Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
Problemele apar la intrarea in colectivitate, unde se cere de obicei carnetul de vaccinari.


Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla


adica sunt gradinite/scoli unde poti sa mergi fara carnetul complet vaccinat/fisha medicala?




o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andrada sarumana

Alex sara imi pare extrem de rau de situatia urata in care esti, ai nevoie de sprijinul nostru acum, eu ma gandesc la tine, Doamne ajuta sa fie totul bine

Laura mersi de pontul cu morcovul crud, o sa incerc.

Micaela multam de intrebare, suntem binisor, Robert inca tuseste + mucuti, dar parca e mai bine, sunt in stand by cu antibioticul, poate n-o fi nevoie.

Esme sanatate multa la ochiul plangacios; cat si-o fi calculat detergentul ala tinta, eheii



Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Alina_anto La multi ani! Sa fii fericita si iubita alaturi de Scortisoara ta! O pupam dulce si pe ea, sa ii treaca durerea de dintisor si febra! Si lui Patrick i-au iesit dintii de sus tare tare departati, ditamai strungareata, acum eu sper sa se mai apropie cand i-or iesi si ceilalti. Are deja 8 dintisori, care de care mai mari si mai mici.

Micaela eu as opta pentru o cresa particulara, undeva unde sa stii ca e bine ingrijit. Asta pentru motive de socializare. Altfel evolueaza jucandu-se cu alti bebei de varsta lui.

Miss te intrebai cine sa-i mai inteleaga pe bebei, sa stii ca demult am renuntat sa-i inteleg. Nu inteleg nici oamenii mari, dar apoi pe cei mici. Pai sa stii ca si noi incercam n variante cu somnul lui Patrick, uneori dau rezultate, alteori nu, deci am dedus noi ca nu prea e nimic de facut. Nu exista cred o cauza principala, sau daca exista, nu o putem elimina si pace. Astept sa creasca si gata. Azi noapte a dormit in leagan vreo 5 ore, am lasat pe viteza cea mai mica. Nu-ti spun de cate ori ma duceam si-l luam de acolo si-l puneam in patut, incepeau urletele la vreo 5 minute. Ciudat e ca ziua nu vrea deloc in leagan. Sambata am avut o noapte de vis, a dormit cu noi si a fost cuminte, se intorcea singur si cauta tzatza, ma trezeam si-l gaseam sugand, ma intorceam din nou la somn, el la fel. Dar ieri seara nu a mai dat rezultate metoda, cum l-am pus la noi in pat a inceput sa planga. Of, si eu m-am saturat de mine cat ma plang cu somnul lui, insa ce sa fac daca numai voi ma credeti si ma intelegeti! Unde e topicul tau cu vaccinuri ca nu-l mai gasesc la Parintii intreaba..?

Ylari felicitari pentru Eva cea voinica! Si alui meu ii dau fier si vitamina D de cand s-a nascut, cica la prematuri trebuie sa le dai din prima pentru ca rezervele de fier se formeaza in ultimele doua luni de sarcina, care la noi nu au mai existat. La inceput era intr-adevar constipat, adica facea rar, ca toti imi ziceau aici ca nu e constipat daca face cum trebuie kk, numai cand face tare se cheama constipatie. Dar s-a reglat, acuma nu mai are probleme decat rar de tot. Cu prune rezolvam imediat.



Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Nu stiam ca pot alege sa nu le fac si ca obligatoriu vine de la faptul ca pt ei e obligatoriu. saru-mana pt lamuriri.

Ca tot veni vorba de comunitate, pentru fetele care nu au ajutor din partea mamei/soacrei/alta ruda binevoitoare, am si eu o intrebare ce ati alege: bona sau o cresa (particulara cu conditii decente).
Ma gandesc ca in toamna cel tarziu tb sa ma intorc 'pe baricade' si tot caut solutii.

Din pacate, foarte multa lume crede ca ele sunt obligatorii prin lege pentru parinti.

Cat despre comunitate si ajutor, of, fetelor, noi cu exceptia lui Mutti, care este totusi o persoana straina, nu avem chiar pe nimeni cu care sa-l lasam pe David. Dealtfel, in afara de vizitele Antoanelei si mai rare ale unei alte prietene cu baietel de 2,5 ani, cred ca de luni de zile David nu a mai vazut alti oameni, de aceea saptamana trecuta la doctor era asa curios si examina la greu pe acolo...

Doloress, nu as vrea sa mai discut despre subiectul cu vaccinuri, sa nu fiu acuzata ca as cauta "prozeliti" (si-asa cred ca se cauta cu lumanarea motive ca sa ma baneze, ca am fluierat chiar prea tare in biserica de data asta si am calcat pe bataturi multe persoane).


Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
"I once believed in Jenner.
I once believed in Pasteur.
I believed in vaccination.
I believed in vivisection.
But I changed my views
as the result of hard thinking."
(Dr. Walter R. Hadwen, M.D.)
************************************
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii. Cititi cu atentie Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000 si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin: ne intalnim www.jabs.org.uk/forum/default.asp?CAT_ID=1" target="_blank">AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna si de la noi!

Alex@Sara sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa fi luat decizia corecta!

MissP nu stiam nici eu de chestia cu obligativitatea vaccinarii.

Alexuta parca zicea Simonacip de Singulaire. De la David al ei care tot racea. Vezi ce si cum te mai sfatuiesc mamicile de bb2! Pupici Antoniei!!

Si nu in ultimul rand... Alina!! Ti-am mai urat, iti mai urez si aici! Nu strica inca o urare!!

De asemenea Miruna Elena pentru lunitzele de azi!! Si si pentru Codrin Octavian!

Esme !

V-am pupat ca merg la trebi...





mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Revin cu vesti ceva mai bune: Sarei i-a scazut febra, a mancat tot laptele cu cereale. Speram sa fie mai linistita la noapte si sa reusim sa dormim..

Multumesc de urari elenuca, Doloress
Si multi speciali pt Inais

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fetelor.

Am scapat si de examenul nr. 2 cu bine, ffff greu s-a mers pe spete si teste grila in drept international umanitar si protectia drepturilor omului. Din 20 intrebari am raspuns corect la 17. Ramasesera 3 intrebari la care aveam dubii, dar instinctul imi spunea ce sa raspund. Spre sfarsit am avut un pic de libertate si am intrebat in spatele meu....din pacate avusesem dreptate, dar nu si suficienta incredere in mine si m-am luat dupa colega respectiva...Asa ca o sa am un 9 la acest examen.

Miss, sa stii ca am sa caut "Cartea copiilor", sper sa o gasesc si aici. Cat despre psihic, e un subiect care pe mine ma fascineaza mult, de-asta imi pare rau ca nu gasesc o persoana apta cu care sa pot vorbi, consider ca fiecare dintre oamenii de pe pamantul asta ar avea nevoie de un terapeut, pt ca vrei nu vrei creierul aduna atatea informatii, ganduri, evenimente, frustrari, tristeti, depresii, care daca la un moment dat nu sunt scoase la suprafata se pot transforma in altceva, urat.
Am avut chiar o perioada freudiana, cand ma trezeam si imi notam visele, apoi le interpretam a doua zi, dar mi-a trecut. E nevoie de altcineva care sa te ajute sa te eliberezi , sa scoti la suprafatza atatea ascunzisuri ale creiererului. E nevoie de un specialist, clar.

Socrate, Laurita, mi-ati vandut un pont tare bune, miercuri ma duc si eu cu Vlad in Hambarului. Vroiam sa-l trimit doar pe Stef dar nu are cum sa stea la coada despre care vorbiti.

Alex@Sara, da, suntem vecinitze, lasa ca ne vedem mai spre primavara pe la mine poate, ca am curte mare, nu merita sa mergem la Primarie in parc. Eu am parc in toata regula acolo.
Si sa-ti ajute Dumnezeu maine, sa fie totul ok.

Micaela, fara nici un dubiu as alege cresa/ gradinitza, pt socializare, pt educatie. Eu sunt si paranoica cu bonele, sa nu cumva sa se atinga de bebe ca sunt in stare de crima!


Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

mai fetelor da voi scrieti cu viteza lumini...abia am cetit din urma...
uram tuturor bebeilor nascuti din10 , 11 12 la cat mai multe lunitze!!

de asemea la multi ai!!!ALINA si multa sanatate
danah suntem mai mari pt ca suntem baietei hihi eu stiam ca la baieti evolutia e mai rapida fata de fetite..as ca nu te impacienta..oricum noi suntem in standarde ..asa a zis nenea dr.

alina anto nu te stresa ca ai reactionat asa..uneori simtim toate nevoia sa ne descarcam si unde ne putem descarca..pe umerii sotilor...o sa vezi ca va fi bine..incerca doar-parerea mea- sa o mai lasi pe sara sa fie singurica, adica sa nu mai alergi imediat la ea, sa vada ca tre sa se descurce si sa se obisnuiasca mai independenta..zic asta din propria experienta..dupa ce au plecat ai mei din usa..a fosat un chin cam 2 sapt pana ce s-a obisnuit eric singur in carseat, caci tot timpul era mama cu el in spate..asa ca n-a avut incotro si s-a obisnuit..nu mai zic la inceput ce zbierete si plansete si opream masina ca ata de tare urla ca nu puteam conduce, i-am atarnat tot felul de jucarii sa il fac cumva sa uite...incerac si tu ceva tactici noi..o sa vezi ca se va obisnui

asa ca o paranteza ca va tot aud vb de vacanate..si spania..si noi plecam in florida la sf lui martie!!!!! sunt super extra incantata ...nu am mai avut vacanta..de mai bine de un an..si atunci eram gravi..si tot cu frica...mergem in florida...nu imi vine sa cred sunt happy...

lori pupam robertut frumoase poze

alex sara nu te mai necaji cu socrii
si orice hotarare iei tu e cea mai buna pt tine! sa nu asculti de unul sau altul..fa ceea ce crezi tu ca e mai bine si mai potrivit pt tine si fam ta! noi suntem aici sa te sustinem in hotaririle tale nu sa te judecam. multa sanatate

socrate ce faine pozicile tale...pupam sebastian felicitari pt umblaret

miss bucurie mare ca ai dormit ceva ore legate!!! da doamne tot asa de acum inainte. poate era de vina grisuletul..cine stie..eu inainte de culcare ii dau lapte si pe la noi culcatul e undeva intre 8-9 poate chiar 9.30...de aia poate doarme pana la 6.30-7 fara treziri. nu vreau sa zic intr-un ceas rau..dar o sa vezi case va reglementa totul..cred ca deja ti se face rau sa tot auzi promisiuni..fara nici o materializare..




Mami de Eric 30.06.2008
ERIC

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

fetelor,mersic de incurajari si sprijin pt fiecare in parte.
socrate mersic pt nr de tel,am sunat-o si mi-a raspuns dar cand a auzit ca nu sunt pacienta si am pb a zis sa sun maine ca acum are femeie pe masa .Vroiam sa merg maine la Bucur mi-a zis ca o gasesc dupa ora 9,daaaaarrrrr ne-am hotarat sa pastrez bebelul,speram numai sa nu fie pb cu el din cauza ca eu am alaptat si nu am luat vitaminele.Oricum o sa fac eco 3-4 D la Iosup si sper sa fie totul ok.Trebuie sa imi gasesc un dr extra super bun sa ma urmareasca,sper sa gasesc cat mai repede
acum fug sa incerc sa culc teroristii ca sunt sfarsita dupa ziua de azi,as dormi non stop 15 zile.
Noapte buna tuturor

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Am fost si noi la dr la controlul de 7 luni, avem 9200 grame si 71 cm. Cred ca nu-i merge cantarul bine, ca al meu de acasa intotdeauna a aratat cu 300-400 grame mai putin, iar inaltimea asta o avea si la 6 luni. Oricum a fost un agitat puiutul meu, vroia numai in picioare. O sa incetam cu fierul si m-a intrebat dc vreau sa fac prevenarul incepand de la 9 luni, 3 doze…
Nu prea vreau, as vrea o singura doza la 2 ani.

Laura – cat ai stat astazi la depus acte, ca vreau sa ma duc si eu miercuri.
Alina anto- santatae Sarei
Alysh – 9 e super bine pt o mamica cu un puiut acasa, Felicitari. Aaa poate ne vedem miercuri la coada, eu o sa fiu fara bebe, va sta cu bona.
Micaela – eu am ales bona ca este prea mic pt cresa, insa de la 2 ani, gata, socializam la gradi…
Miss – vesti mai buna, tot inainte.
Alex Sara – ce intorsatura de situatie. Tu decizi ce e mai bine pt tine si bebeii tai.




Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput