Condica salajencelor!,alaturi de Mihaela!![87]

Condica salajencelor!,alaturi de Mihaela!![87] | Autor: Bimilit

Link direct la acest mesaj



Pe 26 februarie s-a nascut Maria-Casia!!!
Bine ai venit pe lume, ghiocel mult asteptat si pretios.














CONDICA SALAJENCELOR

MAMICI CU 1 BB

Elutaf- mami de

for2nity- mami de

diplodocus- mami de

giulia_71 - mami de

Maria - mami de



mihaela_specht - mami de

olim - mami de

felicity05 - mami de

dianalaura-mami de nazdravan

DarkBendis - mami de

MAMICIcu 2 BB-ici

silvana_salajan - mami de si mic si scumpic

mihaela_s - mami de si

babymom75 - mami de si

anacezara - mami de

carmenardelean - mami de si

bimilit - mami de si

claudiasabou- mami de si




In asteptarea lui

BlueEyes

piticutz

mikiriki





Prietene

aileene




Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...


www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Olim, cum sa ne superi draga de tine...eu pe bune tocmai ma pregateam sa iti raspund cand au venit ai mei la mine si ne-am dus la tara, si ne-au luat asa pe nepusa masa, ca nici nu am apucat sa inchei mesajul. Am inchis calculatorul rapid si am plecat.
Acu fug sa imi scot ciupercile din cuptor, ca vine husbandu si ne punem la masa.
Va pe toate.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Salutare!

Am ajuns si eu acasa si sunt franta! Zau ca nu mai pot cateodata, am zile grele la scoala si nu mai am 20 de ani sa ma pot concentra la toate...daca as veni acasa si m-as culca, ar fi OK. Dar azi am colindat si magazinele cu fetele, ca le trebuiau haine, cu mofturile lor, acum am ajuns acasa si Diana vrea sa o ascult la Stiinte, are ochiul si lumina...trebuie sa citesc si eu ca sa o pot asculta si n-am chef.... Dar ma duc mintenas, ca e musai.

Lavinia, esti medic inteleg? Daca chiar esti interesata, iti spun cu cea mai mare placere ce si cum. Suedia are nevoie in continuare de medici, salariile sunt mari si sistemul e OK. Ce fel de medic esti? Ai terminat si specialitatea? Ca depinde si de astea...ei cam vor medici specialisti, gata pregatiti sa intre in "pita".

olim, pai tu spui ca noi suntem suparate? Eu am intrebat de multe ori ce faci, n-ai zis nimic...ai lasat doar cate un mesaj scurt... si . Hai zi acum cum mai sunteti? Ce mai stii de plecare?

Diana, dar de cand era urina ca nu era buna? Trebuia sa fie de dimineata, era mai veche? N-ai avut nici tu zi usoara...

la toate, ma duc sa ma specializez in anatomia ochiului...uooof ce pacat sa Ovi e de dupamasa azi, ce usor ii era sa o asculte el pe Diana...


vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Da Miha, era mai veche urina...ca i-am recoltat si scaun si urina de seara, apoi l-am dus sa se culce la mama, tocmai pentru a putea eu merge dimineata si rezolva toate problemele, fara sa-l port si pe el de buna dimineata cu mine, si mai ales pt ca trebuia sa imi fac si eu analize pentru angajare. Am rezolvat insa totul pana la urma, pt fisa de camin ma duc maine sa scot analizele, iar pt fisa mea pt angajare am vorbit la Ciobanca, si mi-o fac acolo fara sa imi trebuiasca vreo hartie de la job. Asa ca maine pana la amiaza cand poate sa isi faca mama o juma de ora si sa vina sa stea cu Stefan, dau o fuga la spital la ciobanca si imi rezolv si analizele mele.
Bia
Oti...hai mai zi si tu ceva, cum is baietii?

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna seara !

Abia acum am reusit sa intru la voi pe forum si mi-a trebuit ceva timp pana am ajuns la zi cu cititul. Luni dupa servici mi-a fost rau in sensul ca am avut niste dureri de cap, urechi , oki ca nu am stiut de mine. Asa ca am mers la dr. orl-ist sa vad ce se intampla. Am avut si durere de urechi si cica ar fi un inceput de otita. Mi-a dat ceva unguent pentru epistasis foarte bun si a zis sa mai iau nurofen raceala si gripa inca 3-4 zile. Am ajuns acasa pe la ora 18 si m-am bagat in pat. Marti a fost un pic mai bine , dar am avut zi de stoma cu fetele asa ca am ajuns acasa pe la ora 19. Ieri am fost la neuro-chirurgul de la Cluj sa-mi citeasca CD-ul cu tomograful facut la coloana si surpriza pentru mine a fost sa aflu ca am o deformare congenitala si niste chestii pe care nu stiu cum sa vi le explic aici. A zis ca se vede clar ca am si spondiloza . Azi am ajuns mai rpd acasa asa ca am reusit sa intru la voi. Paula isi revine si ea , de luni o voi duce la camin ca saptamana asta a mai tras chiulul la bunici. Andreea tot cu scoala . Trage tare pentru olimpiada la romana si mate. La serviciu e foarte mult de lucru pana in 25 aprilie cand se sfarseste termenul cu preschimbarile astea care ne termina fizic si psihic.
Cam atat de la noi.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, ce bine ca ne-ai dat vesti! Si bune si mai putin bune...acum ce vei face cu coloana? Ti-a dat ceva solutii dr. de la Cluj?
Succes Andreei la olimpiada! Sanatate Paulei! Si tie multi de tot sa te simti din ce in ce mai bine.

Diana, da...urina trebuie sa fie de dimineata. Bine ca ai rezolvat cu toate, asta e important. Cand incepe Stefan cresa?

Oti, ce ai mestesugit azi?

Pana la urma o sa citesc in we ochiul, ca abia luni are Diana test. Sia zi ma simt tare obosita, nu am putere sa mai mai concentrez.
Am pus piept de pui la cuptor, e gata...macaroane la fiert...fac un sos de smantana cu marar si papam de cina imediat.

La noi a fost azi taaaare frig...a fost soare, dar vantul atat de rece...cica s-au simtit -8. Sper sa nu inghete florile...ca azi dimineata am vazut si lalelele rasarite.


vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Of Adriana..macar ai aflat ce ai, de la ce ti se trtagea durerea de spate. Multa sanatate!
Mihaela, sincer inca nu stiu de cand o sa il duc la cresa. Luni o sa ma duc cu dosarul la directorare de la cresa si sper ca de marti sa mi-l primeasca. Asta daca ii trece raceala asta pacatoasa..saracul e atat de plin de muci, ca abia respira...si face un chin si un circ in momentul in care i pun picaturi in nas..ma lupt efectiv cu el ca sa reusesc sa ii pu picaturile. Sper sa isi revina in we asta, altfel ma gandesc sa ii dau si ceva antibiotic. Acum a adormit, i-am mai dat panadol, tantum verde, vibrocil si aerosoli. Mai stau si eu un pic si ma culc, sunt obosita. Legat de temperaturi, si la noi e tare nasoala vremea: azi de exemplu a fost si soare, dar si vant si ninsoare...si cica noaptea vor fi si temperaturi de -10 grade, iar ziua cald. Ne indreptam spre desert...
Noapte buna va doresc tuturor.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna seara si de la noi. Azi am fost f f busy. Am o comanda de tort pe marti si cum nu mai aveam flori asta am facut. Poze colo pe marti. Adriana sanatate multa. Fetelor , nu mai am vlaga sa scriu. vb maine.Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata! Ce onoare pe mine sa dau eu cafeaua azi!
Poftiti, serviti...simpla, cu lapte, cu zahar...

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Noi ne-am trezit la 7, a auzit Stefan usa cand a iesit tata-sau din casa, si a fost musai sa ne uitam pe geam si sa ii facem cu mana..(masina e parcata pe partea noastra). I-a batut in geam, si-au facut bezele amandoi , si apoi n-a mai dormit. L-am fentat totusi sa mai stea un pic cu mine in pat, si sa ne tinem in brate....si apoi la olita, la mancare, la medicamente...acum el se joaca, eu mi-am pus niste lenjerie de pat in masina de spalat. Acu ma duc sa ma imbrc, tocmai m-a sunat mama ca ajunge imediat aici, si plec la analize.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

'mneata! Cafeluta e servita duamnelor. Care cum ati dormit? Miha deci asa carevasazica cu cainii in Suedia. Deci io nu ma vad cu Rexi in casa. Da nici cu tzitzi matza. Am crescut la tara unde animalele stateau afara, nu cred sa ma pot obisnui vreodata cu ele in casa.E o chestie de mentalitate. Eu sunt curioasa ce fac cei care au ferme pe acolo. Sau nu sunt ciobani ca si pe aici? La tzara ce fac? Stau cu toate animale in casa? Adriana, bafta Andreei la olimpiade. Iar tie sanatate multa!Diana bafta cu hartoagele. auzi da la primarie ai fost sa depui actele pt stimulentul lunar? Stiu ca nu mai tre sa iei dect pe o luna doua dar si 1 milion pe luna de ce sa il lasi la stat daca ti se cuvine?Biaaaaaaaaaaaaaaa, treci la raport.Giulia, servici usor. Lavinia ce mai fac atomicii din dotare? Al meu asta micu s-o trezit de vreo 10 minute o tras niste vanturi de numa numa si amu chiuie. O descoperit chiuitul si il amuza. De 3 zile chiuie de zici ca e la hora din sat. Olimpia ce o zis Marius de cravata? Cum ti-o iesit tortul? Restul? Elvira, Ioana, Cami


Dulciuri

Mergi la inceput