Evolutia motrica la prematur-experienta noastra

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Si eu zic ca stati foarte bine.E f bine ca ati inceput si cu kinetoterapie. Nu-l forta cu statul in picioare.Risti sa-i deformezi coloana si picioarele.Eu nu l-am pus in picioare decat dupa ce s-a ridicat singur in picioare, adica dupa un an.
Fiecare copil are ritmul lui,fie ca e nascut la termen sau prematur.
Ai rabdare, pana va merge singur poti sa-l stimulezi cu carti si jucarii.La noi a functionat f bine asta si atunci cand a mers singur cognitiv era sigur la acelasi nivel cu cei nascuti la termen daca nu chiar putin in fata unora.
Sa-l vezi Pe Andrei cum e acum la 2.8 ani.Nu se mai vede deloc ca e nascut prematur.E inalt si cu kg stam f bine, merge bine si vorbeste si foloseste niste cuvinte ca ne uimeste de unde le stie. Si e atat de iubaret.
Deci rabdare ca rasplata va fi pe masura.

ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma31 spune:

buna si eu sunt mamica de prematur nascut la 30 de saptamani 1400 kg 43 de cm ,acum are 1 an si 8500kg si 76 de cm , in fundulet a sta la 10 luni singurel , acum la un an face pasi dar sustinut , am fost cu el la control la neuropsihiatrie infantila si mi-a spus ca nu-mi fac prob ca din cauza prematuritatii recuperaeaza mai greu ,peste o luna trebuie sa mergem la control sa vedem ce progrese a facut si daca este nevoi va face gimnastica de recuperare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2008 spune:

Buna ziua si bine ai venit Emma,

In primul rand te felicit pentru puiul tau care din cate se vede merge tare, tare bine! Sa va aduca numai bucurii!
Eu nu sunt nici pe departe un specialist insa am crescut si eu un la randul meu un copil micut cat o paine si din ce spui tu si baietelul tau pare a avea ritmul unui bebe prematur. Spre exemplu fata mea a mers singura la 16 luni si am lasat-o sa faca ce vrea ea, cand a vrut ea. Copilul evolueaza in propriul ritm si atat!

Inca o data va uram multa sanatate! Doamne ajuta!

Alina de Ella mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:


Buna,
Am si eu o fetita nascuta prematur , acum are 5 luni si mi se pare ca nu aude f bine. Puteti sa-mi recomandati vreun dr in Bucuresti, unde sa merg pt niste teste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

noi am fost la audioptica si i-au pus niste chestii pe capusor si la urechi si conectate la un calculator..noua nu ne iesise testul ala o ureche din maternitate si a trebuit sa verificam din nou la 3 luni.

Mergi la inceput