DRAME PATERNE

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Marina, nu are nici o logica ca, in caz de divort, parintele care are custodia sa-l sicaneze pe celalalt cu copilul.
Dar SE INTAMPLA FRECVENT, si toata lumea stie asta.
Personal m-am luptat pentru custodia Ioanei, fara sa stiu chiar ce ma asteapta, pentru ca fosta urma sa plece la Cluj si...adio copil.
Niciodata nu mi-am vorbit fosta sotie de rau in fata copilului, reciproca nu e valabila, dar eu sunt tolerant, pentru ca am sacii in caruta, printre altele. Dar am observat un fenomen interesant, care sper sa ajute altora: dupa o perioade de contre si acuze (ca nu o las pe Ioana, de cate ori voia fosta, sa se vada- dar fata avea program, scoala, sport) am stabilit un program de 1 we pe luna (!), ca sa se vada. Si ce sa vezi? In primul an nu a strans 12 we, din diverse motive. In al doilea an, cand am reusit s-o determin sa renunte la atacurile inutile la adresa mea si a noii familii, i-am propus sa marim ritmul, dar, din pacate, nu au fost mari schimbari. In ziua de azi am rugat-o direct sa incerce sa se implice mai mult, o data pe luna nu este suficient, mi-a promis ca asa va face, sa vedem ce va fi, dar startul este ratat, dupa parerea mea. Poate credeti ca sunt vreun samaritean, dar va spun voua, cu copii mici, ca lipsa unui parinte marcheaza copilul si poate nu o sa ajungeti sa simtiti asta pe pielea voastra.
Cu alte cuvinte, facand exact contrariul la ce se asteapta un fost partener inversunat pe viata, puteti obtine mai mult decat in urma unei batalii.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Nu stiu, nu cunosc pe niciunul dintre protagonisti, insa tind sa cred ca adevarul are mai multe fetze si ca pana nu aud si "cealallta" parere nu ma pot pronunta. Sigur ca exista, dar mi-e greu sa cred ca o femeie tinde sa-si distruga copilul doar ca sa se razbune pe fostul... Prezentarea actualei situatii a tatalui cu noua familie "perfecta" insa mi se pare exagerata, cu 2 fetite plangand triste uitandu-se spre usa in speranta ca a treia va aparea curand... Adica un fel de Fat-Frumos si-o zgripturoaica. Ma repet, exista, dar... nu ma pronunt definitiv pana nu aflu si parerea "zgripturoaicei". Parere personala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Cu alte cuvinte, facand exact contrariul la ce se asteapta un fost partener inversunat pe viata, puteti obtine mai mult decat in urma unei batalii.
times.webshots.com/album/557637684wPafYA"]2007[/url]




Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

scuze nu am ocolit raspunsul intentionat... exceptand violeta si agresiunea asupra copiilor nu exista motiv care le-ar putea face pe tatal copiilor mei sa nu fie implicat atat cat vrea in viata copiilor lui. Poate sa-mi faca mie personal viata un calvar, asta e intre noi , nu pot fi atat de egoista sa le iau copiilor un drept de baza.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

ce nu inteleg euscrie ca tatal nu are un domiciliu stabil si nici un serviciu
asta/i publicitate la adresa sa si inproscare cu noroi in mamica

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ricea, poi de aia nu mai apare niciun post de la el, dupa ce au pus fetele link la articol ... numai noi vorbim



Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dumnezeu stie ce e adevarat si ce nu in mesajul de inceput de topic, la fel ca si in articolul cu pricina.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_A_T_A spune:

Nu am disparut. Va citesc postarile cu interes, dar mai am si alte activitati, pentru ca nu sunt nici somer si nici homeless. Cat priveste drama fetitei mele, nu este vorba de o competitie intre parinti, pt. a arata cine o iubeste mai mult. Mama ei biologica pur si simplu imi interzice sa o vad, iar despre luat la mine acasa nici nu poate fi vorba, desi sentintele judecatoresti mi-au acordat timp de petrecut cu copila la domiciliul meu si al familiei mele.
Fosta mea sotie a sperat ca vom redeveni un cuplu, invocand mereu faptul ca trebuie sa ne crestem impreuna copila. Ea nu a acceptat deloc ideea ca esecul mariajului nostru i se datoreaza si ca eu nu mai am de gand sa formez un cuplu cu ea. Suntem doar un cuplu parental, prin forta destinului, si eu doresc sa relationam doar ca parinti ai aceluiasi copil.
Sunt multe de spus si de probat. Nu uitati ca justitia mi-a acordat mie custodia timp de un de zile, tinand cont de argumente de o gravitate extrema. Probate pana la ultima virgula. Inversunarea fostei sotii a crescut pe masura ce a constientizat ca sansele de ne impaca deveneau aproape nule. In mintea ei s-au anulat doar in momentul in care m-am recasatorit si a aflat ca sotia mea este gravida. Atunci i-a spus copilei ca eu nu o mai iubesc si ca o voi inlocui cu alta fetita, care se va naste in curand. O nebunie, nu?
Oameni buni, sunt mame si tati buni si rai, apti sau incapabili. Eu nu generalizez. Asociatia T.A.T.A. nu este o organizatie a tatilor suparati pe mame, ci a tatilor - divortati sau casatoriti - care doresc sa se implice in viata propriilor copii, care doresc sa le ofere acestora conditii suficient de bune de crestere si de educare. E de condamnat un asemenea demers? Sper ca NU.
www.tata.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui T_A_T_A
Oameni buni, sunt mame si tati buni si rai, apti sau incapabili. Eu nu generalizez. Asociatia T.A.T.A. nu este o organizatie a tatilor suparati pe mame, ci a tatilor - divortati sau casatoriti - care doresc sa se implice in viata propriilor copii, care doresc sa le ofere acestora conditii suficient de bune de crestere si de educare. E de condamnat un asemenea demers? Sper ca NU.
www.tata.org.ro


eu nu condamn acest demers, ci doar vreau sa stiu cum faci, la prima vedere, cand ti se va cere aderarea la aceasta asociatie a unui tatic, diferenta intre unul care vrea sa se implice cu intentii bune si altul care desi vorbeste frumos, mieros, vrea doar razbunare? asta ma macina pe mine...

si cum s-a mai zis...exista plangere la spitalul unde lucreaza ex sotia referitoare la "starea ei de sanatate"? ce masuri s-au luat...din spusele tale, ea reprezinta un real pericol pt colegi, pacienti...

la fel, ca si "antevorbitorii" mei sustin ca ar trebui citita si varianta ex-sotiei. cred ca ar fi buna o invitatie din partea ta pt ea, sa vina sa ne ajute si pe noi sa "ne luminam"...
ma infior cand citesc povestile tale, eu am tendinta de a vizualiza tot ceea ce citesc...daca sunt reale (nu ca m-as indoi de veridicitatea lor), sunt groaznice! dar, ex-sotia are si ea dreptul la replica! amandoi porniti de la prezumtia de nevinovatie...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

da, si la tribunal, judecatorul audiaza ambele parti, ambii parinti...
nu doar pe unul...si pe celalat nu! si abia apoi, am mai spus-o, cu mintea lui de judecator, sub diferite influente..da un verdict...
care place sau nu, convine au ba!





Kari

Mergi la inceput