King of Pop Michael Jackson (11)
Raspunsuri - Pagina 9
purple_blue spune:
Stai sa imi revin de bucurie...parca eram izolata de lume, cum era tot blocat. Saraca Mirela are de lucru cu noi.
"You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after"
motanik spune:
fetelor, ma apuc imediat de treaba cu subiectele noi, intre timp pana separ si postez scrieti aici.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
danat spune:
Yessss Cici, ce ma bucur!!!
Mirela multumiri nenumarate!!!!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
purple_blue spune:
Asadar,
azi dimineata, in disperare de cauza, si dorind sa gasesc si o rezolvare, daca tot am evidentiat o problema, am facut urmatorul lucru:
am inregistrat un forum gratuit, cu adresa
www.mjtribut.forumotion.com" target="_blank">http://www.mjtribut.forumotion.com
Are foarte multe optiuni (introducere link-uri youtube, etc), si acolo ne-am putea organiza mai bine, fara sa dam batai de cap Mirelei sau altora.
Ca sa nu pierdem ce e aici, putem pune acolo link-uri catre subiectele de aici. (Aici dupa cat timp se sterg capitolele incheiate?) Sau, varianta de munca titanica, sa le copiem de aici, acolo pe subiecte. Asta pare 99% imposibil.
Imi pare rau ca am facut asta in acelasi timp in care Mirela se muncea sa ne deschida subforum. Nu am vrut sa incurc pe nimeni.
Daca vreti sa intrati pe adresa sa vedeti cum se prezinta.
Si, cel mai important, poate asa vom reusi sa adunam mai multi fani in clubul nostru.
Cum spunea si Alexia, deocamdata probabil ca nu avem nevoie de moderatori acolo. Doar suntem niste doamne civilizate si organizate (asta am zis eu)
Astept parerea voastra
FanClubMJ spune:
Purple, deja avem subforum, plus subiecte dedicate aici. In plus, sper sa nu ne pierdem, sa se mute unele dintre noi acolo si altele sa ramana aici. daca avem aici tot ce ne trebuie, cred ca ar trebui sa ramanem unde ne-am si gasit de altfel, mai cu seama ca Mirela a facut tot posibilul sa ne indeplineasca dorintele.
Sper sa nu te superi, eu raman aici.
motanik
purple_blue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui FanClubMJ Purple, deja avem subforum, plus subiecte dedicate aici. |
Da, tocmai de asta v-am cerut parerea, daca sa il sterg sau nu. Ca singura, nu am ce sa fac cu el. Cand l-am facut nu am stiut ca vom avea subforum. Mi se parea aproape imposibil sa ne accepte asa o cerere.
Sa nu intelegeti ca m-am bagat peste cineva sau eu stiu ce.
Am facut asta din dorinta de a avea in continuare un loc de discutii mai organizate, si de a ne relaxa cand e nevoie .
Imi pare rau ca s-a inteles cu totul altceva. Chair nu mi-a trecut prin cap sa creez o problema sau o despartire. Ghinionul meu daca s-a inteles asta si dintr-o intentie buna, m-am ales cu altceva...
FanClubMJ spune:
Da, sterge, ramanem aici
Sorry ca postez pe asta dar am intrat in priza, ia uitati ce organizate suntem! Click pe forum.
danat spune:
Purple eu una sunt de parere sa raminem aici! Nu te supara, dar aici "ne-am gasit" intru dragoste de Michael, hai sa ne continuam traiul aici.
In plus, multe dintre noi intra de ani de zile pe DC, deci oricum il accesam si pt alte subiecte si ne e drag si familiar.
Sper sa fie cat mai multa lume de acord!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
FanClubMJ spune:
Nu te supara, te rog, asta e ultimul lucru pe care il vreau, vreau sa ramane toate mai ales ca acum avem loc de desfasurare (desi acum sper sa nu ne pierdem printre subiecte).