Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)
Raspunsuri - Pagina 4
magdita spune:
Anaomaria, e minunat ce povestesti tu. Sper din suflet sa traim toate aceasta minune .
Lauraa, refacere cat mai usoara mamico si felicitari din nou pentru minunea ta .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
ellenii spune:
Lauraa!!! Esti cu noi!!!
Felicitari!!!!
De abia astept pozele! Sa-ti traiasca bebelina!
Pupici!
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker
maria08 spune:
Lauraa: Felicitari!! Ma bucur ca ai depasit cu bine momentul interventiei; iti doresc sa te refaci repede!! Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va aiba in paza!!
Cami: Imi pare rau ca nu am reusit sa-i dau icoana Cristinei, te rog sa ma ierti, am un program foarte agomerat la munca, iar sambata dupa-amiaza incerc sa mai fac cate ceva prin casa....atunci cand mi-a rimis Criss mesaj eram dej aiesiti din localitate. Intr-un fel sau altul am sa-mi gasesc timp si am sa fac asa incat sa ajunga la tine icoana.
Dragele mele, va rog sa nu fiti suparate pe mine, intru mai rara, insa citesc ori de cate ori gasesc o fereastra.
Va imbratisez cu drag!!!
mvb spune:
Laura ma bucur ca te simti bine dupa operatie. Asteptam cu nerabdare amanunte despre nasterea Teodorei. si binenteles poze, multe poze
Refacere rapida si sa ajungeti acasa cat mai repede! Sanatate amandurora
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anadomnica Fetelor, vad ca Ioanact a deschis acest capitol, asa ca eu nu mai pot interveni cu nimic . Nu mai pot adauga pe noile aspirante si nu pot face modificari. Va trebui sa se ingrijeasca Ioanact de aceste aspecte... cami_antonia - chiar ma gandeam odata sa scriu si povestea ta pe prima pagina... insa nu mi-am gasit atunci cuvintele. Nici acum nu stiu daca as reusi sa fac o relatare frumoasa, poate poti tu pune in cuvinte cum ai vrea sa apara Doamne ajuta! 16+ Mami si tati te iubesc si te asteapta! Creste bebe!!! |
Domane Ajuta!
Ok, voi trece pe prima pagina ce tb scris, numai sa imi spuneti..si cel m bine cu a zis si ellenii sa facem un user comun..
ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
luca2008 spune:
Dragele mele sa nu va suparati pe mine ca intru mai rar...Lauraa felicitari din suflet iubita. Sa va traiasca minunea si sa va
bucurati de ea.
Asteptam poze cu Maya Teodora.Liana30 fata cu suflet mare , sa va traiasca luptatoarea .Va imbratisez cu drag
Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
sandaa spune:
Hristos a inviat!
Laura FELICITARI pentru printesa Maya Teodora. Sa creasca mare, frumoasa, inteligenta si cu suflet mare ca mamica ei. Dumnezeu sa aiba grija de voi si tie recuperare cat mai usoara.
Oanka sa-ti fie de folos pelerinajul si sa ne anunti cat de curand ca esti posesoara unei frumoase burtici. Ma bucur ca ai fost pe meleagurile in care locuiesc eu si ti-a placut. Am recunoscut altarul de vara de la manastirea Moisei ( care este cea mai aproape de mine) din pozele tale. Am fost si eu la manastirea Barsana si la Rohia deosebite din toate punctele de vedere. Frumoase poze si frumosi si copiii, se vede ca snt cuminti daca au avut atata rabdare. Te pup si iti doresc in continuare sa ai bucurii sufletesti.
In legatura cu povestea Cameliei vreau sa va mai spun ca ea a trimis mai multor fete (printre care ma numar si eu, multumesc inca o data)snurulete atinse de braul Maicii Domnului inainte de a ramanea gravida.
Am fost cam ocupata in ultimul timp dar nu v-am uitat chiar daca nu am scris. Va multumesc tuturor care ati dus pomelnice la biserici si manastiri. Va pe toate si va multumesc ca existati.
Pentru mama Sperantei si pentru Vlad
Doamne ajuta!
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danuk Buna seara, fetelor! Ce mai faceti? |
Buna seara!
Bine, multumesc! Am intrat pe forum, dar vad ca e 'liniste'..nu mai e nimeni?
ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
andrasonia spune:
Buna seara la toata lumea!
Abia m-am intors de la doctor si vreau sa va impartasesc bucuria mea. Sotul e f bine ( a refacut spermograma si e ok) si sunt si eu bine la prima vedere (spun la prima vedere deoarece nu am facut hsg deocamdata). Si inca ceva: d-na doctor mi-a mai dat o speranta; mi-a dat un tratament si spera sa raman in urmatoarele 2 luni. Poate nu e mult dar pt mine e o raza si un nou motiv sa sper. Bineinteles ca sunt constienta ca se poate intampla si partea rea (sa nu raman deocamdata si sa fac hsg). Dar deocamdata vreau sa vad doar partea plina a paharului. Am sa ma gandesc la partea goala maine. Azi vreau doar sa ma bucur. :)
Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun. Sunt f obosita si poate nu sunt prea coerenta.
Va si sper sa va pot da cat de curand vestea cea mare