Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (294)
Raspunsuri - Pagina 4
gabi78 spune:
Fetelor stiu ca multe dintre voi sunt foarte receptive la astfel de mesaje si apelez la ajutorul vostru.
Este vorba despre un baietel de aproape 9 ani care sufera de Osteosarcom telangiectatic. Andrei a fost operat la spitalul Marie Curie si i s-a extripat o parte din tumoarea care ii atinge coastele 3-4. Intre timp au fost depistati noduli si pe plamani.
Andrei este sub tratament in momentul de fata la Bucuresti si pentru o operatie in strainatate are nevoie de minim 30 000 de euro.
Povestea lui o puteti citi aici: http://andreidumitrescu.blogspot.com/
Va rog in masura in care fiecare poate sa il ajutam!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09
Andries spune:
Buna fetelor, dragutelor!!
Vad ca sunteti niste harnice (majoritatea ) eu din pacate fac nota distonanta, nu pot, nu am nici timp si nici chef de smotru, de gatit, de...nimic!
Ma enerveaza criza asta de numa' firma la care lucrez este in insolventa si in fiecare saptamana ma intreb daca nu cumva au de gand sa inchida? sau nu inca? si tot alerg pe la interviuri si pana acum nu s-a legat nimic concret, doar promisiuni vagi ca ma vor contacta ei...cand?
Eh.. si colac peste pupaza am si fost raciti tot familionul!!
Dar sper in week endul asta sa ma relaxez la munte (Sabinescu te sun neaparat sa ne vedem in parc) si sa ma delectez cu bunatatile gatite de mama (saraca o pun la treaba si o alerg cam mult, dar... nu am de ales).
Apropos de copii, ai mei sunt niste nebunatici, ne fac casa praf, o intorc cu susul in jos in fiecare zi, am ajuns experta in a merge pe varful piciorelor printre cuburi, masinute si alte "neprevazute". Mai nasol noaptea ca risti sa-ti rupi gatul calcand pe ele, nu mai avem putere sa le si strangem seara.
Azi am serbare cu Vic, este trandafir!! Sa va povestesc ce tambalau am avut cu acest costum? Costum de trandafir...prietenii lui cei mai buni sunt ghiocel si macul de campie fetele sunt violeta, narcisa, lalea, zambila, etc. O singura mama a fost mai relaxata: mama fluturelui, costume de fluture se gasesc usor!!
Poate da Dumnezeu si apuc sa public si eu poze ca nu m-am laudat de mult cu juniorii din dotare!
Despre mers la mare, noi mergem la bulgari, in Albena undeva sf de iulie, inceput de august. Nu am aranjat inca nimic, dar daca merge cineva acolo dati-mi un PM poate ne sincronizam!!
Va pupic dulce si mai vorbim (sper eu) pana la Paste!!
Andries
Yaia spune:
Devylla, vazui burtica noua, suuuuper aratati amandoua!
Am vazut zilele astea multe fetite frumoase in poze, care mai de care mai eleganta.
Papanasho, se pare ca ai mai iesit din depresie. Sper sa se rezolve toate la tine si sa te avem din nou la fel de activa. Ghighi, ce sa mai spun. Activ ca intotdeauna.
Sa stii ca am citit si eu la subiectul cu gradinita din Bucuresti, dar mie mamica aia mi se pare super stresata aiurea si deloc corecta (cea care a deschis subiectul). Parere personala.
Carpatino, zi-mi cum esti rasfatata, macar sa ma bucur de rasfatul tau!
Felicitari, Bee! Bebe3 sanatos, papacios si...dormicios. Trebuie sa-ti spun ca ai un curaj nebun!
Gabitz, tin si eu pumnii, sa iasa bine toate 'afacerile' de azi.
Betty, te-am felicitat pt. reusiat la examen? Daca nu, felicitari! Si stai linistita, sacosa mea e pedepsita!
Si ti-am spus ce mult ma enerveaza maica-ta de cate ori citesc aici stirile de la tine? Eu sper sa-i vina mintea la cap si sa te ajute mai mult, acum ca vine si bebe2! Si zic sa te abonezi la femeia aia, macar cand vine bebe2 sa vina 5 ore pe zi la tine...ar fi super, gandesc eu...
Roxy, hai mai lasa munca...scrie aici la mine stiri!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andries Ma enerveaza criza asta de numa' firma la care lucrez este in insolventa si in fiecare saptamana ma intreb daca nu cumva au de gand sa inchida? sau nu inca? si tot alerg pe la interviuri si pana acum nu s-a legat nimic concret, doar promisiuni vagi ca ma vor contacta ei...cand? Eh.. si colac peste pupaza am si fost raciti tot familionul!! Dar sper in week endul asta sa ma relaxez la munte (Sabinescu te sun neaparat sa ne vedem in parc) si sa ma delectez cu bunatatile gatite de mama (saraca o pun la treaba si o alerg cam mult, dar... nu am de ales). Apropos de copii, ai mei sunt niste nebunatici, ne fac casa praf, o intorc cu susul in jos in fiecare zi, am ajuns experta in a merge pe varful piciorelor printre cuburi, masinute si alte "neprevazute". Mai nasol noaptea ca risti sa-ti rupi gatul calcand pe ele, nu mai avem putere sa le si strangem seara. Azi am serbare cu Vic, este trandafir!! Sa va povestesc ce tambalau am avut cu acest costum? Costum de trandafir...prietenii lui cei mai buni sunt ghiocel si macul de campie fetele sunt violeta, narcisa, lalea, zambila, etc. O singura mama a fost mai relaxata: mama fluturelui, costume de fluture se gasesc usor!! Poate da Dumnezeu si apuc sa public si eu poze ca nu m-am laudat de mult cu juniorii din dotare! |
Andriesule, tonica asa cum te stiam!
Eu tin pumnii sa se concretizeze ceva si sa scapi de stres cu serviciul. Ca atunci cand nu esti asa stresata, dai si mai des pe la noi si e o placere sa te citeasca omu'.
Sanatate multa, sper ca ati scapat pentru o luuuunga perioada de boli.
Distractie placuta la munte. Auzi, pot intreba si eu voi de ce bantuiti noapte aprin casa? Pai noapte se doarme, nu se bantuie prin casa, ca sa calci pe jucarii nestranse!
Mai, se pare ca dau batai mari de cap costumele astea. Auzi, constum de trandafir...tare curioasa sunt, astept poze de la serbare acum...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
Devyllo, esti o frumoasa si jumate, plus inca una langa tine . Mie imi plac rau pozele cu burtici, mai bagati mamici in devenire....
Yaio, ma mai energizez si io pe-aici pe la voi ca-n rest...e nasol rau, astept vestea rea din clipa-n clipa .
Andries, baga aici poze si povesteala despre pitici.Si la noi e la fel, aseara m-am culcat intr-o curatenie mare peste tot, acum in sufra sunt pufuleti pe mocheta, toata cutia cu jucarii imprastiata, plus haine printre ele. Sa-ti mai zic ce-i in bucatarie ? tot incerc sa-l conving sa-si aseze jucariile in ladita ( i-am luat una frumoasa in forma de masina-mai mult o golestesa se suie-n ea) , apoi sa pape sau sa doarme, dar n-am deloc succes. Tot eu le asez, si asta de multe ori pe zi.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
carpatina spune:
citat din mesajul lui Yaia nu-i corect! Ca ea are adresa mea si eu nu o am pe-a ei. |
Mah... ba-i corect.. Doar ca ea e mai descurcareata!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
citat din mesajul lui Yaia [Carpatino, zi-mi cum esti rasfatata, macar sa ma bucur de rasfatul tau! |
Mah, cand o sa mi se intample o sa-ti zic... Ca pana acum am tras ca boul la jug... sau am fost bolnava, sau am fost in spital cu Ioana,sau a fost mama bolnava, sau am impachetat/despachetat, sau am muncit de dimineata pana seara...
Dar s-or aseza ele lucrurile...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Andries spune:
Yaia noaptea trebuie sa umblam prin casa in scopul nobil de a umple biberonele de ceai si de a i le da balaurului!!
Ma veti intreba de ce nu folosesc un biberon mai mare? Buna intrebare! Eh ...majoritatea copiilor au o jucarie de atasament, Vic a avut un Martinel (pe care l-am cumparat intr-o doara de la o benzinarie OMV in ziua in care implinea 11 luni si de care urmatorii 3 ani nu s-a despartit, oriunde ma duceam aveam si Martinelul in geanta, Martinel era culcat cu Vic, manca impreuna cu el, doar baie nu faceau impreuna, ci Martinel era spalat in masina de spalat rufe si "pazit" de copilul meu inlacrimat si lipit cu nasul de hubloul de la masina as putea sa va povestesc multe despre acest Martinel...avea Mirciu vreo 5 luni si la un moment dat vine fratiorul lui si il pune pe Martinel langa el in pat "mami, i l-am dat si lui Mircea pe Martinel poate o sa doarma mai bine" atunci am stiut ca s-au terminat crizele de gelozie).
Mirciulix e diferit. I-am cumparat urs, iepure, tigru, al doilea tigru, melc si o gramada de alte plusuri doar, doar isi alege si el un "Martinel". Nici poveste!! Atasamentul sau este 100% fata de un anume biberon (Primi pasi, model albastru cu albinute si cu manere galbene) pe care il iubeste si apreciaza neconditionat! Am avut mare noroc ca am gasit si o dublura a bibelui respectiv, Doamne Fereste sa-l pierd!! Mai mult, bibele astea trebuie sa fie pline pe jumatate cu ceai!!Asa ca la mine acasa, in fiecare seara, pregatesc cele doua bibe, le pun langa perna si in timpul noptii Mirciu se trezeste, isi ia un bibe, il bea si se culca. A doua oara poate il nimereste pe al doilea, poate nu...daca nu, mi-l tranteste in moalele capului si incepe sa bazaie. Unica metoda de a-l determina sa taca este sa ma duc in bucatarie si sa il umplu cu ceai. Si uite asa...minim de doua ori pe noapte eu am treaba cu biberoanele alea. Si am incercat sa le inlocuiesc, no way!! Nu mai spun ca oriunde plec trebuie sa am unul la mine.
Mai aveti si voi exemple de astfel de incapatanati?
Andries
Sabina spune:
Bee, felicitari din suflet, esti super mega curajoasa si te admir nespus!! te rog eu mai treci pe la noi!
Andriesa, cand veniti? noi suntem pe pozitii:)), sa vezi ce mai curaj pe Gh de-acuma:)
carpatinule, pai ce, vrei sa te plictissti?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo