Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Neata si de la noi. Scriu si eu ceva cat sta Daria cuminte si ma lasa... e mai rau ca la stapan.
Noi suntem bine, adica papam, ne jucam, sta singurica in picioare (fara sa se sprijine de ceva) dar inca nu a pornit singurica, tot in 4 labe e mai usor, urlam Cu ocazia asta pupam si pe Sebastian
Socrate stii ce ma intreb eu? Copii astia sunt alintati? De ce urla doar cand nu le convine ceva?
Ma duc sa citesc si eu ce au mai facut m&m. Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

MsBB si eu vroiam sa intreb de ce neurolog? Acuma si eu dupa ce am fost panicata si disperata, am inteles de la Jianu ca copii calca in fel si chip, pana cand creierul e pregatit sa transmita semnalul corect de a calca. Asa ca poti sa te impacientezi, tu si oricare mamica, daca dupa 2 luni de mers nu se regleaza treaba.
DAnicris s-a zis tot ce era de zis, eu as baga un vot aici pentru Smecta eu asta i-am dat cand a fost cazul. Bun si Biotics. Multa sanatate lui Ducu.

Fi miu e topit dupa Daniela Crudu, si toate pitzipoancele de la TV. Zau.

LMA pentru Eva lui Ylari, sa cresti mare si frumoasa.

Gabitzam cum mai sunt baietii?

Cuptorul meu nu merge in continuare, asa ca o sa ma pregatesc psihic pentru nervii pe care imi vor provoca la service.

Adriana mare dreptate ai. Tzara asta ma scoate din minti. Pai ati vazut ce se intampla la europarlamentare? Pai daca fiica lui Basescu ne reprezinta tzara...sa ma ierte dar mai bine imi iau pasaport de kongo.Macar stiu o treaba.

Desiree vroiam sa iti felicit si eu fata vitrega pentru rezultate si pentru faptul ca nu s-a lasat intimidata de mama ei tuta. Pai daca nici mama nu te incurajeaza...pai cine. In fine probabil are frustrarile ei legate de viata ei nereusita.

Da Laura cam prea multa personalitate daca ma intrebi. Mi se pare prea mic sa se impuna asa. Dar decat sa fie papa lapte ca mine, dominata si calcata in picioare de cine doreste si pofteste, mai bine asa.
Ma uitam pe mailurile de la servici si mi-am dat seama a nu stiu cata oara ca m-am lasat intimidata si terorizata de un om care nu se pricepe la cele mai elementare principii de business.
In fine, este greu sa ii dau libertate, nici nu stiu cum e mai bine. Sa ii fac pe plac cand se manifesta sau sa il ignor. Adica nu vreau nici sa creada ca totul e ca el, dar pe de alta parte, se frustreaza mai rau daca nu reactionez. Nu stiu cum e mai bine.

Va pup, cafe nu mai dau ca ati baut destul. Sper sa ne vedem cat mai multe vineri. Poate mai sunt mamici care au nevoie de incurajare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Ianis si noi abia asteptam sa mergem in parc. venim sa va luam pe sus
Alysh ham au cei de la chico si cei de la primii pasi (la primii pasi e mai ieftin) Crezi ca e bun? Ma bate gandu si pe mine sa ii iau, desi inainte cand vedeam un copil asa nu imi placea deloc ideea.
Cine te streseaza din afara? Lasa copilu in ritmu lui, e normal dc stie sa mearga foarte bine in 4 labe sa prefere asa... o sa invete sa si mearga, sunt asa micuti acum.
Reallaura nu il lasi deloc pe jos? Pai nu se plictiseste numa in patut? Mama eu sunt denaturata rau, fii-mea pleaca singura prin bucatarie, dormitor, se duce in inspectie, vine singurica inapoi.
Adriana_78 multumim de cofee, desi tu nu bei ai grija de noi Bine ai venit in frumoasa si fascinanta romanie

Gata s-a terminat pauza mea ma cheama printesica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata fetele, Dau si eu daca zice Cleoca nu-mi creste mustata!
Danicris imi pare rau de problemele cu Ducu. Banana, morcov, orez...te sfatuiesc si eu ca celelalte fete. Si Biotics,ajuta.
MsBb imi pare rau ca e racita Andra, sper sa va treaca repede. dar la neurolog de ce trebuie sa mergeti?? Felicitari pentru masuratori, 9300 e f bine, Mircea nu are nici 9!! si e baiat...mda!
Adriana ai dreptate...iar faza cu pungile ma scoate din sarite, sa faca nene de hartie, daca tot nu e environmental friendly plasticul!! ca diferenta e doar ca dam bani pe el...dar efectul asupra mediului e acelasi! oricum, am vazut ca au aparut si la noi gunoaie diferentiat: sticla, plastic, hartie. Asta e bine.


Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE



Pediatra mi-a sugerat de pe la vreo 5-6 luni sa merg la un neurolog , sa vb, sa-i faca un control din cauza noptilor fragmentate de urelete, din cauza agitatie constante din timpul zilei si lipsa somnului pe timpul zilei. Mai putin cand ieseam cu ea in parc, dormea si cate 3 ore .Am tot amanat vizita atunci. Imi era parca teama sa nu-mi intre un cui inima , sa nu mi-o indoape cu medicamente sau sa aud cine stie ce...
Acum ceva timp a si lesinat. Daca pot descrie asa episodul respectiv. Oricum a fost efectiv inconstienta pt cateva secunde, cele mai lungi secunde din viata mea . Nu-i doresc nimanui sa-si vada copilul in halul in care am vazut-o eu pe Andra.
Era in tarc si noi la marginea tarcului vorbeam cu ea. La un moment dat a pus bot si a dat sa planga...de fapt parea ca-si trage aer sa se apuce de urlat. Era linistea aia dinaintea furtunii. Si tragea aer, si tragea aer ...dar parea sa nu ajunga la plamani. Nu stiu cum sa explic mai clar
Ei a luat-o tati in brate si continua sa traga aer dar nimic... nu se auzea nici tipat, nici nu si-a reluat respiratia. Atunci am vazut-o cum s-a invinetit toata, se inegrise fruntea, barbia si limba parca...a dat ochii peste cap si a cazut inconstienta pe umarul lui tati. N-a durat mai mult de cateva secunde dar a parut o eternitate.
Am vrut sa iau tel sa sun la urgente dar in fractiunea aia de secunda am realizat ca trebuie sa fac ceva rapid, n-aveam timp de sunat. Am fugit cu ea la bucatarie sa o ud pe fatza in speranta ca o aduc in simtiri. Ei bine, la bucatarie si-a revenit, se uita nedumerita la noi si a inceput sa rada . Eu mai aveam un pic si muream acolo . Urat!
Acum stau cu frica de fiecare data cand da sa planga, ma uit sa vad daca respira , daca se invineteste . Am mai surprins-o de cateva ori asa cianotica dar nu si-a mai pierdut constiinta.
Georgiana ( chinabulina ) , mi-a dat sa citesc un articol despre chestia asta si am regasit-o pe fii-mea in descrierea www.reclamamascataatentie/a_68_3580_Spasmul_hohotului_de_plans.html" target="_blank"> asta . Oricum vom face investigatii mai amanuntite sa vedem despre ce este vorba. Pediatra ne-a recomandat sa-i facem si analize, sa vedem valoarea calciului si alte valori care ar putea explica episodul respectiv.
Pediatra a incercat sa ma linisteasca spunand ca ar putea fi doar un mod de manip u l a re dar parca imi e greu sa cred ca un copil de cateva luni poate sa-si tina respiratia pana la lesin numai sa atraga atentia.
Am mari emotii in legatura cu vizita la neurolog dar sper sa fie totul bine.


Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

am trimis mesajul de 2 ori ? ei ... de emotie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Micaela nu stiu ce sa zic. Crezi tu ca un copil de 10 luni stie ca daca urla asa se face voia lui? Eu cred ca mai degraba asta e forma lor de comunicare in lipsa de altceva. Sper cel putin.
Daria.

MsBB, vai prin ce ai trecut. Pai eu cred ca lesinam sincron. Bine nu chiar, probabil lesinam dupa, pe moment ma tin mai bine. Saraca de tine. In cazul acesta, da, e mai bine sa o duci la consultatie, nici eu nu cred ca la varsta lor pot face intentionat aceste lucruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Socrate noi venim sigur vineri, ne mai incurajam unele pe altele, vorba ta...si am si eu in sfarsit prilejul sa-l pun pe Mirci pe jos, ca toate mamicile..
Micaela eu stau in pat cu el, am patul imens, se taraste, se ridica, se joaca...are spatiu ca pe un covoras... il mai pun si sa mearga, tinut de manute sau in premergator..nu-l las pe jos pentru ca mi se pare frig, mi se pare ca nu e dezinfectat destul si ca nu am covor moale...si-si juleste genunchii.Adica mie nu mi-ar placea sa ma tarasc pe jos la mine acasa...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

am sunat la service, vor veni vineri. Le-am zis sa vina dupa 13:00. Nu se stie cat costa, vor vedea la fata locului.In fine., ca la romani. Cu recomandare calda sa nu luati arctic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

MsBb ingrozitor, biata de tine, nici nu vreau sa ma gandesc...sa stii ca s-ar putea sa fie spasmofilie de la lipsa de calciu...asa eram eu si Sis cand eram mici, am tot lesinat pana tarziu, episoade de care imi aduc si eu aminte...aveam ceva anisori. Eu zic ca nu e nimic grav, doar ca va trebui alimentata corect, sa-i dati vitamine, calciu, sa nu pape ciocolata. fata si sper sa fiti bine de acum inainte!
Socrate ai dreptate ca asta e singurul lor mod de manifestare: si Mircea urla, eu zic ca-si descopera glasul. dar nu urla cand vrea ceva, pur si simplu ii place sa se auda.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata...miamiii ce de cafea

La multi ani mi_bebelina!

La multe lunite Eva-bebeluna!

Dani super povestea si adevarata cred, la cat sunt americanii de procesomani. Sper ca e mai bine Ducu.

MsBB initial cand am citit ce ai scris ma gandeam ca daca ar treb sa ducem copiii care se trezesc noaptea, nu dorm ziua, sunt agitati, energici la neurolog, pai ar fi o coada la neurologi, mai ceva decat la Cora de Craciun. Apoi, citesc faza cu lesinul. Hmm..poate e o idee neurologul, poate analize, insa eu am citi aici un articol (nu stiu ce link ai dat tu ca nu merge) despre copiii care lesina intentionat. Si eu m-am mirat ca inca sunt f mici pt genul asta de santaj practic, dar din ce am citit acolo cam asa era. Din pacate eu nu mai am articolul, insa am retinut sfatul cica sa nu te arati speriat, afectat cand isi revine. Si, da, erau sfatuit parintii la niste analize de sange. Eu citeam cu interes atunci, ca era Robert cel care urla pana se facea albastru. Pup si sanatate multa, sper sa fi fost doar un episod izolat.

Adriana deci cand e ziua ta?

Laura eu una il las pe Robert peste tot, inclusiv gresia din hol si bucatarie (pe care o spal inainte cu o solutie organica de curatat). Sunt sigura ca dezvoltarea lui, nu doar fizica ci si psihica e afectata pozitiv de libertate. da, si el cade, linge covorul, cauta scame.. dar e fericit, progreseaza.

Desiree felicitari fetei vitrege si huuu-ooo mamei care distruge self-esteemul, groaznic!

Stefany hai ca tin pumnii stransi cat e nevoie, no pressure, ca doar virtual nu doare.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput