LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (115)
Raspunsuri - Pagina 5
magdalena76 spune:
Eu raspund la ce citesc din urma. Am vazut ca se disuta subiectu’ olitza. La noi este esec total, nu vrea si pace. Bine, acum trebuie sa recunosc ca nici eu nu m-am stradut prea tare. Spune cand face caca dar intotdeauna dupa, ca deh, nu-i place sa stea cu kk la fund, in schim la pipi nu zice nimic.
Si in legatura cu laptele de seara, eu inca ii mai dau sa suga lui Vladutz si daca nu vine „catica” nici nu vrea sa adoarma. In ritmul asta o sa-i dau sa suga pana o sa vina cu prima gagica acasa sa mi-o prezinte.
Mai este cineva care inca mai alapteaza? Kitty?
ioanaradu spune:
La multi ani sarbatoritilor!
elyanna bafta la condus. nu te speria, inceputul e greu. eu ma gandeam asa: 2 maini, 2 picioare, un cap. 3 pedale! aoleuuuu!!! cine apasa frana? cine ambreiajul? cine acceleratia?? cine tine mainile pe volan??? cine schimba vitezele?? si in oglinzi??? cum ma uit???? daca trebuie sa ma uit si la drum. acum sunt spaima soselelor.
pupam virusatii!
raisa suna-ma mami si pe mine sa vad ce e cu paharul ala, ca trimitem altul repede, repede la slatina. pai se poate?
fotomodel noi n-avem, ca e inaltut, nu e grasut, dar e numa bine. acum a inceput sa mai si manance, sa vedem cum continuam.
semne de la varicela sper sa nu ramana. bubele s-au trecut, s-au uscat, au cazut cojile, dar inca se mai vede pe unde au fost. banuiesc ca trebuie sa mai treaca putin pana se vindeca de tot. nu??? ca si de la un cos raman semne un timp. zic si eu ...
eu "mai m-am gandit": il trec pe matei la religie musulmana, mahomedana, sau ce-o mai fi ... ca sa poata sa-si ia mai multe neveste, ca mie imi sunt dragi toate fetele din stup si nu vreau sa se supere careva.
vazut si veve ca un iepuras roz.
catalina mica sanatate! si sanatate maica-tii la cap sa nu te duca pe la doftori!
mady e ok asa. mai tine-l pe razvan si pe homeo-naturiste. si pt mucisori incearca sa-i pui colargol dupa ce-l aspiri bine. usuca mucutii si poate scapati mai usor.
stefanya si matei face crize, cat pare el de blandut, cand il apuca, il apuca nene. la fel: indiferenta. si lectia asta le-am predat-o si aici, ca tot ramane inca 3 saptamani fara mine.
tzuna mereu ma gandesc la voi cat erati de obositi si de disperati cu maria cand era mititica. urlacioasa si bolnavioara saraca. ma bucur ca s-au indreptat lucrurile si acum aveti un copil asa cumintel si bun! sa fiti sanatosi!
Apel:
- crina_mio
- roxanici
- kitty
- martaaaaa
- gabi78
- loradin
- kmi78
- karra
- Val (stiu ca citesti )
- alionushca (si de tine stiu ca citesti)
- lilidana
- absoluta
- ane
- karla32
sa aveti o zi buna!
Ema este iubire
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
pisikuta spune:
biky, cred ca scriam amandoua odata si n am vazut postarea ta. nu te supara pe iohanna, ca eu cred ca un menaj a trois e mai bun ptr ei . eu dau fata, daca vreti si voi. iti dai seama, poti sa mi spui si tu mie si eu tie cuscra?
si arat atat de bine ptr ca n am patruj' de ani, cum a zis carmen, am patrushunu'. aaa, da' voi nu de mine vorbiti, ma, de bona! scarba aia care se baga n toate pozele cu fie mea. si am zis c o concediez, da' am nevoie de ea cat imi fac somnu' de frumusete, programul la spa si dansul la club!
soro, acu' intre noi fie vorba, la varsta asta ce s ar astepta pustoaicele, ma, sa aratam pline de riduri si cu pielea cazuta pe brate, resemnate? aia peste vreo 20 ani, incolo...ca nici cu tine nu mi e rusine...
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
ioanaradu spune:
magdalena de tine nu zisesem nimic. imi pare rau ca inca ai probleme cu sotul si familia lui. o sa te termine psihic situatia asta ... parerea mea.
pisi nuuuu ... dar daca nu stiai pe nora o cheama si ioana. of ... varsta asta! si te dai vlascea tanara pe-aci!
Ema este iubire
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
magdalena76 spune:
In legatura cu crizele ca si la noi sunt la ordinea zilei. Eu incerc sa-l iau in brate si sa vorbsc calm cu el dar Vladut a inceput de ceva timp sa loveasca si are predilectie spre fata. Asa ca atunci cand vad ca vrea sa dea in mine ii explic calm ca nu-mi place sa ma loveasca si nici nu-l iau in brate pana nu se calmeaza. Daca se calmeaza astept sa vina la mine si ne pupam si ne impacam, daca nu se calmeaza plec in alta camera si ii spun ca vorbim cand se calmeaza. Pe moment se enerveaza si mai tare ca nu este bagat in seama dar dupa un timp vine dupa mine sa vorbim, sa ne pupam si sa ne impacam.
pisikuta spune:
elyoano, mai zic una si ma duc. cand am facut scoala de soferi, primele zile, catastrofa, nu mi dadeam eu sanse. apoi eram disperata de limitatorul ala de viteza. ca eu ma visam fitipaldi si instructorul ma bloca pe viteze, unu, doi, trei. dupa carnet, pe parbriz erau colante " speed king" si "highway star"(ptr connaiseuri )
Asa creste o fetita
Varsta mea
pisikuta spune:
bicky, marinarii e n somaj acuma, deci este acasa, la mal. vinoooo!!!
Asa creste o fetita
Varsta mea
magdalena76 spune:
In legatura cu dulciurile. Vladut rareori mananca dulce si nu cere niciodata ceva dulce. Eu nu m-am ingrijorat din cauza asta pentru ca nici mie nu-mi plac dulciurile. De obicei cand vin rusii poftesc la ceva dulce si incerc sa-i dau si lui Vladut dar arareori vrea. Am crezut ca seamana cu mine, ca eu cand eram mica nu mincam dulce de loc, asa ca nu m-am agitat.
magdalena76 spune:
Ioana in ciuda certurilor si discutiilor din ultimul an m-am convins ca nu rezist o viata intreaga asa, m-am convins ca am facut tot ce a fost omeneste posibil ca sa remediez situatia si stiu catre ce ma indrept. Macar sunt linistita ca am incercat toate variantele posibile si imposibile.
Imi pare rau pentru Vladut si pentru ca a lipsit doar un mic pic ca totul sa fie foarte bine.