti toate informatiile!

Alina,

Multumesc mult! Unde il duceti pe Alex? La Sfantul Andrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Ana, voiam sa te intreb demult cum te descurci tu cu copiii si care e relatia intre ei. Eu sincera sa fiu sunt depasita. Bataile s-au mai redus, nu e atata agresiune fizica, insa sunt mereu tipete. Fiecare doreste jucaria celuilalt, moment in care acel celalalt o si revendica. Chiar si joaca impreuna presupune alergari si inghiontiri si tipete, ceea ce ar fi ok daca nu ar iesi mereu accidentati. In plus nu stiu cum sa fac sa fiu impartiala. Uneori are dreptate Alex dar Andrei face circul cel mai mare. Uneori are dreptate el, insa Alex e foarte geloasa si sufera daca ii fac observatie ei. In plus am tendinta sa fac apel la ea sa fie linistita pentru ca macar ea intelege. Sunt intr o faza in care ma simt nepriceputa si ineficienta ca mama si ma gandeam ca poate aveti voi vreo cale mai buna.

Rox , mamica

Daca vei gasi vreo reteta, te-as ruga sa mi-o impartasesti si mie!
Prin postarea ta mi-am vazut odraslele....

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Multumim de urari!
Va servim cu suc de fructe si o bucatica de tort

de (6,5 ani) si (1,5 an)

Mergi la inceput