King of Pop Michael Jackson

Raspunsuri - Pagina 115

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Marami, Ainex
Nu stiu cum vi se pare voua cand auziti o melodie noua de la Michael dar mie imi da un sentiment tare fain, o confirmare pt sufletul meu ca el inca e undeva...
Si legat de melodie, suna destul de diferit, nu am putut s-o aseman cu nimic, spre deosebire de altele care mai aduc un pic una cu alta.
Multumesc Marami ca ai adus-o la suprafata! Si te mai astept!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Billie_Jean spune:

Ce mult ma bucur cand vad atat de multi oameni care il iubesc pe Michael! Eu in fiecare zi ascult , mereu MJ, am ajuns dependenta; daca nu ascult vreo melodie de-a lui MJ ma simt ca si cum n-as fi mancat nimic de zile intregi... Eu sunt o adolescenta care implineste 18 ani pe 9 septembrie ( ehe,sunt in aceeasi zodie ca si Michael!!!!!) si, spre satisfactia mea, mi-am "convertit" familia la fenomenul MJ si tuturor le pare rau ca nu l-au apreciat mai devreme... Dar ma rog, nu cred ca sunt singurii; o asa dulceata de om, cu un suflet atat de bun este o pierdere pentru toti, caci nu am pierdut numai un mare artist, ci si un om cu coloana vertebrala, inocent, care a iubit oamenii si a cersit iubire....Nu mai scriu ca iar plang si nu cred ca asta vrea MJ;el vrea sa-l simtim viu prin muzica lui si nu sa fim tristi, dar este imposibil.

Pun si eu o intrebare: de cate ori vedeti sau cititi stiri stupide si rautacioase despre MJ, nu va vine un nod in gat si va doare? Pe mine, da, si asta ma face sa-l inteleg pe Michael, care a trebuit sa suporte toata corvoada mediatica ani zile. Daca mie mi se pare o povara imposibila, daramite lui care a fost direct implicat? Nu-mi explic cum a putut suporta...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui marami

Buna dimineata, Michael!
Buna dimineata fani!
M-am trezit de la ora 4 cu MJ in in minte, in urechi, in suflet pentru ca nu ati ales melodia zilei, cu riscul de a fi nesuferita ca aleg din nou iata melodia zilei, eu mor incet- incet ...ma duc sa fac o cafea, pentru mine, pentru voi, pentru el, poate voi reusi sa gandesc coerent, nu ca mi s-ar intampla des asta



Feels like a fire that burns in my heart
Every single moment that we spend apart
I need you around for every day to start
I haven’t left you alone

SOMETHING ABOUT YOU, starin' in your eyes
And everything I’m looking for I seem to find
All this time away is killing me inside
I need your love in my life

I wanna spend time till it ends
I wanna fall with you again
Like we did when we first met
I wanna fall with you again

We fought in a battle, but nobody won
Left ourselves a mountain to be overcome
You can’t run away, the past is said and done
I need us to carry on

I wanna spend time till it ends
I wanna fall with you again
Like we did when we first met
I wanna fall with you again

You’ll try everything
You never thought it before
When you live, when you love, and you give them your all
You can always give up some more

BABY nothing means anything
Unless you’re here TO SHARE with me
I can breathe, I can bleed, I can die in my sleep
Cause you’re always there in my dreams

I wanna spend time till it ends
I wanna fall with you again
Like we did when we first met
I wanna fall with you again

I wanna spend time till it ends
I wanna fall with you again
Like we did when we first met
I wanna fall with you again

All that I find here in my heart
Thïs could be a great song



www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.



Superba si aceasta melodie,MARAMI...nu o stiam,dar e altfel decat celelalte,stau si o ascult si ma gandesc oare la cine,la ce s-o fi gandit Michael cand a facut-o?




"Before you judge me, try hard to love me."MJ


Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Da. Putem compara de exemplu cat ne afecteaza cand cineva inventeaza lucruri despre noi. Prieteni, vecini, oameni de bine . Chiar daca nu ne afecteaza viata personala sau cariera tot nu te simti bine sa stii ca ai vrut sa faci un lucru bun si cineva nu a putut decat sa il intoarca invers in fata celorlalti.
Nici nu pot sa imi imaginez cat de mult l-a afectat sa stie ca pentru orice a facut s-a gasit cineva sa scrie o stire de senzatie negativa. Sa fie tradat de apropiati, si totusi sa mai aiba incredere in oameni. Dar, totusi cred ca putini ar fi putut sa faca bine in continuare, sa iubeasca oamenii si sa vrea sa faca lumea un loc mai bun.
Asta ma doare cel mai tare. Ca pentru fiecare vorba buna a lui, sincera...s-au gasit 10 vorbe urate de catre ziaristii de senzatie. Parca cu cat a fost mai bun, cu atat viezurii l-au atacat mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor-care-ne-intelegem-unele-pe-altele-in-iubirea-noastra-pentru-Michael!
Astazi sotul meu, cand fredonam o parte din "Stranger in Moscow", mi-a zis ca sunt ...dusa Cica asta e deja boala. Yeah, right

Marami foaaarte interesanta melodia propusa de tine! Nu o mai auzisem si mi se pare mai altfel, mai spre balada.

Ma intreb, oare atunci cand Michael compunea versuri din acestea adresate (teoretic) unei femei, la cine se gandea? Ca nu poti crea ceva fara o sursa de inspiratie, asta mi-e clar!
M-as bucura sa fi fost in viata lui femei care sa-i fi inspirat ceva atit de dulce si adinc, si sa fi trait si el bucuriile firesti ale oricarui barbat

Billie Jean tu esti o dovada clara ca opera lui Michael nu va apune nicicand! Sper ca tot mai multi tineri sa ii descopere muzica si sa devina fani!

Motanik si eu ma simt mai bine cand stiu ca suntem mai multe, chit ca cei din jur ne mai catalogheaza ca "scapate pe campie"







Dana mama lu' Radu Stefan




Hobby

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Din pacate, desi am sperat sa nu fie asa si acel medic sa-i fi fost prieten, s-ar parea ca tot banii au fost la mijloc. Nu se poate ca si ultimul om de linga el sa fi fost minat tot de dorinta de a face bani de pe urma lui MJ. Informatii www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5gB0_UViXULFRzeNkwot1vZ1qQNqg" target="_blank">aici.

Si www.chicagotribune.com/entertainment/chi-tc-nw-guardians-0731-0801aug02,0,4771516.story" target="_blank">asta e un articol interesant, ca toti avem copii si e bine sa stim cine se va ocupa de ei daca ni se intimpla ceva. Imi place de Debbie ca e pur si simplu pornita pe acea parte a presei care scormoneste dupa stiri senzationale. A dfat in judecata o jurnalista care a scris ca a acceptat bani de la mama lui MJ ca sa renunte la custodia copiilor, acum pur si simplu a spus ca va chema politia daca va fi hartuita ea sau copiii. Acestia au fost incredintati mamei, care ii va creste cu ajutoprul fiicelor probabil, Janet si Rebbie, iar mama naturala are drept de vizita si vrea sa recurga la ajutorul unui specialist care sa-i ajute pe copii sa o integreze in viata lor. Mi se pare de bun simt si hotarirea judecatoreasca si intelegerea lor ca femei, ca pe baza asta a fost luat hotarirea. Orice copil are nevoie sa-si cunoasca mama, chiar daca nu il creste ea.

Am mai citit despre Prince ca a preluat conducerea case, ca si inainte tot el conducea, sint angajati care la inceput li se parea ciudat sa primeasca dispozitii de la un copil sau sa fie angajati de copii, dar pina la urma, vazind ca totul merge bine si Prince este destul de matur ca sa o faca, l-au luat ca pe un angajator si intre el si MJ nu exista nici o diferenta cind dadeau dispozitii.

Nu mai stiu unde am citit despre casa incalzita, exista un articol, dar nu-l gasesc, in Mirror.uk cred ca scria. Angajatii spuneau ca era foarte cald in casa pentru ca lui Michael ii era mereu foarte frig (m-am intristat cind am citit si apoi am gasit un articol in care se spunea ca acest propofol da senzatia aceasta de foarte frig, ca cei care se trezesc dupa anestezie au aceeasi senzatie si sint injectati o singura data doar... Acesti angajati spuneau ca in casa sau in camerele in care statea MJ conditiile deveneau insuportabile pentru ceilalti oameni, dar toti faceau asa pentru ca isi doreau sa-l vada pe MJ multumit. A avut totusi si angajati care i-au fost devotati, multi dintre ei erau alesi pe acest considerent si se renunta la ei cind nu mai erau asa.

Citesc si revin cu comentarii, daca ma lasa maimuticile, ca iar sint singura cu ele...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Melodia zilei suna altfel pentru ca nu cred ca e compusa de el, am cautat sa aflu cine a compus-o, dar nu am reusit, poate gasiti voi. Oricum, o cinta si:



La fel suna si A Place with No Name, dar si asta e preluata de la trupa America, numai ca titlul difera, si interpretarea bineinteles.



Mie imi place mult de tot si interpretarea celor de la America, merita ascultata, sincera sa fiu eu nu-i stiam pina cind nu a fost lansat cintecul nou al lui Michael, dar acum ii ascult, chiar cinta bine, chiar daca este alt stil:



Si uite asa, mai face MJ o fapta buna, ca si cu acel baiat, Shaheen Jafargholi, care a cintat la ceremonie si caruia i s-au deschic acum caile ca unui adevarat talent ce este si asta pentru Michael l-a remarcat inainte de a muri si familia l-a invitat sa cinte la ceremonie - sper doar sa nu fie si el distrus ca MJ. Asta pentru ca tot vorbeam despre influentele lui MJ asupra muzicii si a dansului de acest gen.

Nu mai stiu daca v-am spus, dar eu il stiam de la Britain got talent 2009, a concurat cu Susan Boyle si si cu dansatorii aia superbi, ca tot vorbim despre Michael, dansatorul secolului.

Va pun linkurile, undele fele le stiu probabil, dar altele poate inca nu le-au vazut: www.youtube.com/watch?v=7-f9VbYzyps" target="_blank">Shaheen Jafargholi. Au cistigat dansatorii, fenomenali de altfel: www.youtube.com/watch?v=veKeX9H1rjg&feature=related" target="_blank">Diversity Dance Group sau www.youtube.com/watch?v=PtwVfJqBfms " target="_blank">aici.

Tot la emisiunea aceasta, a mai fost un dansator, tot copil, absolut fantastic: www.youtube.com/watch?v=5qbnlpyWajo" target="_blank">Aidan Davis sau www.youtube.com/watch?v=F8tgG80ZFlo&feature=related" target="_blank">aici.

Iar anul trecut si acum doi ani, a fost un altul, preferatul meu, care fusese invitat de MJ sa dea proba pentru concertele din Londra si abia astepta aceasta sansa, era visul lui sa danseze pe aceeasi scena cu MJ, ca si dansatorii care au dat probe, ati vazut filmuletele, ce emotionati erau. Pe baiatul de mai jos il ador pur si simplu, v-am spus ca-mi place dansul: www.youtube.com/watch?v=VhLYJXas2fQ&feature=related" target="_blank">George Sampson. Si tot el: www.youtube.com/watch?v=uFqqlkDWG8Y&feature=related" target="_blank">aici, www.youtube.com/watch?v=ESCiD3TO4kQ" target="_blank">aici si www.youtube.com/watch?v=BrmmBNIMS9o&feature=PlayList&p=B93FE2E9C8806F01&playnext=1&playnext_from=PL&index=71" target="_blank">aici.

Am incercat sa gasesc un filmulet in care dansa pe strada, inainte de a participa la Britain Got Talent... dansa superb pe o melodie de-a lui MJ, dar nu-l mai gasesc.

Scuzati de paranteza din afara subiectului, desi este si nu este in afara. Shaheen Jafargholi cinta superb o melodie de-a lui MJ si aduce mult la voce cu Michael mic, iar dansatorii sint oarecum discipolii lui MJ. Poate ca exagerez, dar pentru mine MJ este deschizatorul de drumuri pentru oricine danseaza pe acest gen de muzica si nu cred ca exagerez prea tare. Stiu ca e alt gen de dans, dar cred totusi ca MJ a avut o influenta asupra oricarui stil de dans din aceasta categorie. Si nu s-a apucat el de altele, ca sigur ar fi avut ce sa aduca nou (ca si Fred Astaire si Gene Kelly de altfel, daca ar fi dansat orice alt gen, l-ar fi imbunatatit si ar fi lasat o amprenta de nesters).

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Wauuuuuuuuu,NELIA,am ramas muta,superbi acesti copii...si eu iubesc dansul,nu mi-a venit sa cred ca baietelul acela de 11-12 ani poate dansa asa,ce talent!!!!SUPERB!!!




"Before you judge me, try hard to love me."MJ


Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am modificat un pic mesajele, ca erau link-urile prea mari si se latea pagina. Sper sa fie mai usor de citit acum. Si scuzati paranteza daca e prea lunga, dar mie imi place sa ma gindesc si asa la oamenii care influenteaza ceva in lumea asta, adica ma uit la discipoli si la urmele lasate de inaintasi in generatiile viitoare.

Billie Jean, !

Pe mine ma deranjeaza doar cind se sare calul cu nesimtire crasa si cind se scormoneste dupa mizerii, prezente de altfel in viata oricarui om de pe acest pamint, pentru ca se vind bine. Dar in rest, nu ma afecteaza nimic din ceea ce citesc, adica nu pe mine personal, vreau sa spun ca nu afecteaza imaginea lui MJ in mintea si in sufletul meu. Am mai spus cred, dar repet: stiu foarte bine cine a fost MJ si cine va ramine pentru cei care sint atinsi de muzica si dansul lor, stiu cine este pentru mine, stiu ce admir si respect la el si ce mi-ar fi placut sa fie altfel la viata lui... asa ca, sa curga cerneala, de asta e artist si celebru, ca sa se scrie despre el, si de bine si de rau, face parte din riscul meseriei, asa cum si noi avem riscurile noastre. Aia care se numest paparazzi, ei, aia, acea categorie de scorminitori prin rahat, ca sa ma exprim elegant, si improscarea presei cu el (daca ar avea macar vreun alt scop in afara de acela de a face bani, as mai inchide ochii, dar nu exista altul) ar trebui interzisi prin lege si arestati si judecati de fiecare data cind se incalca legile si barierile scrise sau nescrise, puse sau nepuse. Dar aici e vorba de bunul simt al fiecaruia, cind acesta lipseste... nimic nu se poate pune in locul lui.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Nelia suppppper baiatul care canta cu vocea aceea cristal, nu alta!
Si dansatorii mi-au placut mult, mai ales baieteii singurei, dar si grupul.




Dana mama lu' Radu Stefan




Hobby

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput