Celebru violonist ignorat daca a cintat la metrou

Celebru violonist ignorat daca a cintat la metrou | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

www.ziare.com/Un_experiment_trist_de_adevarat__Video_-637206.html" target="_blank">Un experiment trist de adevarat

Concluzia acestui experiment este una trist de adevarata: daca nu avem timpul si aplecarea necesara pentru a ne opri macar pret de cinci minute (asta in cazul in care nu putem sa il recunoastem pe deplin) in fata unuia dintre cei mai buni muzicieni din lume cantand una dintre cele mai inaltatoare melodii compuse vreodata, la cel mai de pret instrument fabricat de om vreodata, atunci la cate alte lucruri minunate nu dam cu piciorul in fiecare zi, cate alte lucruri cu adevarat frumoase si inaltatoare nu ratam zilnic pentru ca nu avem timp sa le observam sau pur si simplu ne-am pierdut puterea de a le recunoaste....?

Pierduti in graba noastra zilnica minora, in fuga permanenta de autentic, in ascunderea din care nu mai avem timp sa iesim, noi, copiii societatii moderne acaparati in totalitate de informatie si tehnologie, am uitat sa mai privim in jurul nostru detasati, am uitat sa invatam sa nu ne mai grabim, sa nu mai alergam tot timpul.

In fuga noastra permanenta de autentic am ajuns sa avem nevoie de Etichete si de Marci pentru a ne putea ghida in viata, in lumea valorilor. Iar drama noastra este ca toate Etichetele si Marcile care ne ghideaza viata sunt puse de altii, rareori de noi. Avem nevoie de recunoasterea unui institutii precum Atheneul, care sa gazduiasca un Joshua Bell, pentru a-l privi pe violonist ca pe o valoare.

Mi-a placut articolul asta. Eu cind ma plimb cu copilul de mina ma opresc cind el se opreste si vorbeste. Dar nu ne plimbam destul de mult, si nu mergem prin locuri cu adevarat interesante


Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei



Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Vezi aici.

Oricat de mult mi-ar placea ca acest subiect (si altele asemenea) sa ramana pe prima pagina la Generale sau macar la Arte, din pacate, realitatea ne demonstreaza ca...




Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu recunosc ca probabil as fi fost printre cei care urca in metrou. Daca trebuie sa ajung la servici si sint in intirziere Nu ai ce sa faci, decit sa regreti viteza din fiecare zi.

Dar mi-a placut ideea de valori si marci care sint impuse de altii. Foarte adevarat.


Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei



Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput