Parinti adoptivi in asteptare..

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

larissa- ai adoptat copil peste 7 ani?Poti sa ne dai detalii,te rog?.

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Nu simo, nu am adoptat, dar nici nu am incercat sa adopt un copil vreodata. Incerc sa adopt o fetita ce are cancer, asta acum. Nu stiu inca daca voi reusi ca e situatia mai complicata. Totusi parca sunt prea multe restrictii pe aici in contradictie cu titlul subiectului "fara limite". Mi-e greu sa accept ca in cazul asta copii peste 6 ani, absolut normali si frumosi, n-au nici o sansa. E trist! Incerc doar sa iti spun sa te duci la intalnirea cu copilul cu sufletul deschis, fara prea multe limite stabilite. Stii....e ca atunci cand tanara fiind iti zici....sa fie brunet, 1.90, medic etc...si te indragostesti iremediabil de un tip blond mai scund si de meserie profesor

Larisa Mamica de Alexia (13 iulie 2006) si aspiranta din nou

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

larissa, sa stii ca exista chiar aici pe forum fete care au adoptat copii peste 6 ani (le asteptam sa ne mai impartaseasca experientele ). Probabil stii ca in cererea pentru DPC se trece un interval de varsta. Daca treci "1-4 ani", nu ti se vor prezenta copii de 5 ani.
Eu imi exprim propriile limite: am trecut intervalul 1-4 ani, nu vroiam etapa "scutece", dar vroiam etapa "intrebarilor" (si-i multumesc lui Dumnezeu ca o am).
In ce priveste "fara limite", corina urziceanu si manuelita (sorry ca va dau exemplu ) ar putea spune mai multe. Si tu ai putea spune mai multe despre fetita pe care vrei sa o adopti. Cred ca ai multa speranta si credinta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sucitul1 spune:

Multumim pentru incurajari SIMO sa sti noi avem impresia ca merge incet procedura , dat fiind faptul ca o asteptam foarte mult pe mica printesa sa intre in inimile noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sucitul1

Multumim pentru incurajari SIMO sa sti noi avem impresia ca merge incet procedura , dat fiind faptul ca o asteptam foarte mult pe mica printesa sa intre in inimile noastre

trebuie sa speram ca va veni si ziua in care vom uita de toate framantarile si aceasta nerabdare care isi pune aprenta pe noi zi de zi.
te pup si multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaalice

larissa, sa stii ca exista chiar aici pe forum fete care au adoptat copii peste 6 ani (le asteptam sa ne mai impartaseasca experientele ). Probabil stii ca in cererea pentru DPC se trece un interval de varsta. Daca treci "1-4 ani", nu ti se vor prezenta copii de 5 ani.
Eu imi exprim propriile limite: am trecut intervalul 1-4 ani, nu vroiam etapa "scutece", dar vroiam etapa "intrebarilor" (si-i multumesc lui Dumnezeu ca o am).
In ce priveste "fara limite", corina urziceanu si manuelita (sorry ca va dau exemplu ) ar putea spune mai multe. Si tu ai putea spune mai multe despre fetita pe care vrei sa o adopti. Cred ca ai multa speranta si credinta..

ioana, mama lui Mihai
Mihai Alexandru

Da, da, Alecia, Carmenul, pe unde sunteti?

Eu am facut cam asa: in cerere scrisesem copil 0-5 ani , iar cand mi-am luat atestatul am rugat-o pe AS-ul meu sa-mi arate pozele TUTUROR copiilor adoptabili din sectorul meu. Si mi-a aratat toate pozele, mi-a spus cateva cuvinte despre fiecare, mi-a spus unde sunt probleme de sanatate si de ce gen sunt, unde exista diagnosticul "usor retard" dar e posbil sa fie doar din cauza faptului ca nu s-a ocupat nimeni de copil asa cum ar fi trebuit.

Si uite asa am ajung sa-mi cunosc eu mandra care avea 5 ani jumate atunci cand ne-am intalnit prima data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
trebuie sa speram ca va veni si ziua in care vom uita de toate framantarile si aceasta nerabdare care isi pune aprenta pe noi zi de zi.
te pup si multa bafta!

Simo, de uitat nu le uiti, doar ca ti se pare ca totul s-a intamplat acum o vesnicie!

Mergi la inceput

poate le uiti , poate nu le uiti,important e ca atunci cand o sa ne uitam la puiul nostru o sa uitam de toate.O sa fim atat de fericiti incat nu o sa stam sa ne mai gandim la ce a fost,o sa ne gandim cum sa-i facem viata fericita si sa nu duca lipsa de nimic.
pana atunci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IT spune:

Da Simo.. sper ca in curand toate emotiile asteptarii se vor risipi cand iti/ne vom intalni copilasii..

Oricum chiar si dupa aceea mai dureaza pana cand il poti lua acasa..Si atunci alte griji .. Si tot asa..

Bafta multa si nu dispera! O sa apara sigur si alte cazuri de copilasi care asteapta sa isi gasesca o familie.

Mergi la inceput