Retete incercate cu cardamom (cardamon)?? Aveti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Suha, orezul il face dulce, asa-i? Intreb pt. ca am mancat zilele trecute hummus cu tot felul de condimente printre care si scortisoara.

Ma intereseaza cum e cu supa. Daca ai timp...

Am uitat, am facut "budinca" si ne-am repezit in ea calda (a mai ramas un bol pt. maine dimineata, sa vedem si cum ni se pare rece). Mie mi-a placut f. mult, copiilor nu chiar, dar mai vedem si scoas din frigider. F. interesant gustul. Multumesc, Ramona.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

ML, ma bucur ca ti-a placut orezul. Rece mi se pare mai gustos.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Da, mult mai bun. L-au lins copiii, imi mai cereau.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

da' rubarba n-ai in gradina?
poti face placinta cu rubarba, scortzishoara si cardamom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Adela cum prepari tu rubarba?
cum transformi betele acelea in barba?
eu o mai pun la ciorba ca sa acresc cu ea dar,nu stiu sa o prepar.
am vazut ca se face si tarta si dulceata.

Mata Emma lupta iar cu cancerul


http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Adela, am una mititica de tot, dar am primit de la niste prieteni multa, multa si deja am facut tarta (pie) cu rubarba si capsuni (este o bunatate). N-am stiut pe atunci de cardamom (am pus nucsoara, ginger si scortisoara). Data viitoare am sa folosesc!!

Principe, o las pe Adela sa-ti povesteasca. De nu are timp, iti spun eu (numai despre aluat sa nu ma intrebi...)

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Citat:
citat din mesajul lui ML

Adela, am una mititica de tot, dar am primit de la niste prieteni multa, multa si deja am facut tarta (pie) cu rubarba si capsuni (este o bunatate). N-am stiut pe atunci de cardamom (am pus nucsoara, ginger si scortisoara). Data viitoare am sa folosesc!!

Principe, o las pe Adela sa-ti povesteasca. De nu are timp, iti spun eu (numai despre aluat sa nu ma intrebi...)

Take joy! (poze)

Pai nu ma supar daca-mi spui si tu.
Am vazut ca ai probleme cu aluatul de tarta.Eu cel mai des fac din biscuiti pisati amestecati cu unt si apoi presat pe fundul formei.


Mata Emma lupta iar cu cancerul


http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Am facut si cu biscuiti, dar la alta prajitura (cu mere si crema de vanilie).
La placinta (de fapt este tarta) cu rubarba nu merge ca ii pun si deasupra o foaie (am facut pana acum cu ulei - am zis ca-i mai sanatos... ma rog, nu sunt convinsa pana la urma). Ma enerva la intins. Singurul fel in care am convins-o, a fost intre doua foi de hartie cerata (ah, si de astea as vrea sa scap! Oricum n-o fac des, asa ca m-am jertfit, hi, hi).
Am insa reteta in cups (cani) americane. Cred ca te-ai descurca pana la urma (au in jur de 230 ml).
Dar poate o are Adela in grame. Daca nu si o vrei asa, o caut maine seara.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Citat:
citat din mesajul lui ML

Am facut si cu biscuiti, dar la alta prajitura (cu mere si crema de vanilie).
La placinta (de fapt este tarta) cu rubarba nu merge ca ii pun si deasupra o foaie (am facut pana acum cu ulei - am zis ca-i mai sanatos... ma rog, nu sunt convinsa pana la urma). Ma enerva la intins. Singurul fel in care am convins-o, a fost intre doua foi de hartie cerata (ah, si de astea as vrea sa scap! Oricum n-o fac des, asa ca m-am jertfit, hi, hi).
Am insa reteta in cups (cani) americane. Cred ca te-ai descurca pana la urma (au in jur de 230 ml).
Dar poate o are Adela in grame. Daca nu si o vrei asa, o caut maine seara.

Take joy! (poze)




Ma descurc fiindca am si cups.(sunt dotata)cand poti nu-i graba.

Defapt pe mine ce ma intereseaza este cum sa pregatesc ruibarb,adica cum sa-l transform dim bete in "lana",in "barba".
Dupa etapa aceasta ma descurc eu,il folosesc in retetele clasice de pai.

Mata Emma lupta iar cu cancerul


http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Uite atunci, daca spui ca te descurci cu masurile. Cam pe asta am folosit-o. Cand va mai fi, pun si cardamom:

http://www.oprah.com/recipe/food/recipesdesserts/food_20071030_pie

P.S. Doar o tai in bucatele si o amesteci cu capsunile, de restul are grija cuptorul (se face "pilaf" toata la caldura - rubarba adica -)

Take joy! (poze)

Mergi la inceput