intre mine si familia lui

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Nikol24 , eu cred ca cel mai indicat ar fi sa discutati aceste probleme intr-o reuniune de familie , fiecare sa spuna ce are de zis si atunci automat se va ajunge la o decizie finala.
Tu sa le spui ce anume nu ti-a convenit ce s-a zis despre tine , sa le spui in fata ca nu accepti sa zica lucruri urate de tine , de copil , sot etc.
Referitor la ce a zis cumnata ta despre faptul ca nu-ti cresti copilul bine : poti sa-i zici draga mea ca ea este cea care habar nu are cum se hraneste sanatos un copil, sa citeasca despre alimentatia corecta la un copil si apoi sa vada care este persoana care a gresit dandu-i salam , dulciuri etc .
Pana nu se va discuta fata in fata cu familia lui aceste probleme nu ve-ti avea liniste , crede-ma , stiu ce zic .

Si inca ceva , desi stiu ca ti sa va parea aiurea nu poti sa le interzici sa nu le duci nepotica sa o vada , sunt totusi parintii lui asa bun sau rai sunt ai lui si pe el il doare aceasta atitudine .Ei sunt legali bunicii fetitei voastre , au dreptul de vizita .
Trebuie sa existe comunicare intre voi .Cred ca acest lucru de fapt lipseste in familia voastra , sper ca ve-ti incerca sa aveti aceasta discutie cu totii si ve-ti ajunge la rezultate bune .Te pup si aveti grija de voi

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

singura problema este ca nu se poate discuta cu ei sunt niste oameni la care dak te duci sa porti o discutie civilizata te iau cu toporul de la usa sunt f incuiati si merg pe premiza noi suntem multi si u esti una isnguta asa k n ai nici o sansa cu sotul meu am discutat aseara f mult si inteleg k e prins intre 2 lucruri f importante pt el si nam avut ce sa mai zic insa intre noi e o diferenta f mare intre modurile in care am fost crescuti si felul in care privim viata in sine dar asta e nu mai pot schimba nimic acum pt ca nu vreau sa mi distrug casnicia din cauza unor oameni care de fapt asta isi doresc sa ne desparim sa speram ca lucrurile se vor rezolva intr un fel sau altul pt ca zilele astae au fost un calvar pt mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Imi pare sincer tare rau atunci neaparat trebuie sa gasiti o cale de a iesi bine din aceasta problema de familie , ne rugam pentru voi si va suntem alaturi iti doresc multa putere sa rezisti .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nikol te inteleg perfect. si eu sunt intr-o situatie asemanatoare cu a ta. noi nu avem un copil inca.
sotul meu nu a reusit sa se desparta emotional de familia lui(mama+2frati+3surori). mama lui e o femeie de la tara, cu 4 clase dar cu o scoala a vietii absolvita cu brio, cu coronita si premiu special. e o smechera din cale a fara.
nu are nici un venit decat ce ii trimit fantasticii ei copii din strainatatzuri. si ii trimit ceva bani ca deh doamnele trebuiesc tinute bine. in afara de sotul meu si sora cea mai mica toti sunt plecati. sotul meu este al 2 copil la parinti, sora cea mare este maritata si si-a spuns punctul de vedere sus si tare"am familia mea, ei sunt viata mea acum. voi fratii sunteti cu alt regim"
soacra mea nu ne-a ajutat cu absolut nimic, nu ne-a intrebat odata daca avem bani de paine. cand i-am zis ca ne casatorim ne-a zis sa ne fie de bine, sa fim sanatosi, ani multi de viata si atat. noi ne-am ocupat de tot, pregatiri, absolut tot. pe ea nu a interesat-o nimic. insa cu 2 saptamani inainte de nunta a tinut sa ne reproseze ca de ce i-am dat ei atat de putine invitatii. faza care a umplut paharul a afcut-o chiar in seara nuntii. ca de ce neamurile ei sunt asezate intr-un loc mai retras si ai nasului stau in fata? cireasa de pe tort a fost darul de nunta: 1000 de euro de la ea, soacra mea a tinut sa specifice la microfon. ca acei 1000 de euro au fost munciti de ea, de ceilalti copii nici nu a pomenit.
pt ea a fost o usurare ca noi nu am ales sa stam la ea, dar ii placea mereu cand ne duceam cu sacosele pline. nu ne-a intrebat in veci de suntem bine, dar cand s-a operat sotul meu de varicocel a tinut prin tonul vocii si prin cuvintele folosite sa ma faca sa ma simt vinovata ca nu putem avea un copil. mai frumos pe 21 mai ne-a zis ca in loc sa facem copii, dormim. in fine.
ce m-a enervat la culme la sotul meu a fost ca nu mi-a luat apararea in fata surorii lui care m-a facut needucata. am simtit ca o ia pamantul la vale de sub picioare. m-am imbufnat si eu, ne-am certat ca deja nu mai stiam cum e viata frumoasa impreuna. nu era zi lasata de la Dumnezeu sa nu ne certam din cauza alor lui. fratii il tot sunau la telefon si ma barfeau, ziceau vrute si nevrute despre mine. fiecare vizita la soacra era un cosmar si avea buna placere de a ma duce sa o vad aproape saptamanal.
dupa operatia lui am rarit vizitele si vreau sa iti spun ca eram super impacata cu mine si cu el. nu ne mai certam. observasem ca dupa ce veneam de la ea ne certam. imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii. am vorbit cu mama, cu prietene bune, casatorite care au trecut si ele prin asa ceva si am ajuns la o concluzie. i-am zis sotului absolut tot ce simt eu fata de familia lui, dar tot.
eu am fost singura la parinti si cand am vazut ca el mai are inca 5 frati am zis wow...in sfarsit voi avea si eu frati. dar nu a fost sa fie asa. ei m-au vrut presul lor de sters pe picioare si eu nu le-am permis asa ceva. le-am pus in bot orice dar cu finete. am vrut sa fiu o doamna cu ei, dar pt ei tot presul de la usa au vrut sa fiu. si iar nu le-am permis. daca cu vorba buna si cu intelegere nu se poate, atunci pornim razboiul. care pe care. nu e solutia cea mai buna, dar tb sa ma impun in fata lor. daca el nu lupta pt mine in fata lor, lupt eu pt el in fata lor.
si mi-am descarcat eu sufletul in fata lui si a inteles. vizite la mama lui vom face doar cand mi se face mie dor. daca vrea sa mearga singur nu are decat, dar sa nu minta ca sunt la serviciu sau mai stiu eu ce. cu prima vizita la soacra o voi informa de deciziile noastre.
fratii lui nu au ce cauta in casa noastra atat timp cat eu voi trai. si nici la inmormantarea mea sa nu vina ca ma voi scula de acolo si ii voi lua cu mine.
daca eu de pe acum ma stresez si fac crize de nervi din cauza lor, peste vreo 10-20 de ani ce fac? de sotul meu nu ma despart de dragul lor. nici cu forta nu-l voi tine langa mine. lam intrebat frumos: cine ii este alaturi mereu? cine ii are de grija cand e bolnav, cine il spala, calca si toate cele. i-am adresat toate intrebarile posibile si imposibile si la toate raspunsurile lui am fost eu. ei daca eu sunt, atunci fa sa fie asa. i-am zis ca ii este mai draga tzatza decat putza si a ras. nu e de ras. mama ta si fratii tai sunt a 2 ta familie. acum eu sunt prima ta familie. mi-am impus punctul de vedere pt binele nostru. pt ca avem doar 1 an si 8 luni de casnicie si eu vreau sa mor alaturi de sotul meu linistita si fericita.


www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro


ambitioasa



Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

te iteleg perfect delphinas sunt in aceeasi situatie sunt niste oameni cu care pur si simplu nu poti comunica ei merg pe concepte de acum 100 de ani in care femeia trebuie sa plece capul in fata barbatului insa lucrurile s au mai schimbat intre timp!eu eram insarcinata in 7 luni si soacra mea imi lasa covoarele sa i le spal si ea pleca k <<are treaba>.problema este k noi avem un copil si nu concep sa mi educe ei copilul dupa regulile lor tampite vreau sa mi cresc copilul cum imi place mie k d asta e copilul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

vi se pare absurd sau deplasat dar eu mi-am impus egalitatea in fata barbatului meu. vreau sa fiu egala cu el, in drepturi, obligatii, sarcini in casa, in abolut orice. nu putem fi egali in forta fizica ca asa ne-a lasat Dumenzeu pe pamant, dar un bec mi-l pot schimba si eu daca nu e acasa, un cui in perete imi bat singura daca tb sa-mi agat un tablou. nu vreau sa stau la mila barbatului caci nici el nu sta la mila mea cand tb sa-i gatesc, sa spal, sa calc.
in fata mea soacra nu face nici 2 lei din aia vechi si nici fratii sau surorile lui. am un program artisitc special pt ei cand vor veni acasa, caci e imposibil sa nu vor sa vina la fretelu acasa...ei atunci sa vada ei razboi in adevaratul sens al cuvantului.
daca voi tacea la nesfarsit urma sa fiu luata la misto mereu de ei, sa ma faca ca la nufaru, ca la comanda...si la ce bun? da pt ce sa-mi stric eu sanatatea mintala pt ei? care au mintea mai mult decat odihnita.
nikol daca nu iei atitudine cu sotul tau...sincer nu stiu unde se va ajunge. el va tb sa stie fff clar care ii este familia nr1...
nu mi-e rusine sa va spun, dar pana sa port acea discutie super dechisa cu sotul meu, de multe ori i-am zis ca ii fac bagajelul cu exact ce l-am luat de la masa si ii pun fundita si panglicuta la gat si in pridvor la masa sa stea...


www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro


ambitioasa



Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput