"Mamici de zmeurici de iulie - august 2009" (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:


Meleea nu te mai gandii ca numele copilului inseamna ceva..sau implica ceva..ci pur si simplu numele pe care voi l-ati ales este unul "la moda" acum..sa ii zc asa, si este intalnit la multi copilasi. Eu cel putin cunosc vreo 8-10 Alexandru. Ba chiar ma gandeam si eu inainte de a ramane insarcinata la numele asta....Asa ca daca l-ati ales sa va fie de bine si voua si lui bebe si nu mai asculta tot felul de "discutii".

Eumada sunt de acord cu tine..si pe mine ma doare sa aud chestii negative, desi sunt la orice pas..incerc sa le aud dar nu le ascult (intelegi ce vreau sa zic). In schimb ma bucur de orice nimic..de o floare mai deosebita, sau de unele comune, de un copac inflorit, de o vrabiuta care canta, de o albina, de razele soarelui, de vantul care bate...de orice gasesc ca e frumos.

Azi schimbam si noi samnatura 25 sapt..adica avem 6 luni si jumatate , suntem fete mari...si bebe si eu (eu ma maresc pe zi ce trece, nu? ). Miercuri avem control...abia astept sa fac ce face bebita. Daca mai are loc de joaca, daca sa mai implinit...etc...

Azi e uracios afara dar asta e...e frumos si cand ploua...miroase asa...a curat...

25+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ma buucr fetelor ca va place mobila ce am ales-o. Oricum nu prea aveam alta varianta decat una de > 10.000 lei. Tot ce am luat de acolo m-a costat ~550 euro si e pentru doi copii . Fetele vor avea camera lor si sper sa intre toata mobila si sa mai aiba loc de joaca. Oricum e o camera de 12 mp intr-un apart. de bloc.
Micaalsa, legat de alte decoratiuni, inca nu stiu cum o sa fac. Mobilez prima data camera si apoi vad spatiu ramas. Nu vreau sa o fac incarcata sa nu fie obositoare. Inca nu sunt decisa daca pictez peretii, pun stickere, pun banda decorativa sus aproape de tavan, sau varianta cu tablouri mici cu rame roz si verde.
Bine ca am mobila. Mai imi trebuie saltelute, perdele, covoras si o canapea minuscula in care sa pot sta cat timp le alaptez. In capul meu nu exista varianta sa duc fetele in dormitor. Asa ca de cand vin de la spital direct in patut in camera lor.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

'neatza si de la noi.

Pogos, la multi ani!!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de copiii tai!!

Moni, imi pare rau ca nu te-ai intilnit cu nimeni, eu am dedus din mesajul tau ca vei ajunge seara in bucuresti si ca vei fi doar in seara aceea la bucuresti. din pacate am fost singura acasa cu fata si mi-ar fi fost imposibil.
ma bucur ca ai cumparat ce ti-ai dorit si fetitele vor avea o camera superba.
cutiile acelea de jucarii le-ai luat cu tot cu suportul lor? cit au fost?

Raportam si noi debutul in luna 6...doamne, ce a trecut timpul!
eu raportez tot max 2,5 kg. practic in ultima luna am stagnat, dar in comparatie cu fetele care au luat mai multe kg, eu deja le aveam asa ca e o balanta acolo.
eu cred ca fetele care au luat multe kg e de fapt apa si vor scapa repede de ea.
ieri mi-am luat liber si am smotruit pina pe la 2 fara pauza, nici nu m-am indurat sa ma opresc sa maninc ca sa nu perd timp (cind ai un copil mic, profiti cit poti cind nu e acasa), asa ca pe la 2 imi treurau picioarele de oboseala si aproape ca nu am mai fost buna de nimic.
am observat ca atunci cind sint ff obosita si stau in pat, mi se pune o durere pe noada de nu mai pot merge. eu cu noada am avut prombele in copilarie de la o cazatura urita si acum isi cam face iar de cap, dar doar la oboseala.
iau mg si vad ca ma incearca cite un carcel din ala urit dar reusesc sa il opresc imediat.

cit despre a te simti sexi, in primul rind conteaza cum te simti fizic.
in primele luni nu ma simteam deloc sexi, aveam tot timpul ochii umflati de la varsaturi, stare de greata si gust oribil in gura, as fi zacut non stop.
acum ma simt excelent si sexi, imi place sa ma imbrac frumos, nu cu lucruri largi, ma machiez si am grija de mine. dar porneste de la faptul ca mi-e bine fizic.

Multumesc mult pentru sfaturile legate de sport!!

azi am in plan sa mergem la tzara dar vad ca vremea parca s-a uritzit...mai astept putin.

o mare de tot pentru ingerasul Emma si familia ei!!


Patricia s23 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu
cutiile acelea de jucarii le-ai luat cu tot cu suportul lor? cit au fost?


Cutiile roz si verde se vand separat dar nu au capac. Sunt dintr-un plastic tare. Cea roz mare a costat 9 ron, iar cea mica verde 7 ron. Mai sunt si pe rosu, alb, albatru.
Corpul in care le pun a fost 115 ron si intra 2 roz si 2 verzi. Eu am luat doar 3 corpuri si nu 5 cum era in poza.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata

moniland,super faina mobila bebelushelor,nu e nici scumpa,ai luat o multime de lucruri ptr 550 euro.si eu am luat buburuza din aia verde si floricica,is tare faine.sa folosesti sanatoasa mobila,iar bebelushele sa se bucure de ea

patricia,si eu am prins o zi din asta libera,joi (parca),de am curatat toata casa+ gatit,e minunat cand esti singura,chiar si ptr cateva ore ca te poti desfasura cum vrei tu,macar e curat pana apare terminatorul

motana,si noi sarbatorim Pastele de2 ori,cel mai tare imi pare rau ca nus` de unde sa i-au vopsea ptr oua,ptr saptamana viitoare,tura asta am cumparat multe de ciocolata+iepurasi etc dar pe cel ortodox vreau sa il sarbatoresc cum se cuvine si nu am vopsea

am fugit la treaba,desi e aproape 8
un weekend minunat sa aveti


pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Neatza si de la mine, va invit la

In primul rand as dori sa urez sincere condoleante parintilor Emmei si putere de la DD sa mearga mai departe avand un ingeras care ii protejeaza

Este greu sa auzi de astfel de cazuri, mai ales in situatia noastra si de fiecare data ma gandesc la bbelina mea si ma rog la DD sa fie sanatoasa.
Spor la curatenie fetele, ne auzim mai tz.

viitoare mamica fericita!!! 23+ Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna la toate fetele si " La multi ani " tuturor sarbatoritelor ! Noi suntem bine , miscam , insa asteptam cu nerabdare rezultatul la analizele pentru diabet gestational , mi-a iesit glucoza in urina si e posibil sa fie diabet gestational ! Eu sper in continuare sa fie bine , am niste emotii pana luni , tineti-mi si mie pumnii sa fie bine ! 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata fetele,

Azi e ziua alui meu si tocmai am fost la cofetarie sa luam tortul.
Eee...si ce credeti....am facut o boacana....adica am aterizat pe jos. Am calcat pe o frunza si, in combinatie cu gresia, s-a transformat intr-un fel de coaja de banana.
M-a cules barbata-miu de pe jos dar e fiert, ma intreaba la fiecare 10 min daca ma simt bine sau daca e bebe bine.
Cred ca totul e bine pt. ca nu m-am lovit absolut deloc. Am aterizat mai mult pe spate, nu pe burta, nici macar in fund si n-am simtit nici un discomfort in afara de o manuta care a ajuns prima jos, incercand sa amortizeze socul.


"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 28+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Motana, am scris ce am simtit...in asemenea momente comentariile sunt de prisos.
Rallu, ai grija cu cazaturile! Am patit-o si eu, stiu perfect cum e! Bine ca esti bine...

Celor care sarbatoresc Pastele maine le doresc clipe linistite alaturi de cei dragi!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna burtici!
Pogos iubita,La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si iubita!Sa ai o sarcina de vis si bb sanatos!
Am lipsit si eu un pic...dupa ce imi venise chef de prosteala si m-o mancat pe mine sa scriu pe la barfe...la aspirante vesti bune la fetele cu campania...aproape tot frumos si zile cu soare(lipsea o prietena graviduta si ea la apel)...mi-a trecut de tot si toate instant cand am aflat vestea ca micuta Emma a plecat dintre noi. E imens de trist.
Vorbeati despre a ne feri sau nu de intamplari triste. Eu de cand sunt beteaga m-am schimbat mult,nu stiu daca in bine sau ba.Dar empatizez altfel cu lucrurile astea,le vad intr-o alta lumina. Insa imi fac rau alte treburi,de obicei nesimtirea unora sau porcariile de la stiri,agresivitatea si violenta.Ideea e ca fiecare face cum considera de cuviinta,cum simte.Nu e rautate nici daca te feresti,fiecare are pragul ei de suportabilitate si stie mai bine.
Moni felicitari pt cumparaturile facute!Sa le stapaniti sanatosi!F. frumoase!
Alina merg luni la dr, ca m-au reprogramat.Mi-a placut mult ca m-au anuntat din timp si mi-au dat de ales cand sa merg.De-abia astept sa o vad.Sotul meu a fost prin zona pe unde stau socrii tai.Sa aveti zile frumoase in vizita!
Ylla multumesc!
Andreea iti tinem pumnii sa fie bine cand mergi la dr!Stai cuminte si nu-ti mai fa ganduri in avanpremiera si oricum si daca e sa fie sub control doctoricesc veti fi bine!
Rallu uf!Bine ca sunteti ok! Si eu merg tare incet pe unde simt ca e prilej de aterizari fortate, ca sunt impiedicata ereditar.Ai grija de tine.
O asteptam si pe Elenada cu vesti bune,ca se simte mai bine si nu o mai doare stomacelul
Va pupam pe toate si va dorim WE placut!Vb la plural ca daca tot sunt la puterea a doua


"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput