Organizarea organizarii....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Adita, tu n-ar mai trebui sa pui mana pe aspirator, pamatuf sau detergenti niciodata! Faptul ca ai 4 copilasi iti da dreptul sa te relaxezi tot restul vietii tale! Ce zici?

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI



"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Hai sa va dau trucurile mele:
1.Cand sunt nervoasa fac ordine in sertare(stiti de ce?atunci pot arunca toate fleacurile pe care sentimentala de mine le strange cu sarg si spor)Impusc doi iepuri:ma calmez si debarasez.
2.Pornesc curatenia din coltul cel mai indepartat al casei(dormitorul)care datorita topografiei este cel mai usor de curatat(nu se bantuie pe acolo tot timpul) si imi intru in mana cu ceva usor..
3.Imi ofer o recompensa(o tigara,un dulce mic)dupa fiecare obiectiv indeplinit....de exemplu dupa ce asez perdelele si draperiile ca nu m-a facut mama Pasarila lati-lungila sau dupa ce termin baia
4.Scot calculatorul din priza(pretext sa il curat de praf,adevarul sa inlatur ispita) si cand simt ca ma bantuie ma gandesc ca pana se sincronizeaza modemul si celelalte,incep alta treaba si dispare.
5.Telefoanele sunt in geanta,geanta in debara,interfonul pe mute,ca n-am nevoie de agenti disturbatori.
6.Ma motiveaza si sa cumpar alte produse de curatenie decat cele pe care le-am mai folosit.....ia sa vad cum miroase solutia asta de spalat pe jos sau acest balsam de perdele .
Nu ies dint-o camera pana n-o termin in totalitate si cand simt ca ma dor calcaiele....asa se manifesta la mine oboseala fizica,intru ca din intamplare in camerele gata curatate..
Intotdeauna bucataria e ultima ca e cea mai grea,dar si cea in care facem cel mai des curat.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Cea mai buna solutie este femeia la curatenie!Eu o practic cu succes de ceva vreme, o data la doua saptamani...in saptaman in care nu vine este mai simplu pentru mine sa fac cate ceva...ca de' nu se face mizerie cat casa...dar uite cum fac eu...
1.spal toate geamurile (ma rog le spalam)
2. pauza ca ma dor maiinile
3. incep cu dormitoarele...al nostru intai si apoi al fetei
4. sufrageria
5. bucataria...cea mai nasoala
6. baile
Nu fac pauza deloc ca daca ma opresc gata, am terminat, nu mai fac nimic!

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Fetelor si eu daca gatesc, pot sta 5 ore in picioare si sa fac o tona de chestii fara sa obosesc, da la curatenie: ba ma dor mainile, ba spatele, ba am alergie la mirosul de detergent.....

Asa ca, dupa ce am renuntat la tantile care faceu curat din motive de nemultumiri repetate la vre-o 10 tanti!!!!! incerc sa ma descurc singura.

Asa ca:
1. N-avem perdele ci doar jaluzele, asa ca de asta am scapat- stau la 10 si nu ma vedeam punand/scotind perdele.
2. Mobila la minim, asa ca e totul liber sa aspir/mopuiesc
3. Arunc la greeeeu de prin dulapuri, reusesc sa am spatiu mereu; arunc si carti pe care nu vreau sa le recitesc, pana acu vre-u sa recitesc doar vre-o 5-10!!!! Aici ma ia sotul cu cele 3 bibloteci burdusite, da poate-l molipsesc!
4. Fac ordine, seara prin bucatarie/sufragerie; dimineata + dormitor

Asa ca si daca nu e curat cum ar trebui e macar ordine!
Haaaa frigider spalat la 3 zile???? Uaaau: eu ma felicit daca pot face asta la 2-3 luni! Noroc ca e cu jet de aer si antibacteria, nu ingheata si nu pute niciodata.

Nu-mi propun prea multe sarcini pt o zi: echilibru in toate, curatenie+ gatit + DISTRACTIE!!!! Nu in ordinea asta neaparat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Am gasit si eu 2 pagini de web care te ajuta sa te organizezi:
www.discoverorganization.com
www.organizedhome.com

Sunt in faza in care le "testez" si eu asa ca nu pot sa spun nimic despre ele...inca...

Mergi la inceput