Tiroida autoimuna !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Luca2008 eu zic sa mergi la un medic endocrinolog si sai ai spui si povezte cu alergia trebuie sa existe un remediu.Offffff incurcate sunt caile Fvu-lui. Doamne ajuta sa reusesti


Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

mihaele
Am vazut ca ai puiuti la congelator!
Astept vestea cea mare de la tine ”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Luca da iubita am puiuti la congelator am facut 3 fiv-uri nereusite totul decurge bine se optin embrioni frumosi dar nu raman la mine in burtica. Primele 2 fiv-uri am facut cu blastocisti si al 3 cu embrioni la 3 zile acum sunt in cautari de cauze ale esecurilor mele sa vedem ce o vrea DD. Dumnezeu sa te ajute sa reusesti sa ai beble tau


Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

sa ne ajute pe toate , ca prea ne dorim !!!”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

tuturor fetelo ,
vreau sa va spun ca si eu sunt "fericita" posesoare a anticorpilor antitiroidieni , lucru pe care l-am aflat cu cateva zile in urma .
Mi-am facut rapid o programare la un endocrinolog dar nu am reusit decat pe data de 23.12.08 si pana atunci .... am o inima amarata de tot.
mihaele
din ce ai scris tu vad ca stai foarte bine cu tsh care este in jur de 1 , valoare optima pentru fiv din cate stiu eu ?
Spune-mi te rog te-a trimis cineva la un medic reumatolog sau asa te-ai gandit tu sa mergi ?
luca 2008
cand ai descoperit ca ai probleme cu tiroida ? Asa ti-a spus dr endocrinolog ca nu ai voie sa iei dextometazona in combinatie cu eutyroxul ?Si medicamentul asta il iei pentru alergii ca parca am citit ca se ia si pentru o imbunatatire a calitatii ovocitelor ?
impatience
da draga mea si in cazul meu tot singura am descoperit ca am probleme cu tiroida , nimeni niciodata nu m-a trimis sa-mi fac aceste analize.
va doresc tuturor fetelor toate cele bune si sa speram ca aceasta problema nu ne va impiedeca sa avem bb nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Luck iubita pe mine ma deranjeaza in gat in zona glandei ma gadila si am o tuse sacaietoare nu mereu am fosat si am facut eco si mai gasit un chist pe lobul drept TSH-ul mereu lam avut in limita normale.LA reumatologie ma trimis medicul meu ginecolog de aici din Bucuresti.Tu ce faci pe cand urmatorul FIV?
mi-a dat sa iau 1/zi eutyrox

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Dexametazona e un cortico-steroid si ma indoiesc ca se poate lua oricum in timpul sarcinii (sau numai sub stricta supraveghere medicala).
Ajuta la suprimarea anticorpilor, poate asta ar fi o explicatie ca nu trebuie luat impreuna cu euthyroxul (imi dau si eu cu parerea) !? Daca tiroida nu e inca afectata ci doar incetinita de anticorpi, atunci luand dexametazona probabil ca scad anticorpi si tiroida isi poate face treaba singura, iar sa iei si euthyrox ar insemna sa dai in hipertiroidie. Dar daca tiroida e deja aproape distrusa (cazul meu), chiar daca dispar anticorpii, tiroida nu mai face fata, deci tot ar trebui luat euthyrox.

Bafta la bebelusi!





"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui impatience

multumesc frumos marrina
deci, trebuie sa ma duc la doctor sa ii zic ca vreau monitorizari pt ovulatie. cat de des se fac eco astea? sau cum? car e punctul de pornire? multumesc
Trebuie sa mergi la un ginecolog care se pricepe la monitorizarea ecografica. Si sa incepi ecografiile in functie de lungimea CM. Daca e de 28 de zile incepi prin ziua 9-10 si faci eco zilnic, cu masurarea dimensiunilor folicul-ului/ilor pana dupa ce se rup. Si asta se face cam 3 luni la rand ca sa se verifice daca exista ovulatie spontana in fiecare luna.

Partea proasta e ca nimeni nu poate sa-ti spuna chiar daca foliculul s-a rupt daca el a ontinut ovocit. Asta iti spune o aspiranta cu (prea multa) vechime, si nu ca sa te demoralizeze.

Mergi la inceput