Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (166)
Raspunsuri - Pagina 4
laureta spune:
bitza asa face Inisa de la tzantzari, chiar si bube mai mari. I trec cu Fenistil gel si Zyrtec
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
tzitziri spune:
Andreea_and, acum mi-am adus aminte:multumesc de sugestia cu antemergatorul- masuta de joaca.Uitasem ca merge si asa.O sa incerc ca altfel daca e singurel si-o ia in freza...
ratonelu,tu asa dinamica si optimista esti de fel?Ca eu nu pun in discutie sa nu dorm noaptea ca as fi o leguma a doua zi....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
ratonelu spune:
oana, nu sunt dinamica ,...sunt ffffff agitata, repezita si ratutita!
si eu ma simt f obosita...mai ales seara...sunt nervoasa...etc....dar dim imi revin; ma ajuta mutl si vremea- eu iubesc caldura, vara etc.
iarna mi se mai duc la fund corabiile.
sa stii ca si eu disper repede etc...dar asta pt ca sunt f impulsiva....imi trece repede.
eu tot cred ca ma simt bine pt ca mi s-a obisnuit organismul cu ritmul asta.
eu am dat cu fenistil gel si nimic.am acasa un tub...daca ne-am intalni, ti l-as da.
cristina...sunt ofticoasa.
bitza2008 spune:
Nikolici notat...merg sa cumpar!Sunt invidioasa pe voi,tot numai o vacanta! Trai pe vatrai!!Acum unde mergeti?
Laureta Zyrtec am,ma duc sa citesc prospectul sa vad cat sa-i dau.
Pentru serile la mare e bun sa-l ung cu OFF??Ati folosit?
Carla parca ma descrii pe mine agitata si impulsiva daca eram in Bucuresti,salvam niste bani! Vine vacanta cu trenul de Franta!!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
anca81 spune:
Nausica, multumesc pentru raspuns
Bitza, este ceva dispozitiv cu ultrasunete impotriva tantarilor la Chicco, gama Zanza No. Au si portabil cu baterii si de bagat in priza. Uite www.bebecurier.ro/cauta.php?cauta=zanza no&cat=-1&x=13&y=23" target="_blank">aici
Anca & Carla (13.08.2008)
c.valy spune:
O intrebare care nu are legatura cu copii nostri dar sa incerc(poate nu ma injurati prea tare),am nunta saptamana viitoare(cunun)am o rochita adica 2 si la una mai strampa nitel se vede burtaca am ramas cu ea dupa nastere(cu atata tot am ramas),sunt burtiere care nu se vad,urat pe dedesubt?ca am cautat pe net si mare lucru nu am gasit...ma bate gandul la una din aia de la reclame tv dar oare o fi buna de ceva sau...?,ca deja intru in criza de timp
Luca-22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic
piolica spune:
am dat si eu comanda la antemergator, maine ar trebui sa ajunga din ce zic astia pe amazon, abia astept.
cit despre playballs, hmmm, aici sint tare scumpe, o sa ma uit in hypermarketuri ca pe amazon sint peste 30 de euro.
babymom, vad ca fetele ti-au dat o gramada de idei super interesante, eu ma gindeam ca ar fi bine sa abordezi putin si rolul tatalui in asteptarea / cresterea copilului. Din pacate ei sint foarte mult tinuti in umbra si asta ma refer la diverse materiale media si nu la mamici, asa ca poate ar fi o idee buna sa spargi tu gheata.
Sint multi tatici care nu stiu ce sa faca cind bebe e acasa, cum sa-si ajute consoarta, ce trebuie sa faca si ce nu, idei simple si nu polologhii interminabile. Sper sa-ti fi fost de folos.
Mamica fericita de bebelina Elsa
anca81 spune:
Alta zi, alta dilema
Mi se termina laptele, oare sa-i mai iau o cutie pentru 6-12 luni sau pot trece pe Junior. Tinand cont ca saptamana viitoare
dyanira spune:
Anca eu zic ca poti trece pe JuniorDoar ca banuiesc ca trecerea se face treptat, asa ca iti trebuie si nr 2 sa combini.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
anca81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Anca eu zic ca poti trece pe JuniorDoar ca banuiesc ca trecerea se face treptat, asa ca iti trebuie si nr 2 sa combini. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Da, ai dreptate . Oare ce s-a intamplat cu neuronul meu de se misca atat de greu