Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

cris, mie mi-a promis o colega de la odiseea trecuta ca mi-l imprumuta pe al ei. Oricum poti asculta cu el numai dupa 25 de sapt. DAr sa sti ca acolo de unde am luat perna de gravi aveau cu 200 de ron parca.
Iar pe bebe in timpul cica il leganam (vb foarte serios) si posibil de aceea sa se fi linistit. Nu iti face griji. Acum oricum il simti putin de tot si daca sta mai in fundul uterului slabe sanse, mie asa mi-a zis doc.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu (Dragos Alexandru??)
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor!

Sunteti harnicute, iar capitol nou...dar nu ma pling ca am timp azi sa va citesc din urma....din pacate m-a lovit viroza asa ca sunt consemnata in pat cu ceaiuri si leaucuri babesti. Am avut aseara febra si am inceput sa panichez, am luat paracetamol si acum e in jur de 37..e bine zic eu. Am panicat si ptr ca sunt singura acasa...sotul meu haladuie 10 zile prin Europa pe la tot felul de congrese si expozitii...si e groaznic fara el. Doar cind ma lasa singura mai mult de 3 zile constat ce dependenta sunt de el.....

Mariana La multi Ani! Si tot ce iti doresti sa ti se implineasca...

Vad ca tot schimbati retete de chestii delicioase...asa pofta imi faceti si ma tot mobilizez sa ma duc sa fac si eu...noroc ca pe cind ajung in bucatarie ma ia cite o greata de nu stiu cum sa ies mai repede. Dar sper sa treaca si asta. Oricum am mult mai putine greturi in ultima vreme...

Va doresc o zi super si revin mai pe seara!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Buna burtici!
Mariana!! Sa ai parte de un an minunat, cu o nastere usoara si un BB sanatos si mancacios!

Mama fetelor, desi eu nu am avut pofte pana acum, cand va aud cum vorbiti de anumite mancaruri, imi ploua pur si simplu in gura! De exemplu mar in foietaj n-am mancat niciodata, dar descrierea a fost atat de plastica incat... Cred ca trebuie sa caut ceva dulce sa-mi iau astazi, ca nu se mai poate..

Cristina, apropo de soti, te inteleg perfect...eu dau vina pe soacra-mea pt cum e el acum ...dar macar in perioada asta ma mai menajeaza si el, si ma ajuta in casa, dar tot asa, trebuie sa-i spun eu fa aia, fa ailalata, ca din proprie initiativa n-ai sa vezi....eu n-am reusit sa-l "educ" dupa cum vreau eu, pt ca ne-am cunoscut tarziu si ne-am "luat" repede [:P]...in schimb, ca sa-l laud, munceste foarte mult la treburile din curte...deci el e harnicutz asa, dar are conceptia cu "treaba unei femei si treaba unui barbat"....

Mimika, felicitari pt perechea de fluturasi!

Mai am o saptamana si il vad iar pe ursuletz!

Va si o saptamana numai cu vesti bune!

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

La Multi Ani sarbatoritelor!!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Sper ca toata lumea e bine .

Eu am fost azi de urgenta la dentist, ca am avut ghinionul sa imi rup un sfert de masea ieri la micul dejun. Era o masea la care am avut omorat nervul, plomba si apoi o operatie la gingie. Medicul m-a avertizat ca e cam firava, dar nu ma asteptam sa mi se rupa chiar asa, mai ales ca nu rontaiam nimic tare in momentul respectiv (gen alune, nuci, mazare uscata cu wasabi, cum aveam in plan).

In fine, important e ca medicul meu m-a luat de urgenta si a venit sotul si a stat cu Lisa aproape o ora pana mi-a scos mie partea rupta si mi-a reconstruit maseaua, mai ales ca nu vrea sa o pierd.

Azi am mancat si eu mai decent, ca de ieri doar banane si lapte .

O sa ma duc la control si inca 2 plombe prin aprilie cand reusesc sa il sincronizez pe sot sa stea cu Lisa si medicul sa aiba un loc liber .

Revenind la mancare, pe mine ma cam lasa neimpresionata discutiile voastre despre mancare . Sarmale cu varza murata si ciolan afumat suna extrem de bine, dar la noi se anunta 29* in curand, asa ca nu e momentul sa fac sarmale. Si apoi, nu prea am pofta de mancare. Gatesc doar pt ca trebuie sa pape papa bun Lisa si sotul, dar altfel... Noroc cu asta, ca mai rontai si eu pe langa copil. Ieri am avut paste bolognese, o nebunie (zic asta pt ca Lisa a mancat cu mare pofta, lucru de mirare in ultimul timp si sotul a cerut portie si pt serviciu ). Azi am facut ciuperci cu smantana, dar Lisa a ales sa mananace rosii, branza si ceai, eu am zis "pas" pana maine, ca am papat cate ceva cu Lisa, asa ca sotul a mancat o portie cu mamaliguta.

Nu mi-e greata sau rau sau ceva. Adica am eu acolo, undeva, o stare usoara de greata, cat sa nu imi fie bine, dar atat. Pot gati, ma entuziasmez de ce imi iese, dar apoi imi trece foamea brusc!

Ma intorc la munca, am o gramada, la mine e 11 noaptea si ziua nu apuc sa fac nimic!!! In plus, m-am enervat pe una dintre colaboratoare ca mi-a trimis un document incomplet, fara detaliile de care aveam nevoie si pe care i le-am cerut specific ieri in email!!! Cred ca maine o sun, ca altfel nu ii pot promova produsele!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Buna burtici. Stie cineva ceva de IOANACT?

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 6+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Nu cred, dar si eu ma gandeam la ea de dimineata. Sper sa fie bine. Oricum in ultimul timp a intrat foarte rar la noi. Poate o fi scris la scutece, parca era la ian-feb 2008, sau???

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

greatza mea vad ca de la o zi la alta creste in intensitate. Singurul lucru pe care reusesc sa-l ingurgitez, ca numai mancat nu pot numi ceea ce fac eu, e piureul de cartofi. De cateva zile vad in fatza ochilor fileuri de anshoa. L-am trimis pe sot sa-mi faca rost.
In rest stau lesinata pe canapea iar Luca pe langa faptul ca rastoarna casa cu fundul in sus ma foloseste pe post de saltea pt facut tumbe, sarit si catarat. As dormi non-stop, numai sa nu mai simt oroarea din stomac.
vad ca vb despre cand se simt primele miscari a lui bebe. Eu pe Luca l-am simtit la aproape 15 saptamani, dar asta pt ca stateam la pat si imi era mai usor sa percep ce se intampla in burta.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 6+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Pe mine ma doare o ureche de moooorm-a prins ieri curentul cat am fost pe afara...am tot pufait vreo 3 tigari cu urechea,dar degeaba.
Ma intind un pic langa Alex,ca mi se deda cand il vad ce fain doarmene citim mai tarziu,v-am pupat

Poze cu noi

15+ si de Alex (2 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

beeeey, unde a fugeat toate lumilii????

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

O noua viata

Mergi la inceput