Puiuti de Randunici 2008!! (190)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neatza!
repede o scrisorica mica, sa nu ma exmatriculeze MAMA-SAN

Stela, si eu am auzit ca poate sa vina un moment in viata copilasilor, in care sa refuze baia. O prietena i-a facut baie lui fi-su cu prosopul ud, adus la picioarele Mariei Sale in lighenas, vreme de cateva luni. Piticul nu a vrut sa intre in cada nici la maicasa in brate, urla numai cand vedea zona aia. Au hotarat sa nu insiste, si intr-o zi dupa vo 3 luni parca, i-a trecut brusc. Altul de care stiu ca refuza baia, deja rupea cuvinte, si zicea ca el nu face baie ca ii intra apa in cul :))

Si mai vroiam sa va zic de ideea noastra creatza, ca sa nu ii treaca prin cap ca e mai bine fara apa pe fatza, chiar daca nu il spalam pe cap zilnic, ii turnam oricum cu o cana apa in cap, mult si des

Si nu, (monix) nici acasa nici la bazin nu face baie in apa plata, si nici doape in urechi n-are ii intra apa pe toate gaurile.

Covoras de cada de care zice Vio este la Ikea, ieften si bun, avem si noi si ne este f util.

Poze si filmulete am vazut de la toate si m-am minunat. Numai de la Vio n-am vazut! (vio stai pe faza, ca aimediat dau raport si despre mine)

Gecko, la multe zile minunate, asa cum le-ai intrezarit tu!

Daciana La Multi Ani pt ieri!

Acum un secol ma intreba cineva (Luny oare?) daca tovarasa invatatoare a lui Sash e Vania Limban; da este ea, cea neobosita si inepuizabila. Tot ea inainte de cele 2 ore de hopa hopa cu bebei, face si aqua-gym cu gravidute cot la cot.
Si cel mai mare cupil pe acolo avea 1 an jumate, deci da, cred ca aceste figuri filmate vor merge si la vara la piscina la bebeii nostri.

In alta ordine de idei, noi tocmai am avut revelionul dar paranghelia o vom face sambata la Unchiul, care serbeaza si sf Vasile pe vechi.

Si, va ziceam eu ca nu stiu unde sa merg la un gineco aproape de mine sa ma clopoteasca si pe mine la o ecografie transvaginala sa ma uit il ochii lui "Misha" (cum i-a zis Monix). Si ce descopar eu alaltaieri la o plimbare cu carutul?? La 5 (!!) minute de mine s-a deschis un centru medical unde au tot ce le trebuie sa imi vad si eu continutul. Asta va fi vineri seara.

De simtit ma simt bine, doar ca am o stare de lene ca numai as sta in pat toata ziua. Acum fac ce n-am facut decand am nascut, adica pandesc somnul lui Sash ca sa fur si eu o atzipeala. Problema e ca, desi am zis ca voi tine Monti in sarcina, nu prea pot, ca poftesc la cartofi si la paine, de mor!

Sambata e ziua Omului si eu nu i-am luat nici un cadou, si nici nu stiu ce sa ii iau.

ma duc sa fac marul cu branzica pt sash, desi stiu ca iar le voi arunca, precum fac de 4 zile incoa. Ii dau 4 dinti de sus, si traieste numai cu lapte zilele astea. si ceva cereale.

pup

sovi & delfinasul sasha 17Apr'08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Gecko bine le mai zici tu mami. Si acum sa-ti distrug un pic mitul. Doar la primul e asa. Cel putin in cazul meu asa a fost. La Briana aveam impresia ca nimeni nu stie sa o tina in brate, ca soacra-mea care a crescut 2 copii e un real pericol ca e bratrana si poate cade cu copilul, ca sora-mea care avea deja copil de 10 ani nu mai vazuse bebe in viata ei si deci nu se califica la tinut copilul in brate...ei... paranoia in floare. Acum e cu totul altceva....daca se ofera cineva sa il ia pe Sabin in brate.........super ....relax mami....concluzia....faceti-l pe al 2 lea si sa vedeti cum scapati de grijile astea. Poate si din lipsa timpului, ca trebuie sa te gandesti in acelasi timp si cum ajungi tu la baie sa faci dus, sau altceva si cu ce imbraci copilul mare la scoala, si daca i-ai facut sendvis-ul sau il trimiti flamand la scoala si cand ai mai schimbat ultima data pamapersul la ala mic si daca ai stins oala de pe foc sau s-a ars si mancarea asta ........
Iar cu bonele cam la fel e treaba. Cand era Briana mica, mi-am tras si eu bona cica...O luna cat am stat acasa cu ea o luam cu mine peste tot, in parc, la piata..nu stiu daca a pus biata femeie mana pe copilul meu o data, nu stiu daca mi-a impins carutul vreodata ca nici de asta nu era buna (in mintea mea), daca imi amintesc bine nici biberonul nu avea voie sa il pregateasca, ca daca nu vedea bine si gresea concentratia la lapte praf...si inca ceva Briana a plans ingrozitor cand a vazut-o prima data....si intradevar dincolo de paranoia mea s-a dovedit a nu fi persoana potrivita...n-are rost sa v mai povestesc ..cert e ca imi umbla serios prin lucruri...am renuntat la ea si a ramas soacra mea cu fata.
Cand am ales bona pentru Sabin am vazut vreo 5 inainte, nu stiu sa fi pus vreo intrebare desteapta la interviu, cred ca mi-a fost foarte utila intuitia... pur si simplu am simtiti ca ea ar fi buna pt copilul meu si se pare ca m-a ajutat, sunt super multumita de ce am ales. Bineinteles ca am avut aceleasi chemari sa sar la primul scancet al copilului cat am mai stat acasa, dar incep imi impuneam sa profit de timpul liber si sa mi-l ofer mie. Asa ca o lasam cu ea si ma intindeam un pic sa oihnesc, sau plecam in alta camera sa ma epilez, sa imi fac unghiile, ori plecam de acasa. Recunosc ca am avut si linistea oferita de afaptul ca soacra mea sta usa in usa cu mine si stiam ca la primul scancet ar fi aparut ea, dar in lisa acestiu avantaj cred ca functioneaza f bine camera ascunsa pe undeva prin camera.
Vizavi de intrebari cred ca e f important daca are o recomandare de unde a mai fost si reusesti sa vb cu familia respectiva, si eventual sa o intrebi de ce a plecat. Multe isi dau arama pe fata incepand sa barfeasca fosta familie, ca facea, ca dregea, ca doaman se certa cu domnu....si cred ca e f importanta reactia copilului. Eu tare cred in vorba aia cu cainii si copiii care simt omul bun .
Bafta!!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata inspre ziua

Sunt la zi si cu cetitul si cu pozele si filmuletele, sa nu va suparati daca nu enumar, ca nu vreau sa sar pe nimeni si sa supar din cauza asta .

Vreau insa sa ii urez, cu intarziere, e drept, Daciana Sa cresti mare, sa fii sanatoasa! Sa va traiasca minunea, Claudia!!!

Gecko ! M-ai scos din butoi !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Raluca, eu am 2 si tot eu sunt cea mai cea in toate cand e vorba de puiul meu!!!1

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!Iar n-am avut net-am tras o rafuiala ca astia de rds Niste kkciosi!

Acum doar va pupacesc si fug sa-i fac de mancare Mihaiului




Ela,mami de sufletel blond!!
Am pornit pe drumul vietii!! (26.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Raluca, eu am 2 si tot eu sunt cea mai cea in toate cand e vorba de puiul meu!!!1

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei


Nico, eu nu am spus ca nu m-as mai simti tot cea mai cea, in continuare am tendinta de a ma repezi sa il iau in brate la primul scancet convinsa ca numai la mine tace, doar ca incerc sa imi impun sa trec peste asta si drept consecinta am constat ca nu sunt eu fiinta suprema si ca mai poate si tati sa schimbe pampersul, si Bica si bona si in felul asta am timp si de Briana (care inevitabil se simte uneori neglijata) si de mine si de servici. Si cu toate astea cand vin acasa tot eu sunt mami al lui, tot pe mine ma prefera, tot la mine se linisteste cel mai usor cand e marait, desi nu sunt persoana cu care sta cel mai mult. Si in primul rand mesajul a fost ca daca sunteti nevoite sa lasati puiutii cu altcineva solutia e sa nu stati prin preajma pentru ca e mult mai greu sa te desprinzi asa.
Sunt convinsa ca fiecare simte in felul lui, asta a fost modul in care am incercat eu sa le impac pe toate.
De fapt cred ca tine foarte mult si de copil. Pentru ca daca ai genul e copil pe care poti sa il lasi in tarc sa se joace si tu sa iti vezi de ale tale probabil e mai usor, dar in cazul meu, eu nu pot merge nici la baie daca nu il las cu cineva sau eventual il iau cu mine si il pun pe jos in cadita ca sa stea linistit cateva secunde sa imi rezolv si eu nevoile fiziologice. Si in felul asta am fost nevoita sa impart atributiile pentru a putea face fata la toate.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici...eu sunt un pic supi ...lui andrei i-a aparut o iritatie pe cor...la gatulet,pe burtica si la ciocutza...nu stiu de la ce...oare sa faca alergie de la ceva? cam de la craciun ii dau suc de mandarine ,nu a a vut nimic pana acum 3 zile...am asteptat sa vad daca dispare,i-am dat cu crema de galbenele si nimic..slava domnului e spalat ,calcat nu inteleg de la ce...nu am avut asemenea probleme cu el...tocmai am citit de portocale...cu dureri de burtica ...e cam nasol...am sunat pediatra si o sa merg dupaamiaza la ea,astept sotul sa vina de la serv ...
zoze ajung azi in craiova,din nefericire...dar nu am timp sa ne intalnim...plus ca si ploua...sper sa venim la plimbare intr-un weekend si te sun atunci...
in rest andrei e ok,e vioi...topaie toata ziua....papam...o sa pun niste filmulete pe mail-ul comun,pe webshop nu merg...
am si niste dracusori...ca am sunat la firma pt acte si nu le-au facut...cica sa o sun pe madam patroana sa vb cu ea mai intai...am sunat-o si se facea ca nu stie despre ce e vorba...parca mi-ar da ea banii...apoi cand i-am explicat a zis aaa da parca am auzit-o pe contabila dar nu stiu prea multe...ehh niste nesimtiti sunt mandrii cand vad ca ai nevoie de ei...atunci stai in puii mei in banca ta si nu te baga unde nu-ti fierbe oala...ce treaba are ea cu actele...doar sa semneze si sa puna stampila...
acum va las merg sa termin papica lui andrutza...pupicei


rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei


http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello!
gecko ce frumos ai pove... ma bucur ca esti ok, optimista si happy!
haioasa rau canapeaua Andrei!
sovi si noi la fel la baie, chiar daca nu-l spal pe cap, zilnic, ii dau cu dusul direct pe fata de cateva ori, si nu zice absolut nimc!si fac asta de la inceput! eu intrebam de Vania! scapa de aqua gym, ca ii ia locul pretena mea!
LA MULTI ANI SANZIANA SI CRIS!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)


Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

TUCHI,MIMO da-ti-mi un buzz, bre

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)


Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gecko esti geniala si te iubesc Exact cum spui, exact asa e...acum nu stiu cum e la al doilea copil, ca la mine a trecut atat de mult timp incat Vladutz e din nou ca si cum ar fi primul Dar m-au trecut fiorii si mi-au dat lacrimile si am avut si un zambet in coltul gurii...toate in acelasi timp! Hai la mama, un buchetoi ca meriti
Luny mai pe la trei e bine, sa ne destrabalam pe mess? Ca eu acum am picat din supermarket si vreau sa desfac tot si sa pun la loc
Sovi iti doresc un an nou fericit, plin de realizari si multa sanatate la tot familionul
Va las , sunt pe fuga, despachetez si ma apuc de gatit.


Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput