Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Alysh

Inca un site:
http://www.dpam.com/

Cica au magazin in Arad...Getutza help! Vin pe la voi!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Astazi fiica-mea nu vrea sa doarma decat la tzatza . A dormit in 2 etape cate 25-30 min; cand o pun in patut incepe miorlaiala si plansul. Iesim imediat afara si poate doarme in carucior,desi si afara doarme maxim o jumate de ora.

monik16 am masurat-o aseara pe Julia si are 67 cm . Banuiam eu ca nu are doar 65 cm.

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Mihaser, merci pt link, sunt oricum mai scumpe decat LR. Eu am cautat site-uti in disperare sin in afara de minimode care mi se par rezonabili iar hainutele f ok si de calitate, in rest, nimic nu ma incanta.

Eu m-am gandit f serios sa trag o fuga fie in ianuarie la Viena , fie in iulie in FRanta (adica perioada de solduri) cu un bilet de avion low cost si sa cumpar lucursoare pt un an de zile. Cred ca merita clar mult mai mult asa. Cand am fost acum, in sept in Franta, am gasit lucusoare mult mai frumoase si la preturi ok decat orice gasesti pe net. Din pacate n-am fost destul de inspirata sa iau cat mai multe. CAnd vor fi reduceri va fi si mai convenabil. Deocamdata Vlad are cu varf si indesat cu ce se imbraca, deci cred ca o las pe iulie. Oricum prefer Franta ca acolo cunosc f bine si magazine si tot. Mai merge cineva cu mine?

Cleo, m-am uitat si eu ce-ai mai tricotat tu si ma minunez de ce lucrusoare frumoase iti ies din mana! Nu mai zic ce bine ii sta Marei cu ele!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Alysh...da asa e! Sunt mai scumpe...Sper sa le vina mintea la cap astora cu la redoute si sa termine cu franciza lu peste!
Ce bine suna tripul la Viena! Si noi am fost cu low cost acum 2 ani de Pasti...a fost super...am golit H&M ca erau reduceri, iar la incaltaminte au niste magazie Humanic parca...super!
Daca mergi la Viena iti spun eu unde sa te duci!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Alysh - io ma bag la Franta

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Stam in fundulet:

http://i191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/noiembrie%202008/diverse.jpg


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Alysh...da asa e! Sunt mai scumpe...Sper sa le vina mintea la cap astora cu la redoute si sa termine cu franciza lu peste!
Ce bine suna tripul la Viena! Si noi am fost cu low cost acum 2 ani de Pasti...a fost super...am golit H&M ca erau reduceri, iar la incaltaminte au niste magazie Humanic parca...super!
Daca mergi la Viena iti spun eu unde sa te duci!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!





Ok, saru'mana. Tare ma mai mananca talpile. Dar tocmai ce mi-am amintit ca in ian am sesiunea. Dar poate se termina mai devreme. Vedem!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor, m-ati impresionat asa de tare, nu pot sa cred ce valva a facut povestea mea....uofff, imi sunteti asa de dragi. ma bucur ca v-am reamintit de senzatii frumoase din sarcina si nastere-ca tocmai incepea sa se aseze praful, nu? si imi pare rau daca v-ati amintit si de lucruri mai putin placute. eu nu vad povestea noastra prea trista, scriind un an inainte sa raman gravi la aspirante si tot citind mult inainte sa ma apuc sa scriu, am auzit povesti pe care nu le credeam posibile, drame si minuni, in fine, asta e aspectul minunat sau dramatic al vietii-nu stii niciodata la ce sa te astepti. ideea e ca suntem toate foarte puternice, realizam asta in momentele grele.
revenind in prezent, elena imi pare rau de rubeola. eu am avut destul de marisoara , pe la 12 ani si mi s-a parut o boala cool ca sa zic asa. am stat acasa o saptamana si nu m-am dus la scoala. in afara de cele 3 zile de febra n-am avut nimic altceva deci nu-ti face griji, nu sufera puiul...
gabitza, sau fetelor, mai puneti-mi o data linkul cu CSID, n-am fost ieri pe faza cu raducu si vreau si io
laura mi-au placut si mie f mult vestuta si caciulita, eu recunosc ca nici sa pun ochiuri pe andrea nu stiu, eram o catastrofa la lucru manual, noroc cu bunica D-zeu s-o ierte ca mi-a facut toate fularele, goblenurile si mileurilece nu inteleg eu e cum gasesti timp. bravos. imi pare rau pt constipatie, si noi suntem constipati dar cele 3 lingurite de para de la borcanel isi fac datoria una doua.
andreea borcanelele sunt ok. azi l-am deshis pe primul cu morcov si mar dulce pe care l-a mancat cu entuziasm. ma rog, la noi entuziasmul inseamna vreo 5 linguritzem-am tot gandit si eu daca sunt bune sau nu, dar au gust bun, au facut poc cand le-am deschis, acum, sa fie contrafacute la 1 euro cat costa mi se pare greu...
inais am vazut o bebelusa dulce, dulce dulce. avem si noi un nid d'ange sau cum ii zice, luat de pe laredoute, azi il inauguram. apropos laurita, noua ne-a venit pachetul comandat pe 30, voi l-ati primit?
pt cine intreba, nu mai stiu, eu am luat direct de pe mothercare, cu 25lire transportul. asta la inceput. dupa care m-am desteptat si am comandat impreuna cu mai multe mamici si am impartit banii si transportul m-a dus la 5 lire de obicei. vine in maxim 14 zile coletul, direct acasa.
dana vacanta placuta!! o sa plecam si noi un we prelungit la schi fara bebe in februarie, abia astept, sau poate asa simt acum dar cand va veni momentul voi incepe sa nascocesc motive sa-l luam si pe tudorica...ofof, s-a terminat cu linistea fetelor. mama imi zicea cand eram mai tanara, sa nu ma grabesc cu copiii ca e o grija de care nu te mai dezleaga decat groapa suna spooky, dar e f adevarat.
cleo...de tine ce sa mai zic, ma bagi in depresii totale, minunati botoseii. ma consolez si eu ca nu poti fi bun la toate in viata
mihaser felicitari pt gips, sper din tot sufletul ca s-a rezolvat si tot chinul vostru a meritat. pt bebeluna curajoasa!!
alysh ce persepective frumoasebravo, parca acum savuram altfel noptile romantice nu? distractie placuta!
ylari la noi pediatra a avut alta tactica cu fierul. in primul rand ne-a dat 14 picaturi pe zi pe vremea cand avea vreo 6.5kg, la 4 luni!!!!! de la 4 la 6 luni, ea a zis ca neaparat inainte de diversificare ca sa nu refuze mancarea din cauza fierului. eu nu i-am dat decat maxim 8 picaturi si l-am oprit de vreo 2 saptamani ca era f rosu la fata, ma gandesc ca de la fier era. si da, aveti grija, constipa, tare. adica fi-miu inainte de fier facea in fiecare zi, de la fier o data la 2-3 zile. si nu si-a mai revenit nici dupa ce l-am oprit. oricum, eu nu prea sunt de acord cu vitamine , calciu si mai stiu eu fara sa faci analize si sa stii ca intr-adevar are lipsa, poti face mai mult rau decat bine. cu D3 e altceva ca nu-i tinem la soare, dar altfel, nush ce sa zic, oricum noi suntem mereu contra curentului ca pareri
simonix si iulia si noua ne-a zis pediatra fructe crude. sor-mea din franta cand a auzit a luat foc: cum crude? fierte..cum nu exista adevaruri absolute eu ii dau si asa si asa. adica la borcan fierte-ca sunt fierte, si ce-i fac eu crud. in schimb eu n-o sa-i dau banana, decat de la borcan. am auzit ce e plina de diverse chimicale. ca si coaja citricelor cum zicea miss
missfelicitari pentru experienta placuta cu bebeii. o sa fie din ce in ce mai bine, sunt convinsa. pana la urma baitza ati facut? poate oi fi povestiti dar am ratat eu....
socrate sanatate multa. daca vrei sa citesti povestea e pe prima pagina la nasterea unei stele...
va pup, ma duc sa mananc sa se digere pana plec la sport. azi am fost harnica, am spalat, calcat, am facut curatenie. m-a trezit tudor la 5 dimineata ca a dat din picioare si a pornit singur caruselul pana am ajuns eu sa-l opresc el era deja intr-o verva...ca l-a apucat si foamea. asa ca s-a mai culcat pe la 7, eu pe la 8:30 am mai adormit si la 8:50 a dat trezirea acum a dormit 2 ore la pranz, normal, timp in care eu ma tot chinuiam sa recuperez cu cititul si bona a vb in continuu desi era evident ca eu faceam altceva, n-a tacut o clipa, ofof
asa, inca ceva, cura de slabire incepe sa-si faca efectul, dupa aproape 4 saptamani de lipsa de fainoase si zahar-cu o sg feliuta de tort de ziua mea-mancat putin, in principiu fara grasimi, intru in aproape toti pantalonii de dinainte de sarcina. kg n-au disparut spectaculos, vreo 3, dar burta e aproape plata
de saptamana viitoare incep impachetarile pt celulita si ma duc sa vad ce presupune un program pe care-l au pt fermitatea bustului...


RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Iulia - si eu am probleme cu calculul de la babystuff. mi-au calculat lira la cursul de 5,7 ron ??!! Cam mare...La tine cum a fost ?

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008



la 5 ron...

gabitza cine te anunta cand ajung produsele? Anca sau curieratul? cum calculeaza? 15 zile lucratoare sau cu sambete si dum?

i-am dat fetii 6 caise fierte si blenduite bine si le-a papat de ar mai fi vrut. azi am sarit peste morcov-mar. a simtit gust diferit si s-a bucurat. am plimbat-o putin pana in centru la farmacie de i-am luat calciu sirop, pe care i-l oi da 10 zile /luna 2 lingurite/zi...sper sa-mi aduc aminte. cred ca a papat cam mult caisa, adica am exagerat eu si i-am dat prea mult ca sara
ca atunci cand a facut kk a scos o zamita asa de consistenta caisei si apoasa. am crezut ca e diaree si am verificat-o 2 ore de atunci. sper sa nu fie asa...ca ma dau cu capul de pereti..

mihaser felicitari ca ati scapat de gips!!!


Mami de Mufitza Ariana Elena


Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ralu felicitari pentru burta plata!
A propos de ce zicea si MIss ieri in legatura cu coaja de lamaie, aici am auzit ca s-ar recomanda sa desfaci banana dupa care sa arunci coaja si sa te speli pe maini, atat de multe chimicale sunt pe coji.

Andreeap in legatura cu somnicul, postase Iulia un articol interesant, normal e sa doarma cate 14-16 ore pe zi, deci Sara doarme foarte bine! Ce ma fac cu al meu huhurez care aseara s-a culcat la 11.30 si s-a trezit azi la 5.30, plus o trezire de papa noaptea, iar ziua daca doarme in vreo 2 reprize cate o ora maxim. Nu inteleg ce are. Din seara asta il punem in patutul lui, poate il deranjam noi, cine stie.

Lily si al meu numai la tzatza adoarme. Acuma mai nou, cand il pun jos se trezeste si plange, deci daca peste zi vreau sa doarma trebuie sa-l tin numai la tzatza in brate cate o ora, pana amortesc ca s-a facut marisor de-acuma.

Ieri am fost la vaccin si la injectia Synagis. L-au intepat de 3 ori, imi dadeau mie lacrimile de acuma. A urlat cat sa-l auda tot cartierul, apoi a suspinat inca vreo ora cred, mititelul. Injectia Synagis nu se da decat in doze de 1 mililitru si cum el avea nevoie de 2 doze dupa greutate iata ca l-au intepat de doua ori. Iar a treia a fost vaccinul. In plus, cand am ajuns acasa a facut criza de nervi, a urlat incontinuu vreo 2 ore asa, nu tacea nici plimbat, nici la tzatza, nici gadilat, numai la baita s-a mai linistit. Bine insa ca nu a facut febra. Si cu injectia asta continuam pana in februarie, mai are inca 4 doze. Mi-e tare mila de el, dar ce sa-i fac.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)



Mergi la inceput