Gravidute si mamici de Constanta (55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cris, aparatul este evident, al blondei aici de fata...

Mav, asa este, ai perfecta dreptate, prieteni minunati si zapaciti nevoie mare, dovada filmuletul de pe you tube.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Mav, Angi ..... si de la mine! FELICITARI! M-a emotionat foarte tare filmuletul.

Mada - eu cred ca orice combinatie de floricele s-ar potrivi ... mai ales ca acum nu se mai poarta 'SABLOANELE'. Referitor la sedinta foto, eu cred ca fotograful ar trebui sa se tina dupa voi pe tot parcursul zilei, instantaneele ies cel mai bine .... dar, in general, in functie si de vreme, dupa biserica se fac toate pozicile (pe faleza, in parc sau pe unde mai vor mirii). Niste prieteni de-ai nostri care se ocupa cu asa ceva, asa fac.

Angi - tare faza cu brunetelul... ma speriasem cand am inceput sa citesc. In general, asa se intampla .... cum se aranjeaza toate!

Va pup, ma duc sa invat .... dar inainte o sa ma uit la pozele de la Crissis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:



Hahahaha .... era doar poza cu obiectele uitate! Sunt varza .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

www.youtube.com/watch?v=LvHkQqVpOmc" target="_blank">iarta-ma ca te-am ranit!


ps:revin.....



..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

wow..super.. deci sa bem si sa ne veselim da?
bravo voua fetelor, asa va vreau...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mocutza

Salutare si de la noi!!!

Madalutace ai facut la examen???....stiu despre ce vorbesti cu SNSPA pt ca si eu imi fac acu disertatia ...o alta bataie de cap pt ca nici nu iti raspund la email sa te indrume intr-o mica masura..... nu mai vreau sa aud de ei dupa disertatie...


mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008


nu am sunat inca la bucuresti sa vad daca s-au afisat notele. Eu nu mai am contul valabil si nu pot vedea altdel nota. Tu ce master ai facut si la cine ti-ai luat disertatia? si eu am vrut sa o fac pentru iunie acum, dar nu am reusit sa-mi aleg vreo tema sau vreun profesor... Mi se pare un sistem de toata jena, dar daca am intrat in joc trebuie sa-l jucam pana la capat, nu?


Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Mai PREA TARE faza de pe youtube.....uite beau si eu un suc pentru bucuria voastra......

ADA mersi de pont........
MAdaluta Comunicare manageriala si resurse umane. Am avut la Cismariu dupa ce am urmarit blogul ei si mia dat o impresie excelenta ....si cand colo desi spunea ca ii place sa tina legatura cu studentii nu raspundea la e-mail. Si pt ca in iulie am nascut mi-am luat la Iacob (a predat Relatii publice) care vrea sa vada lucrarea in intregime apoi imi sugereaza modificari....e mai pragmatic tipul...si raspunde la e-mail...Nu vreau sa iti spun experientele colegelor mele din ziua disertatiei ...Eu inca sper sa fac lucrarea...de luni ma mut la vecina pt ca acasa nu pot lucra.

Si acum sa va zic de piticul meu......care cum vede un tablou sau o poza vrea sa pupe.....zambeste la toata lumea, vrea in brate la cei care sunt blonzi, escaladeaza absolut orice, se ridica in maini s avada ce e pe masa, birou....se da singura jos din pat de la 9 luni jumate, sta in scaunul de luat masa ca un terorist mic care manipuleaza orice.....e disperata dupa copii, vrea sa ii atinga, sa ii pupe, ii ia de mana...este atat de cuminte incat uneori nici nu se aude cand se joaca cu bona, numai cu mine se joaca de-a devastatul casei ca doar si mie imi place...

Aici aveti poze cu noi http://family.webshots.com/album/572244615xFKLrd




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Crisise atat de dulce cea mica .....
Madalutacum i-ai dat fierul lui Darius...tehnica ma intereseaza....ne-a dat si noua dna Sima si trebuie sa il luam cu suc de fructe....insa pitik nu vrea nimic care e putin acru (adica prefera banana).....o idee macar desi Darius e mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mocutza

Crisise atat de dulce cea mica .....

In momentul asta e cam acrisoara. Supoerba fetitza ta. Poate data viitoare vi si tu sa ne vedem personal.
Mai tineti minte cat era ceasu' cand ea era treaza si la mine in brate? E .... acum a adormit. S-a gandit ea ca daca a fost atat de cuminte pe zi si voi ati plecat sa nu ma lase sa me plictisesc cumva acum ca am ramas singura cu ea.

Mokika eu n-am facut poze azi dar astept de la fete.
Angi trebuie sa vi sa iei aparatul neaparat (daca vrei il pot aduce eu maine ca vin in oras, dar ma gandeam ca poate mai vi o data)

Da' pe unde sunteti?



Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Pentru ca emotiile m-au coplesit mai devreme si am citit pe diagonala restul (dupa cum s-a si vazut ), sper ca nu este prea tarziu sa ii urez si eu Monicai o viata fericita si plina de bucurii alaturi de Adi si Serban! La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Mocutza, incearca sa il dai pur si simplu, gol, poate ca se invat si il inghite.. eu lui Matei i-am dat asa (dar oricum, la cate medicamente a luat pana acum, deschide gura la orice daca ii zic "bun-bun")
Am fost azi la Crisis in vizita, de fapt cred ca s-a zapacit cu totul spre final cand ne-a vazut pe fiecare, care mai de care cu purcelusii din dotare, care mai marait, care mai tafnosit, care voia nani,care papa, care alergau prin glod de mama focului... dar a ramas ca mai repetam figura, ca-i place cum a fost.. clar, gazda cu porniri masochiste...

Ma bucur pentru amandoua ca s-a gasit rezolvare conflictului, devenise incendiara atmosfera si deja nu se mai putea respira. Sa fie intr-un ceas bun!

Madalutza, felicitari pentru rochitza! Daca tu ai zis ca te-ai hotarat pe loc atat de decisiv, inseamna ca e belea de rochie.... abia astept pozele!
Hello Mamacita! Iar pruncii raciti? Aveti o bafta... as vrea si eu sa te intalnesc intr-o buna zi, cat mai recent daca se poate... dar dum la spital nu am, prin tara piticilor de la tabacarie nici atat caci suntem mai mereu prin tara piticilor din spate de la casa de cultura (mai aproape de noi)
Confirm stoc de sandalutze ieftine din piele la Piata Grivitei, galeria Era pe-acolo... de investigat cat mai repede caci multi bebelini in generatia asta vor sa fie incaltati...
Altceva? cand o sa-mi mai amintesc...



Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]


Mergi la inceput