Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

uffff ca tot veni vorba de papa as manca acum niste cas de oaie sau vaca dulce cu rosii

am trimis cateva poze pe contul comun de la dinozauri...unde n-a fost cine stie ce...ma asteptam sa fie mai misto...dar era cativa dino ...nici macar Cezar n-a fost asa impresionat...in 10 minute nu aveai ce face...cu tot cu poze...si a mai fost si 15 lei biletul...bine macar ca pt copii sub 4 ani e gratis

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 35+ Anastasia Ioana
AMR 4 saptamani


"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Clara amvazut pozicile cu tine si burtica arati foarte bine, cam asa aratam si eu cu cezar pe la 7luni jumatate, cred ca o sa fie dolofan Bryce, imi plac literele care le-ati pictat , le-ati luat decupate si voi doar le-ati picatat sau cum?

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 35+ Anastasia Ioana
AMR 4 saptamani


"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna mamicute,

ADRIANAFEDORCA- multumim frumos pentru aprecieri. Abia asteptam sa-l vedem si noi pe gagilicea noastra la eco de 32 sapt ca nu l-am mai vazut de ceva timp. El e, oricum, super activ, acolo in burtica. Literele le-am cumparat deja taiate in lemn natur iar noi le-am pictat si decorat si accesorizat. Suntem destul de mindrii de ce a iesit pentru ca ni se pare ca e ceva original si personal.
MONTANA - nu zice nimeni ca in State sau orice alta tara din Occident si nu numai o fi totul perfect sau ca nu o or fi si aici incompetenti. Orice padure are si uscaturile ei. Si nu cred ca se da nimeni pe spate ca vai de mine, daca nu e din RO inseamna ca e super.Ceea ce vrea a se sublinia e ca de ce in alte tari se poate sa fie civilazitie si bun simt iar la noi nici dupa 20 de ani de la Revoutie, nimic. ( ex. Ungaria, Croatia, Cehia etc care au fost cam in aceeasi oala cu noi si care sunt mult, mult prea departe).
Sistemul romanesc sanitar, din pacate e la pamint, iar doctorii din RO nu toti, dar in procent destul de mare, sunt mai degraba macelari. Mi se pare straigator la cer sa ti se ceara de la obraz plicul de bani ca sa te opereze sau sa vii cu epidurala in geanta atunci cind vrei sa nasti, in conditiile in care platim pentru asigurarile de sanatate. Macar aici, cind platesti asigurarea, cit o fi ea de mare sau de mica, te duci la spital si nu-ti mai cere nimeni spaga sau altceva si nici nu se uita la tine ca la un ciine.
Nu sunt in nici un caz vreo snoaba si nici nu am uitat de unde am plecat ( toata familia mea traieste in RO) si incerc sa-i ajut cit de mult pot, dar e o mare jacmaneala fie ca ne place sau nu. M-am intors de acolo recent si am si acum un mare gust amar in gura. E pacat caci oamenii sunt frumosi, insa guvernantii isi urmaresc doar propriile interese.
Cit despre americanii care se duc in Cuba la tratament nu prea am auzit de foarte multe cazuri, decit in documentarul lui Michael Moore "Sicko", documentar intentionat realizat in a denigra sistemul american sanitar si nu numai, e destul de faimos pentru asta. Nici zboruri directe catre Cuba nu sunt din state, ar trebui sa ajungi prin alte locuri si de acolo sa zbori catre Cuba. Pentru canadieni, britanici, nimic de zis, jos palaria.
So....cam atit pentru moment, caci mai puteam sa continui dar nu as vrea sa plictisesc pe nimeni.

Pupici si toate cele bune,

Clara

Mami lui Bryce Mihai 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

HELLOOOO..ma bag si eu in clubul insomniacelor
E asa cald si parca nu imi gasesc locul deloc..uffffffff...o sa incerc sa dorm pe la 7 cand se racoreste si chiar de nu se racoreste,racoresc eu ca pleaca sotul si pot porni AC-el tare sensibil mai e cu spatele.

Ylla 34+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Somnoroaselorrrr..ma bucur ca va puteti odihni..pe o parte mi-e ciuda rau ca nu dorm , azi am balet cu pitica de la 3 la 4, pe caldurile alea..nici nu vreau sa-mi imagineaz.Dar asta este ..trecem noi de toate

Ylla 34+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

NEATAAAA.....


Am dormit ceva mai bine in seara asta adica de la 2 la5.30

Baietelul prietenei mele este mai bine ,cica este un virus, erau multi copii internati cu pb asta, l-a luat acasa ca era graznic de cald in salon si nu aveau cum sa deschida geamul si nici usa....nu era voie(la grigore alexandrescu a fost, sper ca nu am inteles gresit spitalul)

Am fost si la nepotica ,este asa micuta si frumoasa , nu avea nimeni loc de cumnatu' sa o spele sa o ia in brate,el le face pe toate ,mi-a zis cumnata ca si in parc acapareaza caruciorul ,este f grijuliu

Cat despre doctorii din romanica, ce sa zic.....atata timp cat sunt unii care au terminat medicina ca e mama si tata medic celebru si profesam datorita lor nu datorita cunstintelor personale .....va dati seama. Ca ce mai aud de la cumnat ma ia groaza, el e foarte indignat ca ca dupa ce termina rezidentiatul,daca spitalul nu scoate post pt el e somer, si ca sa ti se scoata post, ori platesti(destul de mult), ori esti baiatul lui x si aranjeaza mami cu tati ceva si gata postu. ASTA E LA NOI ,NE OMOARA NEPOTISMUL.



Meleea 33

AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana




http://picasaweb.google.ro/meleea9/Desktop?authkey=Gv1sRgCI7LhN_Qu-HOrwE#
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

SA AVETI O SAPTAMANA FRUMOASA IN CARE SA VA BUCURATI DE SARCINA SI SA VA ODIHNITI!!
Va ..cred ca ma duc sa mai fac un pic de nani ca sunt treaza de la 3 jumate.
pentru voi gravidutze frumoase.

Ylla 34+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Neata

O saptamana frumoasa fara probleme va doresc.
Cred ca e ceva in atmosfera de nu putem sa dormim. Azi m-am trezit de pe la 5 dimineata. Toate oasele ma dor iar bebelusii misca si imping ca nu mai au loc. Diseara avem eco. Abia astept sa ii vad.

Pupici tuturor.


elena +31 Ana Maria & Matei Stefan AMR 7 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna dimineata burtici de zmeurici!

Ma alatur si eu celor ce nu prea mai dorm noptile. Bebelusul meu e foarte activ de pe la 4, ma tot loveste sau sughite de se misca patul cu noi.
In rest ma simt bine, am ceva dureri de bazin si am inceput cursul pregatitor nasterii in clinica unde l-am nascut si pe Philip. Intrand acolo m-au coplesit amintirile, mai ales cand am vazut bebei de cateva zile. Sunt asa de curioasa cum arata baietelul meu, dar chiar asa mult nu mai e de asteptat sau dospit...5 saptamani.

Va dorim si noi o saptamana frumoasa

34+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata! Si eu sunt matinala si am baut deja cafeluta.

Pe langa ce am citit despre ce trebuie sa avem pregatit pt copilas, am o noutate (cel putin pt mine este). Stiam ca la inceput se face baita cu musetel, dar am aflat ca e mult mai usor cu un capacel de romazulan(extract de musetel) in apa de baita.
Apoi crema reviken pt funduletul iritat. Pana acum citeam doar de bepanthen.
Pentru mamelon: garmastan, bepanthen sau epitheliale(pe asta nu o stiam).
Alte sfaturi pentru perioada de alaptare: nu se vor bea sucuri si nu se mananca fructe proaspete asa ca profitati din plin acum. Se va bea doar compot de mar si ceaiuri din menta, tei, soc, anason, fenicul, musetel, lamaie, dar fara zahar pt ca fermenteaza si poate provoca colici la copil. Nu se mananca legume si fructe proaspete, ciuperci, porumb, dovleac, conopida, varza, fasole, mazare pt riscul de colici la copil. Se evita mancarurile cu ceapa si usturoi ca schmba gustul laptelui.
Un alt sfat de care as tine cont (daca as putea ) noaptea, copilul nu se schimba, nu i se vorbeste si nu se aprinde lumina. Doar se alapteaza si se culca la loc ca sa invete ca e noapte. E f. utila noaptea lampa de veghe ca asa vezi usor copilul.

Astept comentarii mai ales de la cele cu copii.

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput