Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 4
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xerxe2005 CarlaV, cum doarme Larisa? |
cu ochii inchisi, cred................
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
musso17 spune:
vivela,distractie placuta..acum ploua,nu ca dimineata dar picura..am auzit ca maine iese soarele...deci,mergi pe cea de soare...
azi,de ex eu n-as iesi in oras,cred ca toti turistii au plecat din statiune si bantuie peste tot..pentru noi care nu suntem obisnuiti cu aglomeratia,vara e calvar.
mychydutza spune:
alina.a, ce faci? azi esti la servici????????
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
xerxe2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
cu ochii inchisi, cred................ *"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"* |
...sa stii ca Razvan doarme de mititel cu ochii intredeschisi.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
greierash spune:
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos. Pentru cei care il vor petrece la mare sa aveti vreme buna!
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
oanamada spune:
Ma mai primiti si pe mine?
Bine v-am gasit! Va pup pe toate!
Incep in forta!
Antonu te-am ocolit, din septembrie nu o sa scapi de mine..am avut un program absolut infernal cu vizionari si peripetii, am invatat deja Bruxellul pe dinafara de cat m-am fatait in sus si in jos. La shopping m-am dus doar de doua ori cate o ora pe rue neuve, cand ma intorceam de la vizionari...ca sotul lucreaza la doi pasi si mi-era lene sa ma mai duc pana acasa cu metroul asa ca m-am oprit la shopping pana a terminat el treaba. Una peste alta mi s-a confirmat inchirierea unui apartament exact ieri, inainte de plecare (cand eram deja disperata, frustrata si nervoasa ca am pierdut timpul degeaba). Apartamentul il vazusem exact a doua zi dupa ce am ajuns acolo (chiriasul s-a certat cu prietena si s-a decis sa se mute ca nu mai are de ce sa stea in 3 camere singur). Chiriasul daduse anuntul pe intranetul comisiei...dar noi am facut greseala sa-l presam si sa-i spunem ca vrem sa ne mutam repede drept care el s-a cam jucat cu noi si ne-a zis ca proprietarul este deja in negocieri cu cineva si noi suntem optiunea 2. Asta pana marti seara cand m-am enervat si l-am pus pe al meu sot sa-l sune si sa-i spuna ca suntem dispusi sa asteptam pana la 1 septembrie, dar nu mai mult de atat. rezultatele au aparut imediat. A doua zi a sunat sa ne intrebe din nou daca este ok pentru noi 1 septembrie si ieri l-a sunat proprietarul pe sot sa-i zica ca azi ii trimite draftul de contract pe mail. Pana nu stiu ca e semnat contractul ala nu ma linistesc pentru ca am vazut cat de neseriosi sunt....nu credeam sa gasesc servicii mai "varza" decat la noi, dar le-am gasit . Ca sa-ti faci o idee, apartamentul este aproape de metroul Tomberg, in cartierul ala misto si linistit cu strazile Slegers, Val d'or.E la parter, 3 camere (2 dormitoare), garaj si o curte privata de 25 de metri patrati din care 10 terasa si 10 gazon...e super ok ca bani pentru ce am vazut eu pe acolo si sunt super multumita pentru ca mie una mi-a placut enorm cartierul, e aproape de parcuri si e foarte linistit
Oaana, Georgi ca sa va zic...mi-a fost ingrozitor de greu fara Catinca...de vreo 2 ori am vrut sa sun sa-mi rezerv bilet sa vin acasa ca nu mai puteam de dorul ei...ea in schimb...n-a avut absolut nimic.I-a calarit pe bunici cu forta si avant. Azi dimineata cand m-a vazut a inceput sa topaie in pat si sa strige "a venit mamica!" si nu stia daca sa sara la mine in brate sau sa-mi povesteasca tot ce-i trecea ei prin cap in momentul ala. Foarte schimbata nu mi se pare doar ca vorbeste mult mai bine, face pisu numai la wc (mai avem de rezolvat cu kk) si este mult mai inalta!
Despre Bruxelles:
Ce ador acolo:
- relaxarea oamenilor si faptul ca sunt tot timpul zambitori (ce m-a socat cel mai tare a fost ieri cand m-a prins o torentiala pe la pranz si desi aveam umbrela...m-am udat pe blugi pana la genunchi si adidasii imi pluteau in apa...eu injuram printre dinti...iar doamnele de Bruxelles umblau prin ploaie fara umbrela, ude fleasca si cu zambetul pe buze!)
- felul in care se circula cu masina- imi va fi foarte greu sa ma reobisnuiesc cu "peisajul" nostru...chiar si dupa atat de putin timp petrecut acolo! Oamenii aia nu prea stiu sa foloseasca claxonul, nu te injura nimeni, poti sa treci ca boul/vaca pe mijlocul drumului ca ei se opresc si te lasa, nu-ti taie nimeni fata, te bagi in orice fel de intersectie oricat de aglomerata ar fi pentru ca te lasa...trecerea de pietoni este sfanta etc, etc....in vecii vecilor nu va fi asa in Romanika.
- este un oras parc...frateeee, acolo chiar respiri aer...totul este verde, sunte zeci si sute de parcuri, sunt maniaci cu verdeata, cu florile, cu copacii, cu spatiile verzi. Evident, au si ei betoanele lor...dar in majoritatea cartierelor este foarte, foarte frumos...zici ca esti in padure!
Ce nu-mi place deloc:
- e scump...scumpa rau mancarea, scumpe rau tigarile (4,75 euro un pachet)...scump totul mai putin articolele de puericultura (am vazut carutul pe care l-a avut Catinca cu landou, sport si scaun de masina la 70euro si eu am dat aici pe el 14 milioane)
- vremea este ciudata rau- in primele 3 zile mi-a fost rau de-mi venea sa ma intind pe jos...variatiile de temperatura sunt si ele super ciudate...acum e soare si mori de cald...doua minute mai tarziu intra soarele in nori si trebuie sa-ti pui geaca. Acum pleci si este soare ..pana la coltul strazii incepe ploaia si te face fleasca. Ei in mod cert sunt obisnuiti: eu eram cu geaca de piele, tricou si o bluza subtire cu maneca lunga, in adidasi si cu sosete si simteam ca-mi este racoare si cucoanele umblau in maiou, in papuci de vara si, in cel mai bun caz, un parpalac de ploaie peste....e ciudat rau sa le vezi in papuci si cu parpalac....ma uitam la copilasii aia cum umblau in bluzite in bretele si pantaloni scurti si ma simteam ca mama- mare cu geaca de piele pe mine....da de...probabil, dupa o vreme, te obisnuiesti.
- Ultimul lucru care nu-mi place...acolo mori de sete, mori fara tigari etc, etc...in majoritatea cartierelor spalatele, sa le zicem rezidentiale nu exista magazinase din astea mici (dughene) din care sa-ti iei una alta...m-am dus intr-o zi intr-un cartier foarte, foarte misto, super rezidential, ceva gen Primaverii...sa mor de sete si alta nu! Pana la urma am dat de o bombonerie si nenea ala s-a milostivit de mine si mi-a vandut o cutie de cola diet (bleahhh) cu un euro (ei la vanzare nu aveau bauturi...cola era pentru personalul angajat, dar omul mi-a zis clar ca pe o raza de 800 de metri nu aveam de unde sa-mi iau nimic!). Din punctul asta de vedere se pare ca cel mai misto este pe langa zonele cu multi arabi, marocani..care au o multime de buticuri din astea cu de toate si care sunt si deschise pana tarziu (ca la ei se inchid mai toate la ora 18)...dar acolo nu este recomandat sa locuiesti....asa ca nu poti sa le ai pe toate. Oricum, exista supermarketuri in fiecare cartier (ceva gen Mega Image)...dar de' romanu' din mine care uita mereu ba sa ia tigari, ba paiine, ba aia, ba ailalta...va suferi profund din aceasta cauza!
Hai ca am scris romane....o sa revin...dupa ce citesc si eu din urma sa vad ce ati mai facut!
Am vazut ca a revenit alina.a pe care o pup mult si ii urez recuperare rapida din toate punctele de vedere...
Oana siCati mica (1 an si 9 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
musso17 spune:
oau oanamada,m-am delectat la prpriu cu povestirea,mi s-a facut pielea gainii si recunosc ca m-a incercat un pic invidia,mi-asdori sa plecam si noi,poate nu stiu ce spun,dar...oricum,imi pari entuziasmata,asa in mare.. si asta va ajuta la obisnuirea ta acolo,apoi o ai si pe anto care o sa te ajute cu informatii..eu zic ca-i super.o sa intru si pe blog,poate povestesti main mult.
Timi07 spune:
La multi ani Eric!
Alina
Cristina ce party fain ati avut de Ingrid ce sa mai zic....la fel de frumoasa ca intotdeauna.
Sophie cred ca isi va serba ziua la cresa cu colegii ei, mami duce tortulet si fetele se ocupa de restul sau poate mergem int-o excursie cu vaporasul prin Dub. sau la zoo.
Mychy noi suntem ok, mezina e la cura de slabire, ii e teama ca o sa aibe burta la duminica la botez...fetele astea... Are zile cand mananca bine si altele cand tot alerg cu tzatza dupa ea si nimic, doar imi pierd vremea. Ce fain ca mergi la Vatra, sper sa reusesti sa ne scrii si sa ne trimiti poze cu Andrei (mai ales cu el, sa vedem si noi ochi frumosi nergri)
Eu am trecut prin a 3-a mastita, din fericire nu asa de nasol ca prima data dar cumulat cu alte cele ne-a dus la decizia de-a renunta la vizita in Ro anul asta :(
Sophie si duminica trecuta s-a comportat la biserica de parca era la concert. Dupa fiecare cantare ea striga "ieiiiiiii", batea din palme si apoi zicea tzopaind "more,mami more" Asa ca nu stiu ce-o face la botez, poate o boteaza si ea pe preoteasa nu doar preoteasa pe Saya.
Azi dupa un secol i-am facut linte cu radacinoase si dupa fiecare gura imi zicea "I like it mami" in schimb mango n-a vrut sa pape (dupa care e topita deobicei), ii place salata de rosii cu ceapa rosie ceea ce ma surprinde, nu atat ca-i plac rosiile ci ceapa cruda chiar daca e in cantitate foarte mica.
Saptamana trecuta am lasat-o sa muste dintr-o cioco neagra si nu-i venea sa creada, inainte de-a musca se tot apropia cu gurita de ea si se uita intrebator la mine ceva de genul "mami tu vorbesti serios?" a luat o gurita mica si-a zis ca nu-i place dupa care s-a razgandit si a mai vrut.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Oanamada bine-ai revenit. Na si tu...cauti apa in Brux, bere trebuia sa bei. Of belgienii astia, din cauza lor am inceput sa beau bere chia daca din an in Paste si sa mananc cioco neagra. Chiar ma gandeam ca pana la sf povestirii ne spui ce bere preferi
La Dub tigarile sunt cam 6-7 euro asa ca se poate si mai rau
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
cristina26 spune:
Ioana Camelia - 3 iulie,
Denis - 4 iulie,
Andrei Robert - 5 iulie,
Lorina Maria - 5 iulie,
Alexandra - 5 iulie,
Miruna Andreea - 5 iulie,
Olga Cristiana - 5 iulie,
Denis Mironel - 5 iulie,
Luca Serban - 6 iulie,
Sabina - 7 iulie,
Timea Larisa - 8 iulie,